Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

Man labai patiko rausvas drambliukas wub.gif

O aš parodysiu ne šiaip meškutį, tai geroji namų dvasia, naminukas Kuzia.
Jis puikiai prižiūri gėles, nubraukia dulkes nuo senų knygų, padėda surasti pamestus smulkius daiktus. O kartais pats juos pasiima pasidžiaugti hihihi.gif

P.S. Kuzia pasiūtas iš mohero ir puikios itališkos medvilnės, kimštas natūralia vilna, stikliniu granuliatu. Su sąnariais. Akys stiklinės, nosis siuvinėta, vaškuota.
Pasipuošęs šilkine, rankų darbo rožele. Kuzios ūgis 14 cm.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Arbatėle, Labai gražu smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bandite, Arbatele, dekui, perduosiu drambliukui ypatingus linkejimus smile.gif
o man nerodo Kuzios sad.gif
Atsakyti
o man matosi g.gif
Atsakyti

Papildyta:
Arbatele labai grazus meskiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 11 sausio 2011 - 11:36

Arbatele nuostabus Kuzia wub.gif wub.gif wub.gif Gėlytė labai jam tinka, gal pati darei, kažkaip nesimato iš ko ji , gal iš medžiagos?
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2011 01 11, 16:25)
Arbatele nuostabus Kuzia wub.gif  wub.gif  wub.gif Gėlytė labai jam tinka, gal pati darei, kažkaip nesimato iš ko ji , gal iš medžiagos?

Dėkui, gėlytė - šilkinė. Pati dažiau, pati sukau tongue.gif

aciuks.gif mergaitės, man malonu, kad mano mažylis Jums patiko flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 11 sausio 2011 - 16:33
Užtat ir sakau, kad ir meškutis ir gėlytė nuostabūs, rankų darbas viską aplinkui sušildo, net ir žiemą
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2011 01 06, 20:04)
Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti smile.gif

Esu girdėjusi, kad tokiems maišeliams naudoja vyšnių kauliukus. Va, dar ir įrodymų radau: pagalvėlės ir kaip jas naudoti.
O čia ir nusipirkti jų jau paruoštų rankdarbiams galima.
Atsakyti
Aš naudojau žaisliukų pilvams kimšti - tikrai gerai apruošti kauliukai, švarūs ir gerai išdžiovinti. Dar geriau šilumą laiko vynuogių kauliukai, bet juo galima tik iš užsienio atsisiūsti arba rasti ką nors prikimšta Yske.
Atsakyti
jau matau Kuzia thumbup.gif toks mielas ir juokingas... man zaviausia, kokias snukelio israiskas darbstuolems pavyksta sukurti sitiems zaisliukams rolleyes.gif kai kurie tikrai atrodo tarsi gyvi wub.gif
Atsakyti
Grete, Arbatėle, uj kaip ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti