Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

varliukas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
gražus varliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų darbeliai wub.gif Jiems "į kompaniją" dar ir savo katytę siūloms biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos siuvėjos 4u.gif
Labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif Arbatėlės meškiukai išties nuostabūs thumbup.gif

Norėjau jūsų paklausti, gal žinot, kur galima būtų įsigyti vatinio kamšalo, na tokie būna kaip rulonai supresuotos vatos, bet būtent medvilnės noriu (arba vilnos jei įmanoma). Vilniuj prie Kalvarijų turgaus neradau, o kur dabar ieškot sunku įsivaizduoti. Manau tokie naudojami kaldroms siūti, ar skiautiniams. Mano turima vilna man sunkiai susipaudžia iki kietumo.

O kad jau įsiveržiau, tai ir parodau savo lėlytes... Pati pirmoji kurią siuvau, buvo siūta dukrytės gimimo proga, buvo visai prisvilęs blynas, nors atrodė visai nieko, tiesiog netinkamą medžiagą kūneliui pasirinkau. Antroji - toji blondinė su kepuraite nuotraukose, siuvau dukrytei, kad pakeisčiau pirmąją, o greta blondinės (liekna manekenė biggrin.gif ) ką tik pasiūta krikšto dukrelei. Dar kol kas su apatine suknele, laukiu medžiagėlių nusipirktų rolleyes.gif Gimus dukrytei įgyvendinau savo seną norą pasiūti lėlytę, bet taip užsikabinau, kad galvoj dar milijonas lėlyčių laukia įgyvendinimo, bet va tam noriu kietesnio kamšalo nusipirkti.

user posted image
Atsakyti
Pupeliukas, puikios lėlytės ir pateikimas gražus, ir įžiuriu mažulytį paltukėlį lėlytei, labai kruopštu ir miela wub.gif
Atsakyti
wub.gif Kokios mielos lelytes.
Atsakyti
Mėlynas Katinas
user posted image
Atsakyti
Geras katanėlis. Turėtų būti mylimas labai wub.gif

Pupeliuk, labai gražios lėlyčiukės thumbup.gif
Atsakyti
mano lėlytė

user posted image
Atsakyti
Saulute2, tikrai vykusi lėlytė thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Tikra grazi skudurine Onute.
Atsakyti
o aš parodysiu meškutę -kaukutę Žolytę. Prieskonių sargą smile.gif

user posted image...user posted image

Kailiukas sintetinis, padukai - ultrasuedine. Su sąnariukais, puikiai stovi.
Kimštas sintetiniu kamšalu ir metalo granulėmis.
Akys, nosytė - stiklinės.
Puoštas rankų darbo karoliukais ir šilko skiautele.
Dydis 19 сm.

Atsakyti