Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

QUOTE(Gidli @ 2012 01 27, 18:52)
Pamirsau pasigirti savo geriausia Kaledine dovana smile.gif
Jau koks kaifas vartyti tos knygos ne kompe o gyvai smile.gif

Koks gėris ir grožis wub.gif Ir aš tokios dovanos norėčiau biggrin.gif
O vartyti knygas gyvai visai kitas jausmas nei kompe, todėl, esant progai, visuomet stengiuosi nusipirkti, nors ir kainuoja tai nemažai.... Kažkaip iš Tildos nieko neturiu ir žiūrinėju šitą variantą Gal kas kartais turit ir galit pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2012 01 28, 08:35)
Koks gėris ir grožis wub.gif Ir aš tokios dovanos norėčiau biggrin.gif
O vartyti knygas gyvai visai kitas jausmas nei kompe, todėl, esant progai, visuomet stengiuosi nusipirkti, nors ir kainuoja tai nemažai.... Kažkaip iš Tildos nieko neturiu ir žiūrinėju šitą variantą Gal kas kartais turit ir galit pasidalinti įspūdžiais?

bliambacki as ir visgundaus siai kolekcijai, o labiausiai tai noreciau naujos 2012 metu knygos http://marlenesangla...tilda-2012.html
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 12 05, 17:32)
Zuikis Kaprizas ir jo draugės flirt.gif
user posted image

Jau labai mielas zuikutis, gal zinote kur galima iskarpu gauti jo ar panasaus tokio? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 29 sausio 2012 - 11:40
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 29, 12:39)
Jau labai mielas zuikutis, gal zinote kur galima iskarpu gauti jo ar panasaus tokio?  blush2.gif

Na, galit kad ir šioje temoje panaršyti, nebūtina net gerai rusiškai mokėt - rasit vyyyyysko
http://www.liveinter...rubric/1655889/
O kas visai nesupranta rusiškai - tiesiog spaudinėkit puslapyje nuorodas - ten jų 11. O gyvunėlių iškarpų daugiausiai velykoms skirtuose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 29, 11:39)
Jau labai mielas zuikutis, gal zinote kur galima iskarpu gauti jo ar panasaus tokio?  blush2.gif

Dėkui. Šitas mažas zuikis tikrai ne Tildinis, tai mano iškarpėlė (sraigės - tildinės)

Tačiau galiu pasiūlyti zuikutį iš interneto platybių:

user posted image

user posted image..user posted image..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 29 sausio 2012 - 15:33
Aciu, tikrai manau pabandysiu zuikuti koki pasigaminti 4u.gif
Atsakyti
labas darbstuoles 4u.gif

norejau paklaust,kuo kemsat tuos savo groziukus? 4u.gif noriu kudikeliui savo pasiut zaisliuka,bet nenumanau kas tiktu,kad nenusimaigytu ir nesukristu laikui begant... g.gif
Atsakyti
Dažniausiai kemšama sinteponu. Sukris ar ne priklauso nuo kimšimo. kemšama mažais plėšytais gabalėliais, užpildant visas erdves, nepaliekant kišenių ar laisvų plotų. Kemšama medinės lazdelė pagalba, pvz. - kinietiška lazdelė tinka.
Galima kimši natūralia vilna, pjuvenomis. Galima žaislą pasunkinti karoliukais, stiklo, metalo granulėmis mineraliniu granuliatu. Galite į pilvą įdėti specialiai apruoštų vyšnios kauliukų - tada meškinukas laiko šilumą, galima dėti kvapnių žolių - tada kurį laiką dvelks mylimais aromatais.
Atsakyti
QUOTE(Binguliukas @ 2012 01 31, 02:21)
labas darbstuoles 4u.gif

norejau paklaust,kuo kemsat tuos savo groziukus? 4u.gif  noriu kudikeliui savo pasiut zaisliuka,bet nenumanau kas tiktu,kad nenusimaigytu ir nesukristu laikui begant... g.gif

turbut pats paprasciausias budas tai paaukoti sena pagalve smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , esu naujas zmogutis sitoj temoj ir noriu pagirti visas del graziu darbeliu 4u.gif Pati esu pasiuvus kelis zuikius ir tildos meskiukus. Labai grazios Tildos lelytes, bet apskr. as norejau paklausti kokias jus medziageles naudojat kur siuvat tas leles,kunelius g.gif , ar lina ar medvilne ar is to ka randat namie? O klausiu ,nes nenoriu daryt is betko, gal nesigaus.. tongue.gif smile.gif Busiu dekinga jei kas parasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 01, 00:00)
Sveikutes smile.gif , esu naujas zmogutis sitoj temoj ir noriu pagirti visas del graziu darbeliu 4u.gif  Pati esu pasiuvus kelis zuikius ir tildos meskiukus. Labai grazios Tildos lelytes, bet apskr. as norejau paklausti kokias jus medziageles naudojat kur siuvat tas leles,kunelius g.gif  , ar lina ar medvilne ar is to ka randat namie? O klausiu ,nes nenoriu daryt is betko, gal nesigaus.. tongue.gif  smile.gif Busiu dekinga jei kas parasys smile.gif

pirmos dariau is bet ko smile.gif bet dabar tik medvilne, man ji minkstesne nei pvz linas del to tas kunas (na kaip cia issireiksti) ne tosk kapuotas gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 01, 00:00)
Sveikutes smile.gif , esu naujas zmogutis sitoj temoj ir noriu pagirti visas del graziu darbeliu 4u.gif  Pati esu pasiuvus kelis zuikius ir tildos meskiukus. Labai grazios Tildos lelytes, bet apskr. as norejau paklausti kokias jus medziageles naudojat kur siuvat tas leles,kunelius g.gif  , ar lina ar medvilne ar is to ka randat namie? O klausiu ,nes nenoriu daryt is betko, gal nesigaus.. tongue.gif  smile.gif Busiu dekinga jei kas parasys smile.gif

Jurguras, leliu kunelius darau is lino su medvilne, Birzu Siulo parduotuvese perku sveriamas atraizas.Kuneliai gaunasi lygus, be jokiu kampu. Esu dariusi ir is trikotazo, tik po apacia dejau plonos medvilnes pamusaliuka, mazoms lelytems naudoju medvilne.
ai, dar viena toki dalykeli darau, jei lele didesne nei 70 cm, visam kunui dedu is vidaus pamusaliuka, daug lygesne ir tvarkingesne gaunasi. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti