Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

QUOTE(Arbatėlė @ 2011 01 10, 16:55)
O aš parodysiu ne šiaip meškutį, tai geroji namų dvasia, naminukas Kuzia.

jetau koks gražus ir mielas wub.gif stebini mane vis naujais meškinais wub.gif
Atsakyti
Dėkui, Murkse aciuks.gif Tai juk žmogau, bandai, bandai ir kartais kas nors pavyksta flirt.gif
O čia temai pagyvinti - Persikas
Visi 8 cm. Su ištemptomis ausimis 13 cm. Pasiūtas iš mohero ir natūralios medvilnės. Akytės stiklinės, nosis siuvinėta. Gėlikė šilkinė.

user posted image...user posted image

Atsakyti
ujei, nepagalvojau kad sis zuikelis persikiukas toks mini mini mini wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jei prie jo pritvirtinsi užsegimą - graži sagė gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 01 18, 14:35)
Dėkui, Murkse aciuks.gif Tai juk žmogau, bandai, bandai ir kartais kas nors pavyksta flirt.gif
O čia temai pagyvinti - Persikas
Visi 8 cm. Su ištemptomis ausimis 13 cm. Pasiūtas iš mohero ir natūralios medvilnės. Akytės stiklinės, nosis siuvinėta. Gėlikė šilkinė.

biggrin.gif kaip sako-pamačius vos nuo kedės nenukritau biggrin.gif
jau meilumas wub.gif ta medžiagytė kudlota wub.gif fantastiškas zuikis
Atsakyti
Murkse, dėkui, už gerą žodį aciuks.gif
Tau asmeniškai mirksiukas.gif :
user posted image..user posted image..user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kiek daug gražių žaislų prisižiūrėjau wub.gif

turiu klausimėli blush2.gif kaip siūnate meškiukus? ta prasme su siuvimo mašina ar rankomis? na tildos siuvamos su mašina, tą žinau ax.gif o kaip kiti maži padarėliai, ne iš lino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaštaka: 26 sausio 2011 - 14:44
Aš siuvu viską rankomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 01 26, 14:46)
Aš siuvu viską rankomis  ax.gif

ačiū 4u.gif o galima LT parduotuvėse nusipirkti jiems reikalingų medžiagų, akyčių ir t.t.? ar reikia iš užsienio siųstis?

prisimenu iš vaikystės su mama irgi rankomis siuvom, turėjom tokius tarybinius rinkinukus, su akytėm ir nosytėm, iškirptom detalėm rolleyes.gif
Atsakyti
Akyčių nosyčių buvo www.rankdarbiai.com, www.ornamentai.lt, www.senasnaujas.lt Bet dažniausiai užsakinėjame iš užsienio. pvz. www.probear.com
Atsakyti
Arbatėlė, dar kartą ačiū 4u.gif

atradau rinkinukus, gal būtų protingiausia nuo jų pradėti g.gif ten bent tikrai bus visos reikalingos medžiagos blush2.gif nes dabar nesusigaudau, ko dar gali reikėti be medžiagos, akių ir nosies ax.gif užpildo dar ax.gif
Atsakyti
Pradžiai tik užpildo ir siūlų smile.gif
Atsakyti