tas pats
...čia tik trumpas atsakymas merginoms iš šio forumo. Kadaise jos man pasiūlė nelįst ne i į savo reikalus. Na, gal būt ten susėdusios fotošopo monstrės, kurioms aš sujaukiau " nusivylusių namų šeimininkių" gyvenimą ?
Man čia kur kas jaukiau- jaučiuos lyg namuose--- ir kas mane žino, -visuomet suteiksiu nemokamą pagalbą...
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 30, 06:34)
Man čia kur kas jaukiau- jaučiuos lyg namuose--- ir kas mane žino, -visuomet suteiksiu nemokamą pagalbą...
Ir aciu Jums, Irmavi, uz tai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 09 30, 10:06)
Ir aciu Jums, Irmavi, uz tai
Prisidedu ir aš tikrai ačiū
Kalendorius
visiškai nukrekinta versija... gaminamės pačios:D
daba taip, ten galima viską sulietuvintį, tik reik pasėdėt,pagalvot... aš pasidariau be problemų...
jei jau nesiseks, ir užeis noras sudaužyt laptopą- nu, tada prašykit pagalbos...ir ruoškit šokolado plytelę
visiškai nukrekinta versija... gaminamės pačios:D
daba taip, ten galima viską sulietuvintį, tik reik pasėdėt,pagalvot... aš pasidariau be problemų...
jei jau nesiseks, ir užeis noras sudaužyt laptopą- nu, tada prašykit pagalbos...ir ruoškit šokolado plytelę
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 30, 15:51)
Kalendorius
visiškai nukrekinta versija...
visiškai nukrekinta versija...
liuks mėginam,bet jaučiu reiks ruošti šokolado plytelę taip galvoju
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 30, 06:34)
tas pats
...čia tik trumpas atsakymas merginoms iš šio forumo. Kadaise jos man pasiūlė nelįst ne i į savo reikalus. Na, gal būt ten susėdusios fotošopo monstrės, kurioms aš sujaukiau " nusivylusių namų šeimininkių" gyvenimą ?
Manau sumaišėt forumiuką
QUOTE(saule0803 @ 2011 09 30, 14:54)
Manau sumaišėt forumiuką
nemanau...jei pažiūresit į paskutinių žinučių atnaujinimą- ten vis tos pačios 3-4 tetos bendrauja...VIP forumas...visos kitos- pilkosios pelytes ...ir neterškim eterio, čia apie kalendorius kalbama...
Parsisiunčiau nu bet grybauju juodai rusų kalba jis o aš rusų tai visai beveik nesuprantu nepasidaro jis angliškas?o gal dar geriau būtų jei pasidarytų lietuviškas
JAU TRUPUTĮ PRADĖJAU ĮKIRSTI DIENAS KALENDORIUJE IR MĖNESIUS PASIDARIAU LIETUVIŠKAI TIK DB KAIP PASIDARYTI BALTĄ LAPĄ?NES TEN TAI TIK DUODA PASIRINKTI IŠ JŲ JAU PADARYTUS
QUOTE(Scarlette @ 2011 09 30, 15:36)
JAU TRUPUTĮ PRADĖJAU ĮKIRSTI DIENAS KALENDORIUJE IR MĖNESIUS PASIDARIAU LIETUVIŠKAI TIK DB KAIP PASIDARYTI BALTĄ LAPĄ?NES TEN TAI TIK DUODA PASIRINKTI IŠ JŲ JAU PADARYTUS
tai atsidarykit bet kokį variantą- eigoje proceso duodama viską keist- tam lange kur dešinėj---tipo redagavimo langas...
ne taip ten sunku kaip atrodo...
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 30, 16:45)
tai atsidarykit bet kokį variantą- eigoje proceso duodama viską keist- tam lange kur dešinėj---tipo redagavimo langas...
JAU PASIDARIAU BALTĄ DABAR KLAUSIMUKAS KAIP PANAIKINTI TĄ UŽRAŠĄ MĖLYNĄ 2012 SKAIČIUKUS ?