nu super
Ispudinga
laaaabai fainas skruzdėliukas
zuikutė pasipuoš Kalėdoms
zuikutė pasipuoš Kalėdoms
sveikos, gal turite zuikuciu iskarpu? Zuikio metai, tai noriu dovaneliu pati padaryti
QUOTE(InDovi @ 2010 12 19, 12:22)
Sveikos!
bandau pasirodyt su savo pirmuoju zuikiu - maiseliu saugotoju
...
bandau pasirodyt su savo pirmuoju zuikiu - maiseliu saugotoju
...
Man labai gražus
Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti
QUOTE(bandite @ 2011 01 06, 21:04)
Man labai gražus
Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti
mes turim šildyklę, į vidų isidedam vandens pūslę
o tapkėse pas mane levandos kažkokie sėmenys
Papildyta:
QUOTE(bandite @ 2011 01 07, 15:04)
katukai tai tokie pacaniukai, patiko man labai
Bandite, labai gražūs žaislai . Man patinka, kad margi, spalvingi, nuotaikingi. O iškarpas pati kūrei?
belkaa, tavo skuzdelė tiesiog fantastiška. O kuo tu ja prikimšai? Papasakok kaip ji padaryta.
belkaa, tavo skuzdelė tiesiog fantastiška. O kuo tu ja prikimšai? Papasakok kaip ji padaryta.
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 01 07, 19:09)
Bandite, labai gražūs žaislai . Man patinka, kad margi, spalvingi, nuotaikingi. O iškarpas pati kūrei?
Ačiū labai
Deja iškarpų pati dar nelabai moku kurt tai kol kas semiuosi idėjų iš plačiojo interneto
Sveikos darbštuolės atėjau ir aš su savo niekučiais. Jie gal ne visai skirti vaikiukams žaisti (iki tokių dar tik bręstu), bet šiaip dėl smagumo siuvu
rožinis drambliukas:
šokoladinis katinėlis:
Angeliukės Angelė ir Kūtvėliukė:
na ir mano mylimiausias - Samanų berniukas Žvejukas:
rožinis drambliukas:
šokoladinis katinėlis:
Angeliukės Angelė ir Kūtvėliukė:
na ir mano mylimiausias - Samanų berniukas Žvejukas: