Man labai patiko rausvas drambliukas
O aš parodysiu ne šiaip meškutį, tai geroji namų dvasia, naminukas Kuzia.
Jis puikiai prižiūri gėles, nubraukia dulkes nuo senų knygų, padėda surasti pamestus smulkius daiktus. O kartais pats juos pasiima pasidžiaugti
P.S. Kuzia pasiūtas iš mohero ir puikios itališkos medvilnės, kimštas natūralia vilna, stikliniu granuliatu. Su sąnariais. Akys stiklinės, nosis siuvinėta, vaškuota.
Pasipuošęs šilkine, rankų darbo rožele. Kuzios ūgis 14 cm.
bandite, Arbatele, dekui, perduosiu drambliukui ypatingus linkejimus
o man nerodo Kuzios
o man nerodo Kuzios
o man matosi
Papildyta:
Arbatele labai grazus meskiukas
Arbatele nuostabus Kuzia Gėlytė labai jam tinka, gal pati darei, kažkaip nesimato iš ko ji , gal iš medžiagos?
QUOTE(prapieste @ 2011 01 11, 16:25)
Arbatele nuostabus Kuzia Gėlytė labai jam tinka, gal pati darei, kažkaip nesimato iš ko ji , gal iš medžiagos?
Dėkui, gėlytė - šilkinė. Pati dažiau, pati sukau
mergaitės, man malonu, kad mano mažylis Jums patiko
Užtat ir sakau, kad ir meškutis ir gėlytė nuostabūs, rankų darbas viską aplinkui sušildo, net ir žiemą
QUOTE(bandite @ 2011 01 06, 20:04)
Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti
Esu girdėjusi, kad tokiems maišeliams naudoja vyšnių kauliukus. Va, dar ir įrodymų radau: pagalvėlės ir kaip jas naudoti.
O čia ir nusipirkti jų jau paruoštų rankdarbiams galima.
Aš naudojau žaisliukų pilvams kimšti - tikrai gerai apruošti kauliukai, švarūs ir gerai išdžiovinti. Dar geriau šilumą laiko vynuogių kauliukai, bet juo galima tik iš užsienio atsisiūsti arba rasti ką nors prikimšta Yske.
jau matau Kuzia toks mielas ir juokingas... man zaviausia, kokias snukelio israiskas darbstuolems pavyksta sukurti sitiems zaisliukams kai kurie tikrai atrodo tarsi gyvi