Žr. viršuje kairėje---
Файл > Экспорт в формат Photoshop
atlikus šį veiksmą,- automatiškai atsidarys fotošopas (jei turit instaliavę) su visu kalendoriumi (su visais atskirais sluoksniais)...
Žr. viršuje kairėje---
Файл > Экспорт в формат Photoshop
atlikus šį veiksmą,- automatiškai atsidarys fotošopas (jei turit instaliavę) su visu kalendoriumi (su visais atskirais sluoksniais)...
Atsisiunciau Jus duota kalendoriaus programele ir meginu kurti. Deja...Noreciau, kad ant vieno A4 formato lapo butu 3 men ir virsuje vaiku foto. Noreciau prie ziemos menesiu ideti si remeli: Bet kaip nustatyti lapo parametrus, kad sis remelis butu virsutineje lapo dalyje, o apacioje butu 3 men kalendroius? Ar imanomas toks dalykas?
Atsisiunciau Jus duota kalendoriaus programele ir meginu kurti. Deja...Noreciau, kad ant vieno A4 formato lapo butu 3 men ir virsuje vaiku foto. Noreciau prie ziemos menesiu ideti si remeli:
Bet kaip nustatyti lapo parametrus, kad sis remelis butu virsutineje lapo dalyje, o apacioje butu 3 men kalendroius? Ar imanomas toks dalykas?
Atsisiunciau Jus duota kalendoriaus programele ir meginu kurti. Deja...Noreciau, kad ant vieno A4 formato lapo butu 3 men ir virsuje vaiku foto.
Tai toks pavyzdukas, kai dviem programom (kalendorine ir PS) padirbėta--- ...nors ,manau, kad ir vien su "kalendorine" galima visa tai sukurt... ...prie progos paanalizuosiu...
Labukas, Parsisiunčiau ir aš Jūsų siūlytą rusišką programėlę Bet va bėda, kažkaip regis viskas kaip ir aišku, bet kai pradedu koreguoti (lietuvinti) esamus tinkliukus (kiseniniui kalendoriukui) man keičiant dienų pavadinimus pakeičia visus voienodai t.y. jeigu parašau pirmadienis, tai visos dienos ir būna pirmadienis. Patarkit ką daryti
Labukas,
Parsisiunčiau ir aš Jūsų siūlytą rusišką programėlę Bet va bėda, kažkaip regis viskas kaip ir aišku, bet kai pradedu koreguoti (lietuvinti) esamus tinkliukus (kiseniniui kalendoriukui) man keičiant dienų pavadinimus pakeičia visus voienodai t.y. jeigu parašau pirmadienis, tai visos dienos ir būna pirmadienis. Patarkit ką daryti
taigis
rusiškoms dienoms, mėnesiams pritaikot LT analogus, ir sukuriat naują kalbos failą. Paskui, kai darot kalendoriu dešinėj menu ir reikės nurodyti, kad naudosit LT pavadinimus
taigis
rusiškoms dienoms, mėnesiams pritaikot LT analogus, ir sukuriat naują kalbos failą. Paskui, kai darot kalendoriu dešinėj menu ir reikės nurodyti, kad naudosit LT pavadinimus...viskas tada automatizuosis- susilietuvins...
pavarčiau tą "kalendorinę"- nelabai ten gausis foto sluoksniuoti, vis tik kartu su fotošopu universalesni sprendimai įgyvendinami...nors, kam kokio "galingumo" kalendoriaus reik...
Paprastam sumaketavimui- pilnai darbinė programa.