Oi merginos, aš tai nuo gimimo esu storuliukė

. Išbandžiau įvairiausias dietas, bet visad jos tęsdavosi tik pora dienelių, nes neturiu valios... nei sportui, nei saldumynams.
Galiu nupasakot savo istoriją apie gyd. badikovos programą.
4 metus laukėm kūdikėlio, bet niekaip... Nuėjau pas ginekologę jau viltį praradus, su mintim, kad darysimės tyrimus dėl nevaisingumo. Ginė pasitaikė ne kukli (ačiū jai

) ir pareiškė, kad privalau pirmiausia numest bent 10 proc. kūno masės (tada svėriau 94 kg). Pareiškė, jog žino, kaip tai sunku padaryti ir parekomendavo gyd. badikovos programą, nes tai vienas iš sveikesnių būdų mesti svorį. O kai numesiu tuos suš... 10 proc svorio, pradėsim tirtis vaisingumą
Nu galvoju šakės man

Grįžus namo užpuoliau googly ir ten prisiskaičiau visokių nuomonių apie tą Badę (taip aš su vyru vadinam šitą programą). Mano apsisprendimą imtis šios programos nulėmė frazė, kad galima valgyt kiek nori leidžiamo maisto, aišku nepersivalgyti ir taip pat, jog esu mėsaėdė.
Žodžiu, per pusę metų numečiau 24 kg. Laikiausi sąžiningai labai, išskyrus nedariau iškrovų dienų į savaitę kartą, nes aš numirčiau vieną dieną nepavalgius

Neskaudėjo širdies nei per baliukus prie tortuoto stalo, nes rezultatai buvo akivaizdūs.
Po to pusmečio pasijutau nėsčia. Taigi dietą nutraukiau. Dabar turiu pusės metukų bernužėlį. Sveriu vėl beveik 100 kg ir kitą savaitę, jei vyras gaus atlyginimą

, pradedu vėl laikytis šios programos.
Vienas dalykas, kurį supratau - esu linkus tukti ir norint išlaikyti gražią figūrą ir gerą savijautą, reikia VISĄ GYVENIMĄ save kontroliuoti. taigi, pirmiausia Badė, kad greit ir neskausmingai nukristų prakeikti kg, o po to priežiūra visam gyvenimui arba iki kito vaikelio, o po jo vėl tas pats...
P.S. Taip gerai, kaip laikydamsi Badės programos niekad nesijaučiau. Skrajojau beveik tiesiogine šio žodžio prasme
P.S. Dabar pradėdama kūdintis nusifotkinsiu, o paskui kas mėnesį fiksuosiu rezultatus. Pirmąkart to nepadariau, nes nelabai tikėjau