Palemonai - Tu genijus ir Tau už tai
valandžiukė (čia su visais siuntimais, instaliavimais, lietuvinimais, foto paieškomis ir t.t.) ir mano kalėdinės dovanos jau paruoštos
aišku ne tokios prašmatnios kaip Sigasss, bet vistiek mielos ir labai asmeniškos
dėkui
kazko nesuprantu bet kaip ta programele parsisiusti?
viskas aisku jau kai nepaskaitai taip ir gaunasi : kuo skubini tuo subini
viskas aisku jau kai nepaskaitai taip ir gaunasi : kuo skubini tuo subini
aš ir padirbėjau su šia programa ir padariau kalendorių uošviams, tik nufotkint nespėjau, jau padovanojom.
Spausdinausi www.krateris.lt ir už 13lapų bei metalinį įrišimą su pakabuku sumokėjau 32,32lt
Spausdinausi www.krateris.lt ir už 13lapų bei metalinį įrišimą su pakabuku sumokėjau 32,32lt
sveikos darbštuolytės
nauji metai prasidėjo o aš dar be kalendorio-nenoriu ten visokių o-lia-lia sakykit ar labai sunku būtų pačiai pabandyt.su kompu nesu didelė profe
nauji metai prasidėjo o aš dar be kalendorio-nenoriu ten visokių o-lia-lia sakykit ar labai sunku būtų pačiai pabandyt.su kompu nesu didelė profe
QUOTE(Shusha @ 2008 12 16, 20:18)
Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles
turi būti kompe RAR programyte, kad galėtum išskleisti ir naudotis
QUOTE(Principessa @ 2009 01 14, 14:44)
Parsisiunciau as sita programele, bet kazkodel kompas neatpazysta *.rar failo. Ar reikia turet kazka papildomai? Neatidaro man programeles
Parsisiųsk wrar programikę.
Sveiki, bandau gaminti kalendorių (TKexe), tik atidarau programą-->Create a new file ir prašo kelti mdb failą (čia kaip surpantu, kalendoriaus šablonas turi būti?) Neturiu nė vieno, iš kur gaut? fotošopas pas mane 6, senas, nelabai juo naudojuos. Be PS neišsiversiu?
Tokios lebedos kaip aš reikia ieškoti. Jau supratau viską. Bet jaučiu, kad klausimų vistiek turėsiu
Tokios lebedos kaip aš reikia ieškoti. Jau supratau viską. Bet jaučiu, kad klausimų vistiek turėsiu
QUOTE(solo @ 2009 01 14, 18:30)
Tai va, anoj temoj skaičiau, bet taip ir nesupratau, kokį formatą rinktis. Noriu A4, bet 20x30 tai nėra A4 formatas
YRA