Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikutės. bigsmile.gif Skaičiau skaičiau ir apsisprendžiau pabandyti. Mesti yra ką, nes per 3-ią nėštumą sugebėjau prisiaugiti 30 kg. 13kg nukrito, o kiti pasiliko doh.gif
Vakar buvo iškrova, tai pasisvėrusi ryte pamačau, kad 1 kg. dingo thumbup.gif Parašysiu kaip sekasi tik antradienį, nes kažin ar turėsiu laiko prisėsti prie kompo. Kas dėl sveika-nesveika, tai manau, kad per savaitę nieko neatsitiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 balandžio 2009 - 08:21
man vakar iri buvo iskrovos diena, o jau siandien valgiau bulvytes su kefyru, vai kaip skanu biggrin.gif per iskrovos diena nukrito 1,4kg , bet cia manau tai velyku pasekmes ax.gif , uztai taip greitai ir taip gan daug nukrito thumbup.gif , o del kenkia, nekiankia, tai sutinku su mamyte daiva41 kad per savaite tikrai nieko blogo neatsitiks, o tik organizmas issivalys drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau per tris dienas numeciau 2,8kg, siandien jau ir valgyti ne taip norisi,siandien man vaisiu diena su kefyru, bus visai skanu lotuliukas.gif smile.gif po poros dienu parasysiu kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
stai ir baigesi mano savaite dietine, tai numeciau 4kg, is pradziu labai krito ir apetitas buvo zveriskas lotuliukas.gif , o po to nelabai krito ir valgyti jau nesinorejo ax.gif vienu zodziu dieta kad issivalyti organizma tai manau labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 03 15, 22:21)
Merginos, per šešias dienas 3 kg. nukristi niekaip negali  biggrin.gif  tai tik yra vandens kiekio sumažėjimas organizme ir tiek  smile.gif , nes tai fiziologiškai neįmanoma  verysad.gif  todėl po kiek laiko jis vėl pasipildo vandeniu, o jūs galvojate  doh.gif  vėl priaugau, neapgaudinėkite savęs, sėkmės  4u.gif

Niekaip nesuprantu kaip gali sumazeti vandens kiekis,jei i diena dietos metu reikia isgerti 1.5ltr vandens ir tiek pat dar kefyro,o kur dar arbata.Galiu pasakyti atsiprasant sudai valosi,o ne vanduo mazeja.Taip kad mergaites pirmyn!
Atsakyti
Oi merginos, aš tai nuo gimimo esu storuliukė 4u.gif . Išbandžiau įvairiausias dietas, bet visad jos tęsdavosi tik pora dienelių, nes neturiu valios... nei sportui, nei saldumynams.
Galiu nupasakot savo istoriją apie gyd. badikovos programą.
4 metus laukėm kūdikėlio, bet niekaip... Nuėjau pas ginekologę jau viltį praradus, su mintim, kad darysimės tyrimus dėl nevaisingumo. Ginė pasitaikė ne kukli (ačiū jai mirksiukas.gif ) ir pareiškė, kad privalau pirmiausia numest bent 10 proc. kūno masės (tada svėriau 94 kg). Pareiškė, jog žino, kaip tai sunku padaryti ir parekomendavo gyd. badikovos programą, nes tai vienas iš sveikesnių būdų mesti svorį. O kai numesiu tuos suš... 10 proc svorio, pradėsim tirtis vaisingumą schmoll.gif
Nu galvoju šakės man blink.gif Grįžus namo užpuoliau googly ir ten prisiskaičiau visokių nuomonių apie tą Badę (taip aš su vyru vadinam šitą programą). Mano apsisprendimą imtis šios programos nulėmė frazė, kad galima valgyt kiek nori leidžiamo maisto, aišku nepersivalgyti ir taip pat, jog esu mėsaėdė.
Žodžiu, per pusę metų numečiau 24 kg. Laikiausi sąžiningai labai, išskyrus nedariau iškrovų dienų į savaitę kartą, nes aš numirčiau vieną dieną nepavalgius doh.gif Neskaudėjo širdies nei per baliukus prie tortuoto stalo, nes rezultatai buvo akivaizdūs.
Po to pusmečio pasijutau nėsčia. Taigi dietą nutraukiau. Dabar turiu pusės metukų bernužėlį. Sveriu vėl beveik 100 kg ir kitą savaitę, jei vyras gaus atlyginimą mirksiukas.gif , pradedu vėl laikytis šios programos.
Vienas dalykas, kurį supratau - esu linkus tukti ir norint išlaikyti gražią figūrą ir gerą savijautą, reikia VISĄ GYVENIMĄ save kontroliuoti. taigi, pirmiausia Badė, kad greit ir neskausmingai nukristų prakeikti kg, o po to priežiūra visam gyvenimui arba iki kito vaikelio, o po jo vėl tas pats...
P.S. Taip gerai, kaip laikydamsi Badės programos niekad nesijaučiau. Skrajojau beveik tiesiogine šio žodžio prasme thumbup.gif
P.S. Dabar pradėdama kūdintis nusifotkinsiu, o paskui kas mėnesį fiksuosiu rezultatus. Pirmąkart to nepadariau, nes nelabai tikėjau tongue.gif
Atsakyti
sveikos, kaip suprantu besilaikanciu sio dietos nera? as pradejau, nors pas pacia ponia nesilankau. gavau visus valgiarascius, patarimus ir bla bla, taigis nuo kovo vidurio pradejau laikytis. kritimas svorio patiko, db truputuka apstojau, mat atsirado kiti galva kvarsinanciu dalyku.... butu smagu jei atsirastu kompanjoniu sioje dietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, as gi laikausi bigsmile.gif Numeciau 17 kg per 7 sav. Vaikstau as Kaune pas Regina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukej @ 2010 05 04, 15:02)
Sveika, as gi laikausi bigsmile.gif  Numeciau 17 kg per 7 sav. Vaikstau as Kaune pas Regina smile.gif

