Sveikos, gal turite kas nors 2011 metu kalendoriaus tinkleli is sviesiu spalvu ar baltos, kad galima butu uzdet ant tamsaus fono?aciu
Sveiki, Editukass. Drisau pasinaudoti jusu sukurtu nuostabiu kalendoriumi (su vaikuciais). Labai jau jis man patiko. Tik vat darau kalendoriu pirma karta, tai neisivaizduoju koki pasirinkti virseli. Kaip suprantu, reiketu is tos pacios tematikos ir kad butu uzrasyta 2011 metu kalendorius. Ar gal kaip kitaip? Gal patarsit ka nors? Arba padesit? Buciau begalo dekinga
QUOTE(asia05 @ 2010 11 24, 17:58)
Sveiki, Editukass. Drisau pasinaudoti jusu sukurtu nuostabiu kalendoriumi (su vaikuciais). Labai jau jis man patiko. Tik vat darau kalendoriu pirma karta, tai neisivaizduoju koki pasirinkti virseli. Kaip suprantu, reiketu is tos pacios tematikos ir kad butu uzrasyta 2011 metu kalendorius. Ar gal kaip kitaip? Gal patarsit ka nors? Arba padesit? Buciau begalo dekinga
Labukas Na nezinau ar jums toks tiks ir patiks, bet padariau
QUOTE(Editukass @ 2010 11 25, 04:17)
Aciu labai uz operatyvu atsakyma.
Man noretusi, kad uzrasas "2011 metu kalendorius" butu siek tiek svelnesnis. nu net nezinau...
QUOTE(Editukass @ 2010 11 25, 06:29)
Sitas visai fajnas.
O gal galit patalpinti png formata, kad atitiktu jusu pagaminto kalendoriaus lapu dydi. Kaip suprantu, ten viskas A4 formatu?
Sweikutes.auksarankes visazines kalendforiu meistres,as su klausymeliu,kaip ideti nuotrauka i ta kalendoriu?Atsisiunciau net kelis,bet gaunas man kaip paprasta foto,o kaip i ji nuotrauka ikelt?ar reikia programos kokios?
QUOTE(tytte... @ 2010 11 24, 20:52)
Sweikutes.auksarankes visazines kalendforiu meistres,as su klausymeliu,kaip ideti nuotrauka i ta kalendoriu?Atsisiunciau net kelis,bet gaunas man kaip paprasta foto,o kaip i ji nuotrauka ikelt?ar reikia programos kokios?
čia yra pamokėlių http://megstamiausia...z.com/forum/186 kai įkelti nuotrauką į rėmelį tai tau tiktų ta pamoka
QUOTE(Scarlette @ 2010 11 24, 22:21)
čia yra pamokėlių http://megstamiausia...z.com/forum/186 kai įkelti nuotrauką į rėmelį tai tau tiktų ta pamoka
Vajei koks fainas puslapelis,tik nerandu man tinkancios temutes
o ar turi photoshopą?