Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

Sveikos 4u.gif
ruošiuosi nuo rytdienos pradėti šios dietos laikytis.
gal kas norėtų prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renoska @ 2008 07 02, 12:03)
Sveikos  4u.gif
ruošiuosi nuo rytdienos pradėti šios dietos laikytis.
gal kas norėtų prisijungti mirksiukas.gif

o man rytoj paskutinė diena. Gausis 10 dienų šios dietos, nes buvo dvi iškrovos dienos prieš tai ir dar šian prasitęsiau viena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 07 02, 17:24)
Idomu, kokie gi rezultatai?  smile.gif

niu per 8 dieneles numečiau 4 kg, pradžioj labai krito svoris, o dabar po 200gr per dieną bet ir tai mane tenkina... nes matau rezultatus ne tik ant svarstyklių smile.gif
Atsakyti
Smagu, kad kažkam dieta pasiteisino user posted image sveikinu
aš startuoju šiandien user posted image štai ką darysiu su nereikalingais kg user posted image
Atsakyti
renoska,auu,kaip sekasi?
startuoju.kas su manimi? blink.gif
Atsakyti
na va,as jau wink.gif .per 8dienas nukrito 3.5kg
Atsakyti
Laba..
Pasiskaiciau ir mane suintrigavo.. Nuo ryt pradedu iskrovos diena.. nes siandien jau per velu.. Prisijungsiu prie jusu ir pazesiu kokie bus rezultatai.. smile.gif
Atsakyti
susiwariau,taip wwalgyt uzsimaniau tai pasidariau kelis sumustinius su kumpiu...bliamba sad.gif ka darysi..labai walgy noriu,o dar tik pirma diena biggrin.gif taciau prisiekiu,kad walgysiu mazesnem normom ir po sesiu nieko i burna,,,kazkiek turetu kilogramai ir taip kristi..
Papildyta:
panos o kas ta iskrowos diena?as cia zalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 07 17, 15:36)
susiwariau,taip wwalgyt uzsimaniau tai pasidariau kelis sumustinius su kumpiu...bliamba sad.gif ka darysi..labai walgy noriu,o dar tik pirma diena biggrin.gif taciau prisiekiu,kad walgysiu mazesnem normom ir po sesiu nieko i burna,,,kazkiek turetu kilogramai ir taip kristi..
Papildyta:
panos o kas ta iskrowos diena?as cia zalia smile.gif

Na iskrovos diena, kai nieko nevalgai, tik geri skyscius.. liesa kefyra, pasukas arba mineralini.. As pvz.: geriau kefyra ir vandeni...

Labai sunkiai sekasi vakarais, kada visa seimyna namie.. O ju gi badu nemarinsi.. tai kai jie valgo as stengiuos kur nors iseit, kad kvapai neerzintu.. lotuliukas.gif .. O vakar atsisedau salia ir pasicepsedama geriu vandeni save itikindama, kad VANDUO labai labai skanus.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. Siandien jau lengviau.. Valgyt norisi bent ne taip kaip pirmom dienom.. o ir ta varske nelabai lenda.. kadangi visa diena ant koju + ryte 40 min ant dviracio, o vakare 40 min begioju.. Tai rezultatas jau matosi.. Po tokios geros iskrovos savaites neturetu buti sunku atsargiai maitintis, t.y. valgyti tam, kad gyventi, o ne gyventi tam, kad valgyti..
Beje.. nors cia ir nebuvo niekur uzsiminta, bet kai labai prispiria valgyt geriu daug vandens.. ir tai kol kas veikia.. Gal ir nusizengiu tam grieztumui.. bet manau, kad stipriai nepakenks.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos dietininkes smile.gif na ka panasia dieta radau ir as tik ji kitaip vadinasi kefyro dieta bet turbut esme ta pati kaip ir larisos dolinos, tik cia:
1d- 1,5ltr kefyro(pasukos) + 5virtos bulves
2d-1,5ltr kefyro(pasukos) + virtos vistienos krutineles 100gr.
3d-1,5ltr kefyro(pasukos) + virtos mesos 100gr
4d-1,5ltr kefyro(pasukos) + virtos zuvies 100gr
5d-1,5ltr kefyro(pasukos) + vaisiai, darzoves (tik ne bananai ir vynuoges)
6d-TIK KEFYRAS ARBA PASUKOS
7d-TIK MINERALIS

man kazkaip atrodo sunkiausia diena paskutine tik vandenuka doh.gif tai pradejau nuo siand kad darbe paskutine diena liktu vis kai nenamie bunu maziau pagundu ka suvalgyt, idomu kaip cia man pasisegs smile.gif
Atsakyti
Na,apmire skirialis visai.Ir niekas nenori parasyti Badikovos meniu g.gif Nors parasykite,kiek per menesi apitiksliai kainotu pas ja lankitis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2008 07 27, 23:48)
Na,apmire skirialis visai.Ir niekas nenori parasyti Badikovos meniu g.gif Nors parasykite,kiek per menesi apitiksliai kainotu pas ja lankitis g.gif

Ne apmirė,o numirė skyrelis doh.gif O šios dietos be apsilankymo pas ją,nelabai išeis laikytis,nes reikia specialios žele ir Badi papildų,kainų nebeatsimenu,žele gal 50-70 lt.,Badi-25 lt. 250gr.,nors pastarajį galima pakeist Sali,tas pigesnis 15lt. Pusryčiai:
1.1š. valg. varškės,1 kiaušinis,viską išmaišius kepti ant aliejaus.
2. 1 kiaušinis,šampinjonų,mineralinio 1šaukštas.,viską sumaišius kepti ant aliejaus.
3. 1 š. žele,varškės,kefyro,viską sumaišyti.
4. Liesos varškės sūris su tunu,lašiša ar kupre.
5. Sumuštinis:dešros rūkytos 2 gabaliukai,per vidurį 1 gab.lydyto sūrio.
6. Kietai virtas kiaušinis su kupre,lašiša arba raud.ikrais.
7. Varškė,silkė,žalumynai(svogūnai,porai,krapai) su kava ar arbata.
karsta.gif pradžiai tiek mirksiukas.gif ,nors aš ne viską išsisaugojau,laikiausi prieš 6 gal metus doh.gif ,bet yra ir pigesnių būdų svoriu atsikratyt ax.gif
Atsakyti