Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

Gal galit patart kur galima nusipirkti gražią, kokybišką
iš tokios tvirtos medvilnės, greit nenusiskalbiančią patalynę
(turiu omeny užvalkalus), nes kiek vakar apžiūrėjau tai
visur tokios "skystos" medvilnės man ji pasirodė, kad
labai nusivyliau. Tiesa mačiau rimtesnę Kotrynoj,bet kaina
buvo su užuolaidėlėm ant lovos apie 450 Lt, tai truputį nereali
kaina man pasirodė.
Išduokit slaptas vieteles kur perkat?
aš iš Kauno..
Atsakyti
Pacia patalyne pirkau "Maximoj" antram aukste, kaldra ir pagalve 50 Lt, o uzvalkaliukus siuvausi pati nusipirkus medziaga, biggrin.gif
Atsakyti
Daisy o kur pirkai medžiagą? Ar ji tokia vaikiškai pamarginta?
ir kiek kainavo metras? Nes aš irgi turbūt pradėčiau siūtu jei
normalios medžiagos turėčiau..
Atsakyti
Atvaziuok pas mus pilnas komplektas kainuos iki 80 lt (uzvalkalai ,baldakimas ir panasiai )medziaga tanki ,dazai spec vaikiskom medziagom sertifikuotos .
Atsakyti
As pirkau bazese, siaip ziurejau balta, be dazikliu, nupirkau balta, mazai dazyta su rausvo sirdutem. kie kainavo metras nepamenu, bet po to skaiciavau, kad vienas komplektas 12-14 Lt iseina (kaldrytes ir pagalves uzvalkaliukai ir paklode)
Atsakyti
Aš irgi bazėje pirkau medžiagytę. Vaikiškais piešinukais margintos medžiagytės iš Rusijos kaina nuo 2Lt/m. Yra ir brangesnės. Irgi planuoju siūti.
Atsakyti
Jeigu mokate nors kiek siuti, tai patalyne galiama pasisiuti, baldakima taip pat, net ir bamperius. Kaldryte nusipirkau vilnone, nenauja, bet isskalbsiu, islyginsiu ir bus kaip nauja.
Papildyta @ [mergetime]1079335511[/mergetime]
Tiesa pasakius dar nebuvau, bet sake labai nebloga audiniu parduotuve yra Verkiu gatveje, ten ir nuolaidos buna ir kartuno neblogo. Ir siaip medziageles nebrangios.
Atsakyti
O mes nusipirkome turguje patalyne, 7 daliu, kainavo 100Lt wink.gif
Atsakyti
As apie kaldrytes patarsiu - turiu vilnone Litexo antklode (merinosu vilnos). Jau antras vaikas po ja guli - super daiktas. Rekomenduoju tik vilnone kaldryte. Jokiu sinteponiniu ar pukiniu nepirkciau - nei sala, nei kaista, nei prakaituoja.
Atsakyti
QUOTE (Tea @ 2004 03 15, 10:31)
As apie kaldrytes patarsiu - turiu vilnone Litexo antklode (merinosu vilnos). Jau antras vaikas po ja guli - super daiktas. Rekomenduoju tik vilnone kaldryte. Jokiu sinteponiniu ar pukiniu nepirkciau - nei sala, nei kaista, nei prakaituoja.

Cia tipo tokia kaip Bauer'io? Tea, o tu ja velki, ar tiesiog apkloji?
As tai vis mastau ka daryt. Vaikas pasirodo alergiskas dulkiu erkutems. Tai va mysliju, kad tokia vilnone nelabai gerai. Bet jeigu vilkta?.....
Nes patys mes tai irgi vilnoneje patalyneje miegam, net paklode vilnone. Super!!! thumbup.gif Dabar Merkys gamina viens prie vieno kaip Bauer, tik kaina oho-ho kaip skiriasi! Be to, is patikimu saltiniu girdejau, kad Bauer'io patalyne pas mus Vilniuje gamina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 15 kovo 2004 - 15:14
TEA o ar neperšilta vaikučiui vasarą su ta vilnone
antklodėlė? Aš kaip tik ir galvojau pirkti mažyliui
vilnonę merinosų vilnos, bet jų yra įvairių storumų
tai turbūt vasarą reiktų tos pačios ploniasios o žiemai
įsigyti kitą storesnę? O kaip tu? ar išsiverti su viena?
GIEDRULKA aš kiek domėjausi tai kaip tik tose vilnonėse
ir nesiveisia tos erkutės, o dėl apvilkimo aš tai vilksiu...
man atrodo vistiek smagiau..
nestuke.gif
Atsakyti
mes pirkome gariunuose lietuviska patalyne, ieina - baldakimas, apsaugos (2- gali puse gali visa lovyte det..), pagalvyte su uzvalkalu ir kaldryte taip pat... viskas skalbiama... mes patenkintos - nuotraukas galite pamatyti musu skyrelyje smile.gif
Atsakyti