QUOTE(Irmavi @ 2011 11 03, 10:53)
Labai grazus burbulai
As viena klausima turiu ne visai i tema, ale kad ji jau apmirus.. Kas per eps failai, kaip su jais dirbama PS? Jie neturi sluoksniu? Atsisiunciu, o ten buna "tekst here" ir pan.
Jau kelis metus as i juos ziuriu, bet to ziurejo neuzteko, kad ateitu apsvietimas
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 03, 10:53)
labai gražus kalendorius
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 11 03, 09:55)
Labai grazus burbulai
As viena klausima turiu ne visai i tema, ale kad ji jau apmirus.. Kas per eps failai, kaip su jais dirbama PS? Jie neturi sluoksniu? Atsisiunciu, o ten buna "tekst here" ir pan.
Jau kelis metus as i juos ziuriu, bet to ziurejo neuzteko, kad ateitu apsvietimas
EPS, AI - vektorinės grafikos failai, ir ten sluoksnių paprastai žymiai daugiau būna...
Tokie failai labiau skirti dizaineriams, o jie megėjai CorelDraw.
Šitas šablonas perdarytas iš tokio failo (radau inete)- atidariau su Adobe Illustrator (kuris taip pat palaiko tuos failus), tada panaikinau man nereikalingus sluoksnius ir "Export To PSD" su sluoksnių išsaugojimu. Taigi gavau PSD daugiasluoksnį failą, paskui įkėliau kalendoriaus tinklelį, na ir dar šiek tiek savo...
Va toks darbas...
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 03, 11:22)
EPS, AI - vektorinės grafikos failai,
Aciu.
Ir lyg juo galima smarkiai didinti ir nenukenciai kokybe, ar taip?
Tai su paprastu PS neatidarysiu, kad butu sluoksniai?
Reikes kada pabandyti pasinagrineti. Nes buna tikrai graziu variantu, kur galima neblogai perdaryti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 11 03, 11:26)
Aciu.
Reikes kada pabandyti pasinagrineti. Nes buna tikrai graziu variantu, kur galima neblogai perdaryti
su PS nieko nebus, tik konvertavimas padės...
o dėl zoom-o, taip- galima stipriai išdidint...
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 03, 12:38)
su PS nieko nebus, tik konvertavimas padės...
Aciu, Irmavi, bandyiu kada konvertuot
QUOTE(BalBal @ 2011 11 04, 14:48)
Tinkleli ikelus yra Simsi.
O kokio reikia sablono? Pasidarot viena a4 lapa ir viskas, kad galetumet sulankstyti tinkamai
QUOTE(Irmavi @ 2011 02 17, 14:08)
ne, su programa "AMS Software Design Calendar".
SVEIKI,
Užsimaniau pati pagaminti dovanų kalendorius, nes man perbrangu juos užsisakinėti.
bet atsisiuntusi šia programėlę man ji neatsidaro, tik šis dalykas, kurio nesuprantu:
ka aš ne taip padariau? reiktu Jūsų pagalbos