Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

QUOTE(*dika* @ 2011 11 03, 15:00)
zaislu siuvimas- manau tai uzkreciama  ax.gif  4u.gif
manasis mazuciukas  blush2.gif

labai grazus meskiukas
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 11 03, 13:35)
Na tada ir mano Zuikutė Beata. smile.gif

gražutė kokia wub.gif
Atsakyti
Dėkui.
Įkelsiu dar ir meškinuką. Ne iš prabangaus kailio, o iš paprasto, seno pliušo, kuris buvo tamsiai rudas. Tiesiog nubalintas įgavo nuostabiai gražią, švelnią spalvą.

Meškiukas pasakorius keliauninkas Pokis (20 сm). Gero būdo, mėgstantis tiesą ir žavintis paprastumu. Jo tikslas - surinkti kuo daugiau linksmų istorijų ir surašyti į mažąją knygelę, kurią nešiojasi su savimi. Kelionė gali būti labai ilga, bet gal būt jis nukeliaus tik į kitą kraštą Lietuvos...
user posted image..user posted image

Knygelė ir krepšys - odiniai. Knyga rankų darbo, odiniais viršeliais, bei originaliu popieriumi (tai trr autorinis darbas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 10 lapkričio 2011 - 16:05
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 11 10, 17:04)
Dėkui.
Įkelsiu dar ir meškinuką. Ne iš prabangaus kailio, o iš paprasto, seno pliušo, kuris buvo tamsiai rudas. Tiesiog nubalintas įgavo nuostabiai gražią, švelnią spalvą.

Meškiukas pasakorius keliauninkas Pokis (20 сm). Gero būdo, mėgstantis tiesą ir žavintis paprastumu. Jo tikslas - surinkti kuo daugiau linksmų istorijų ir surašyti į mažąją knygelę, kurią nešiojasi su savimi. Kelionė gali būti labai ilga, bet gal būt jis nukeliaus tik į kitą kraštą Lietuvos...

wow  bigsmile.gif  wub.gif  nu šitas tai nerealus..nu toks fainas  wub.gif super  thumbup.gif  4u.gif
Knygelė ir krepšys - odiniai. Knyga rankų darbo, odiniais viršeliais, bei originaliu popieriumi (tai trr autorinis darbas)

Atsakyti
manasis rudens derlius zaisti mazajam ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmonyte: 10 lapkričio 2011 - 16:34
Labai, labai, labai gražus...

QUOTE(Arbatėlė @ 2011 11 10, 18:04)
Dėkui.

Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2011 11 10, 17:33)
manasis rudens derlius zaisti mazajam  ax.gif
user posted image

Gražu bigsmile.gif Aš irgi vis gundausi prigaminti tokių "valgomų" žaisliukų, bet kol kas bijau, kad pagrindinis žaidimas su jais būtų ragavimas ir bandymas viską nulupti, išlukštenti, pažiūrėti, kas viduje, ir pan. doh.gif Ar smagu mažajam su jais žaisti?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 10, 17:47)
Gražu bigsmile.gif Aš irgi vis gundausi prigaminti tokių "valgomų" žaisliukų, bet kol kas bijau, kad pagrindinis žaidimas su jais būtų ragavimas ir bandymas viską nulupti, išlukštenti, pažiūrėti, kas viduje, ir pan. doh.gif Ar smagu mažajam su jais žaisti?

dekui smile.gif kolkas pagrindinis zaidimas "isimti-sudeti", atnesti man, arba bandom mokintis pavadinimus (katik suejo metukai), bet siaip patinka, buna susiranda pats ir man atnesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2011 10 22, 22:00)
na ka ir vel einam visi pamiegoti smile.gif
user posted image

Vat lelyte tai tikrai tkia vasariska  wub.gif

labai grazi Jusu Tilda 4u.gif
Atsakyti
Labukas,nerealūs žaisliukai..aš tai buvau aptingusi bet šendien vėl sumasčiau,kad tuoj kalėdos-dovanų metas..atsirado giminėje nemažai vaikučių..o pinigėliai tie patys smile.gif tad taupant,jai pavyks,juk medžiagos ir kainuoja,siūsiu žaisliukus...gal kuri galite atsiųsti skudurinės lėlės iškarpas,nes nėra laiko sėdėti internete ir ieškoti sad.gif iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Katytė* @ 2011 11 11, 18:08)
Labukas,nerealūs žaisliukai..aš tai buvau aptingusi bet šendien vėl sumasčiau,kad tuoj kalėdos-dovanų metas..atsirado giminėje nemažai vaikučių..o pinigėliai tie patys smile.gif tad taupant,jai pavyks,juk medžiagos ir kainuoja,siūsiu žaisliukus...gal kuri galite atsiųsti skudurinės lėlės iškarpas,nes nėra laiko sėdėti internete ir ieškoti sad.gif iš anksto dėkoju 4u.gif

jei tinka, galiu pasidalinti Tildos iskarpa
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
va tokia lelyte Tilda gaunasi, puosk ir dovanok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perle70: 11 lapkričio 2011 - 18:56
mano meškiukas, fotkinti tikrai nemoku ax.gif

user posted image
Atsakyti