oho, saunuole, lb grieztai laikais, kad taip gerai nukrito kg? as visa sita dieta gavau is uosvienes, nes ji lankosi pas ta pacia Regina Plungeje
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2010 05 04, 13:19)
oho, saunuole, lb grieztai laikais, kad taip gerai nukrito kg?  as visa sita dieta gavau is uosvienes, nes ji lankosi pas ta pacia Regina Plungeje

Papasakokyt placiau kas ta Regina, mano vyras is Plunges, bet as niekad negirdejau...buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 05 16, 22:37)
Papasakokyt placiau kas ta Regina, mano vyras is Plunges, bet as niekad negirdejau...buciau labai dekinga

ji pati siauliete ir vazonea po miestus, tai plungej kazkur ten prie ligonines viesbutukas ar kad ten yra ir ji ten atvaziavus priima klientus
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pasiteirauti, gal kuri nors laikėsi šios dietos? Jei taip, kokie rezultatai, koks vaizdas veidrodyje? Viename puslapyje radau senų komentarų kur merginos rašė numetusios 3-6kg. Nesuprantu kaip tai įmanoma o_O Tai tiesiog noriu pasitikslinti. Dėkui!
Papildyta:
Sofi Loren trijų dienų dieta

Pirmoji diena

Pusryčiai: 170 g apelsinų sulčių; kietai virtas kiaušinis.
Pietūs: bet kokių daržovių salotos su 60 g supjaustytos kalakutienos ir neriebiu sūriu, padėtu ant salotų lapų.
Vakarienė: 115 g makaronų su krevetėmis pagal skonį; špinatų salotos su mažai kaloringu užpilu.
Desertas: 1 obuolys.

Antroji diena

Pusryčiai: puodelis stambaus malimo grūdų su liesu pienu.
Pietūs: šviežių vaisių salotos ir pusė puodelio spaustos varškės.
Vakarienė: 115 g spagečių su kukuliukais iš liesos kalakutienos; salotų lapai sumaišyti su liesu užpilu.
Desertas: 1 kriaušė.

Trečioji diena

Pusryčiai: pusė sūdyto riestainio su neriebiu sūriu.
Pietūs: 115 g žaliųjų salotų su virta vištiena.
Vakarienė: 170 g lakštinių iš neriebaus sūrio, daug salotų iš įvairių žalumynų su liesu užpilu.
Desertas: 2 persikai.
Atsakyti