sweikutes as atsisiunciau programele photoscape3.5, bet niekaip man neiseina i remelius (i kalendoriaus sablona) ikelt foto... nesuprantu kaip ta padaryt.... gal galit padet?
QUOTE(Jugulyte @ 2010 12 07, 21:35)
sweikutes as atsisiunciau programele photoscape3.5, bet niekaip man neiseina i remelius (i kalendoriaus sablona) ikelt foto... nesuprantu kaip ta padaryt.... gal galit padet?
va ČIA žvilgtelk, gal bus aiškiau
QUOTE(Paslaptele @ 2010 12 06, 21:46)
Labas vakaras
Ieškau ir aš programos, su kuria galėčiau pati pasigaminti kalendorių
Aš naudoju šitą programą, su kuria galima foto redaguoti, įrėminti.
Tikiuosi į temą parašiau
Ieškau ir aš programos, su kuria galėčiau pati pasigaminti kalendorių
Aš naudoju šitą programą, su kuria galima foto redaguoti, įrėminti.
Tikiuosi į temą parašiau
Bet ten meta užrašus ant visų atviručių - ar jus turite nusipirkusi nebandomąją versiją?
Noriu paklausti, bet nezinau kaip aiskiau suformuluoti klausima Mano stalinis kalendorius su verciamais lapais nedidelis, pailgas (tarkim 10*21 cm), spausdinti planuoju ten pat, kur ir foto, tokio formato foto nera, jei spausdinciau tarkim 15*21 cm, kazin ar man atspausdintu su baltais krastais, kaip ir reiktu, ar sugalvotu apkarpyti sonus? Jei uzsakant nuotraukas bus galima pazymeti, tai sakyt "nekadruoti"? O jei tokio mygtuko nebus, tiesiog raso formata ir tiek Dabar bijau, kad sugadins man viska
Radau, kad kalendoriaus tinkleli sekmingai galima pasiimti iš wordo ir ten kaip reikia pasiredaguoti, bet ar po to galima jį iš word'o kažkaip perkelt į kokią nors nuotrauku redagavimo programa, kad sukomponuot kalendorių?
ir dar kaip padaryti pačiam su PS kad nuotraukoje ar paveikslelyje atsirastu remeliai į kuriuos butu galima ikelt kokia foto?
ir dar kaip padaryti pačiam su PS kad nuotraukoje ar paveikslelyje atsirastu remeliai į kuriuos butu galima ikelt kokia foto?
kalendorių tinklelių ruošiniai Ofisinėms programoms- čia.
Atsisiunčiat, ir pasikoreguojat pagal save...Jei dirbsit toliau su PS- perdarytą tinklelį užseivinat .pdf formate, paskui baltą foną panaikinsit su Magic eraser tool ir gausit permatomą kalendoriaus tinklelį.
Nemažai jau yra sekantiems metams...
Atsisiunčiat, ir pasikoreguojat pagal save...Jei dirbsit toliau su PS- perdarytą tinklelį užseivinat .pdf formate, paskui baltą foną panaikinsit su Magic eraser tool ir gausit permatomą kalendoriaus tinklelį.
Nemažai jau yra sekantiems metams...
pabanžiau kišeninio kalendoriaus maketą padaryt (90x60 mm)...Na, ne varlės metai,tačiau jau labai simpatiškas personažas pasipainiojo
Toks pavyzdėlis gavos:
Toks pavyzdėlis gavos:
QUOTE(Irmavi @ 2010 12 11, 17:31)
pabanžiau kišeninio kalendoriaus maketą padaryt (90x60 mm)...Na, ne varlės metai,tačiau jau labai simpatiškas personažas pasipainiojo
Toks pavyzdėlis gavos:
Toks pavyzdėlis gavos:
Labai grazus gavosi kalendoriukas O kaip atspausdinti, kad butu dvipusis jis?
gal kuri turit kalendoriu su bitemis ?
QUOTE(Editukass @ 2010 12 11, 17:52)
oi, negaliu atsakyt- matyt reik nešt maketą į spaustuvę ar savom jėgom bandyt dvipusę spaudą...Yra čia mamyčių kurios tiksliai žino niuansus...
P.S.Tik šitas dar neparuoštas galutinai (nesudėliotos šventinės dienos, formatas dar ne tas...-čia tik demo versija)- jei patinka,tai galiu duot paruoštą spaudai variantą...
QUOTE(Editukass @ 2010 12 11, 17:52)
Spaustuves tai padaro pacios Mums tereikia virseli jiems nusiusti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 11, 18:00)
gal kuri turit kalendoriu su bitemis ?
...kišeninio norit ar didesnio? galiu kažką sumąstyt...