Kur kaune geriausiai butu spausdintis kalendoriu, kad butu grazios spalvos, tokios kaip makete, ir kainos labai neikastu?
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 01, 21:55)
Kur kaune geriausiai butu spausdintis kalendoriu, kad butu grazios spalvos, tokios kaip makete, ir kainos labai neikastu?
Man, asmeniskai, labai patiko spausdinti ant foto popieriaus. Pasinaudojau cia buvusiu skelbimu, jog geros kainos eurokos a4 formato.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 01, 22:32)
Man, asmeniskai, labai patiko spausdinti ant foto popieriaus. Pasinaudojau cia buvusiu skelbimu, jog geros kainos eurokos a4 formato.
bet ar ne brangu gaunasi spauzdinti visa 12 lapu?
o geriau blizgus ar matinis fotopopierius kalendoriam?
QUOTE(Chera @ 2010 04 02, 17:31)
bet ar ne brangu gaunasi spauzdinti visa 12 lapu?
~40lt
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 02, 18:18)
o geriau blizgus ar matinis fotopopierius kalendoriam?
skonio reikalas.. as dariau matini. ilindau i ju puslapi ir ziuriu - pabrango nuo gruodzio 5 20 x 30 Blizgus arba Matinis Spalvota, Sepia, Juodai balta 3.20
atsiprasau, kad suklaidinau
siulau dar spaustuvese pasidometi, knygrisyklose.. as spausdinsiuos savo krikstuka, bet dar nesidomejau kainomis..
http://www.fotopigia...slapis-158.html - bet irgi nera pigu.
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 07, 07:18)
ka manot apie mano darbeli?
Man kliuna fonas ir 2011 pasislepes kazkap ne taip
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 07, 13:48)
Man kliuna fonas ir 2011 pasislepes kazkap ne taip
taip turi but
sveiki gal kas daretes kisenini kalendoriuka? domina dvipusis variantas, su nuotraukos ikelimu ir lietuvisku sriftu gal zinote kokia programa tam tinkamiausia nemokant dirbt su photoshopu ar coreliu...ar yra kitu alternatyvu?
Merginos, arteja kalendoriu laikas, rodomes savo idejas ir darbelius
Gal kas radot 2011 kalendorini brusha?
O cia mano siandieninis
Gal kas radot 2011 kalendorini brusha?
O cia mano siandieninis