gal kuri gali man i el.pasta imesti ar kaip kitaip atsiusti siuos du kalendorius, nes per Deposit Files raso kad kazkoks limitas mano baigesi....nors nepamenu kada siunciausi kazka is ten
gal kuri gali man i el.pasta imesti ar kaip kitaip atsiusti siuos du kalendorius, nes per Deposit Files raso kad kazkoks limitas mano baigesi....nors nepamenu kada siunciausi kazka is ten
Aš Vilniuje spausdinau, bet kadangi mano kalendorius buvo tik pusei metų, tai kainavo 16 Lt +PVM. Spaudžiau UAB ,,Infosiūlas". Kokybė nebloga. Padarė labai greitai.
Reik Jusu pagalbos, gal kas darete kalendoriu su My Calendars and Cards DidiLabs edition? Draugas sako kad neratspausdins nes neisaugos tokiam formate kokiam man reikia,gal zinot kaip apeit sita dalyka? ar reikia pirktis licenzija? o gal zinot geresni varianta kur parsisiust, nes kiek cia skaitinejaus tai kur benueiciau arba jau nebeveikia arba nesuprantu Dekoju is anksto jei kas gales padeti siuo klausimu
Atsispausdinau kalendoriu INFOSIULAS spaustuveje Vilniuje.Spalvos tamsesnes ir maziau ryskios nei makete.Ar tai spausdinimo brokas,ar taip ir buna dazniausiai?