Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

Kefyro dietos reikia laikytis 7 dienas. Patiekalus gaminkite be cukraus ir druskos.

1 diena: 1.5 litro kefyro ir penkios virtos bulvės;

2 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos vištienos;

3 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos mėsos;

4 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos žuvies;

5 diena: 1.5 litro kefyro ir daržovės, vaisiai (tik ne bananai ir vynuogės);

6 diena: tik kefyras;

7 diena: dar liūdniau – tik mineralinis vanduo.

Ši dieta yra labai griežta, jokiais būdais ja nepiktnaudžiaukite.
Atsakyti
na merginos, bandysiu ir as jungtis....maniau grikinsiuos, bet va negaliu jau i grikius ziureti...bandysiu sia dieta smile.gif
sekmes jums ir man smile.gif
Atsakyti
sveikos, as dar laikausi ir noro ipatingo valgyti nera..(tikiuosi ir neatsiras iki vakaro..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryto_rasa: 08 spalio 2008 - 15:08
Sveikos 4u.gif
Oi prisiskaičiau aš čia pas jus...
Taigi nuo rytojaus pradedu biggrin.gif važiuosiu pirkti arbūzo ir rytoj darysiu iškrovos dieną su vandeniu ir arbūzu. Na, o nuo penktadienio pradėsiu su kefyru draugaut ax.gif .
Sekmės besilaikančioms 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

aš nuo rytojaus pabandysiu laikytis šios dietos žiūrėsim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
sekasi gerai smile.gif na man sunkei krenta tai 1,5 jau nebeturejau vakar smile.gif
Atsakyti
As snd valgau bulvytes ir geriu kefyra tongue.gif , ryt bandysiu gert kefyra ir valgyt vaisius, tada viena diena pvz valgysiu kose, dar kita kokius virtus ryzius. Mergaites kaip manot ar bus koks efektas? neiskesiu visa savaite tik kefyra gerdama blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos, galvoju laikytis sitos dietos
1d.400g bulviu+500kefyro 1,5%
2d.400g.varskes liesos+500kefyro,
3d.400g.vaisiu+500kefyro,
4d.virt.vistienos krut.+kefyras,
5d.vaisiu+500kefyro,
6d.1,5.negazuoto mineralinio,
7d.400vaisiu+500kefyro

bet turiu klausima, o vandens dar papildomai galima gerti, ar cia 500ml kefyro ir daugiau nieko negalima gerti ax.gif nes bijau kad neistversiu doh.gif , gal kas atsakys ir pradesiu laikytis, nes po svenciu reikia save suimti i rankas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2009 04 13, 14:40)
sveikos, galvoju laikytis sitos dietos
1d.400g bulviu+500kefyro 1,5%
2d.400g.varskes liesos+500kefyro,
3d.400g.vaisiu+500kefyro,
4d.virt.vistienos krut.+kefyras,
5d.vaisiu+500kefyro,
6d.1,5.negazuoto mineralinio,
7d.400vaisiu+500kefyro

bet turiu klausima, o vandens dar papildomai galima gerti, ar cia 500ml kefyro ir daugiau nieko negalima gerti ax.gif  nes bijau kad neistversiu doh.gif , gal kas atsakys ir pradesiu laikytis, nes po svenciu reikia save suimti i rankas biggrin.gif  biggrin.gif

vandens netgi būtina gerti mirksiukas.gif kuo daugiau skysčių, t.y. vandens, negazuoto mineralinio, nesaldintos arbatos...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 13, 18:00)

vixiuke,
man atrodo tu daugiausia kartu ant sios dietos sedejus, jei taip galima issireiksti, perskaiciau visa tema, ir paskui pabaigoj rase dietininkes, kad pavojinga sveikatai, ar pastebejai kokiu negerumu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 13, 20:01)
vixiuke,
man atrodo tu daugiausia kartu ant sios dietos sedejus, jei taip galima issireiksti, perskaiciau visa tema, ir paskui pabaigoj rase dietininkes, kad pavojinga sveikatai, ar pastebejai kokiu negerumu? g.gif

aš porą kartų jos laikiausi... niu lyg ir nebuvo jokių negerumų... neatsimenu jau smile.gif šiaip tik daug skysčių reik gerti ir rekomenduojama vitaminus gerti ar papildus, nes na dietos nevisavertė mityba. O galų gale pati stebėk, jei pradėsi blogai jaustis - nutrauk dietą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 13, 20:00)
vandens netgi būtina gerti  mirksiukas.gif  kuo daugiau skysčių, t.y. vandens, negazuoto mineralinio, nesaldintos arbatos...

nu tai gal ir isgyvensiu biggrin.gif , viskas ryt issikrovimo diena ir pradedu, parasysiu ar pavyko ar nea ax.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti