Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

Dekui 4u.gif
man siandien irgi bulviadienis,pirstus laiziausi bulves valgydama essen.gif
bet ir as truputi sugriesijau blush2.gif suvalgiau ananaso ax.gif
po vakar iskrovos,pas mane -1 buvo,bet cia apgaulinga labai kazkaip g.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, ar čia dar kas laikosi dietos... Noriu aš pradėt, bet vienai liūdna... Gal kas jungsis kartu.....
Tai va, ryt pradėsiu, pasisversiu išsimetuosiu ir startuosiu... Išryto viską parašysiu ir žiūrėsim kas bus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Visgi nutariau nuo pirmadienio, tad šiandien startuojam...
Nors labai labai blush2.gif bet:
Lėmuo 91cm, klubai: 109cm, krūtinė 109cm, na ir svoris 89kg...
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik 4u.gif
Baigiau savo studijas, bet per ta ilga laika, kai ruosiausi valstybiniams egzaminams, priaugau ojojoj kaip nemazai verysad.gif
Sitos kefyro dietos, tik siek tiek kitaip isdestytais produktais, laikiausi pernai vasara, tai rezultatai buvo tikrai neblogi, o nera jinai tokia kankinanti, kaip sakykim grikiu (bent jau man ).
Todel siandien iskrovos diena-valgau arbuza. Niu o ryt pradesiu nuo bulviu rolleyes.gif
Taigi kvieciu jungtis prie manes! 4u.gif
Atsakyti
sveikos,sveikos. Sugunde ir mane si dieta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Labai noreciau atsikratyti 15 kg doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Bet cia tik svajines, nes tiek sveriau pries pirma vaika.
O po antro svoris tarsi sustojo
Zadu pradeti nuo kitos savaites
gal kas kompanija palaikys
iki
Atsakyti
jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif šiandien dariau iškrovos dieną, rytoj gersiu pasukas (jas vietoj kefyro geriu).
Atsakyti
Sveikutes,
kaip smagu, kad ne as viena 4u.gif Niu ka siand buvo pirma diena, tai jauciuosi labai labai gerai, nei alki jauciu, nei galva sukas.
Ryt laukia varske, o as ja megstu, tai nebus taip blogai
gathering.gif
Man reikia numest nelemtus 10 kg doh.gif
Atsakyti
sveikos,
smagu ,kad radau bendraminciu bigsmile.gif
siandien darau iskrovos diena smile.gif nesulaukiu kitos savaites
tik beda ta, kads savaitgalyje nusimato vaikiskas baliukas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet manau dietai nesutrukdys
iki
Atsakyti
niu ką merginos, nuo rytdienos laikausi šios dietos, gal kas prisijungsit? jau dvi dienas dariau iškrovos, nes taip jau išėjo, kad šian neturėjau galimybės nusipirkti pasukų smile.gif
Atsakyti
nieks nenorite kompanijos palaikyti? Man sekasi gan neblogai, jau trečia diena (dvi iškrovos buvo), valgyt visai nenoriu.... šian net bulvių nesiviriau, tik pasukas gėriau, nes nesinori tų senų bulvių, šviežių neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 07 16, 19:37)
Šiandien jau šešta diena, kai sėdžiu ant Larisos Dolinos dietos. Iš ryto pasisvėriau -5,5 kg, o man dar reikia numesti mažiausiai 10 kg, o 15 tai būtų idealu. Gal kas nors jau yra išbandęs ją?

help.gif jo idomi dieta tos larisos dolinos?aiskus jai mes ja zinotumem tai galetumem ir pabandyti!!!! biggrin.gif man mergaites reikia strogei numesti svori,pies gimdyma sveriau 57 kg. thumbup.gif na o dabar SIAUBAS !! doh.gif bijau net i veidrodi paziureti,bijau kad jis nesuskiltu lotuliukas.gif sunkei man sekasi su to svoriu numetimu! tad prasau parasykite jos paslaptinga dieta!!!! showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 27, 17:31)
help.gif  jo idomi dieta tos larisos dolinos?aiskus jai mes ja zinotumem tai galetumem ir pabandyti!!!! biggrin.gif  man mergaites reikia strogei numesti svori,pies gimdyma sveriau 57 kg.  thumbup.gif  na o dabar SIAUBAS !! doh.gif  bijau net i veidrodi paziureti,bijau kad jis nesuskiltu  lotuliukas.gif  sunkei man sekasi su to svoriu numetimu! tad prasau parasykite jos paslaptinga dieta!!!!  showoff.gif

yra keli variantai šios dietos, aš laikausi šio:
(šiektiek pasikoregavau pagal save ir rastus komentarus inete):
1 diena - pasukų litras
2 diena - pasukų litras ir 3 virtos bulvės
3 diena - pasukų litras ir 200 g. varškės
4 diena - pasukų litras ir višta virta (200 g.) be druskos bei odos
5 diena - 1 kg obuolių
6 diena - 1 litras pasukų
7 diena - mineralinis

kitas yra dar toks:
1d.400g bulviu+500kefyro 1,5%,2d.400g.varskes liesos+500kefyro,3d.400g.vaisiu+500kefyro,4d.virt.vistienos krut.+kefyras,5d.vaisiu+500kefyro,6d.1,5.negazuoto mineralinio,7d.400vaisiu+500kefyro

ir dar yra, temoje buvo skelbta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 27 birželio 2008 - 20:46