Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

nu super bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ispudinga thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laaaabai fainas skruzdėliukas wub.gif
zuikutė pasipuoš Kalėdoms wub.gif
Atsakyti
sveikos, gal turite zuikuciu iskarpu? Zuikio metai, tai noriu dovaneliu pati padaryti
Atsakyti
Sveikos!
bandau pasirodyt su savo pirmuoju zuikiu - maiseliu saugotoju. Aisku, man dar toli iki jusu groziu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 19 gruodžio 2010 - 12:29
QUOTE(InDovi @ 2010 12 19, 12:22)
Sveikos!
bandau pasirodyt su savo pirmuoju zuikiu - maiseliu saugotoju
...

Man labai gražus smile.gif

Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti smile.gif
Atsakyti
Noriu Jums pasirodyti su savo siūtais žaisliukais ax.gif

Drambliukai
user posted image

Katukai
user posted image

Zuikiai su kišenėm
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai nenukritikuokit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2011 01 06, 21:04)
Man labai gražus smile.gif

Turiu tokį klausimuką: kažkur internete mačiau pirkti žaisliukus-šildykles. Manau kad kai kurios esat matę. Tai pliušiniai žaisliukai, į kurių pilvukus yra įdėti maišeliai su grūdais(juos galima pašildyti orkaitėj arba mikrobangėje, arba atšaldyti). Gal esat kuri dariusi tokius dalykėlius, kaip manot kokie grūdai tinka? Labai norėčiau sūneliui tokį pasiūti smile.gif

mes turim šildyklę, į vidų isidedam vandens pūslę thumbup.gif
o tapkėse pas mane levandos kažkokie sėmenys g.gif
Papildyta:
QUOTE(bandite @ 2011 01 07, 15:04)
Noriu Jums pasirodyti su savo siūtais žaisliukais  ax.gif 

katukai tai tokie pacaniukai, patiko man labai biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bandite, labai gražūs žaislai wub.gif . Man patinka, kad margi, spalvingi, nuotaikingi. O iškarpas pati kūrei?

belkaa, tavo skuzdelė tiesiog fantastiška. O kuo tu ja prikimšai? Papasakok kaip ji padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 01 07, 19:09)
Bandite, labai gražūs žaislai wub.gif . Man patinka, kad margi, spalvingi, nuotaikingi. O iškarpas pati kūrei?

belkaa, tavo skuzdelė tiesiog fantastiška. O kuo tu ja prikimšai? Papasakok kaip ji padaryta.

Ačiū labai smile.gif 4u.gif
Deja iškarpų pati dar nelabai moku kurt smile.gif tai kol kas semiuosi idėjų iš plačiojo interneto smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės smile.gif atėjau ir aš su savo niekučiais. Jie gal ne visai skirti vaikiukams žaisti (iki tokių dar tik bręstu), bet šiaip dėl smagumo siuvu smile.gif
rožinis drambliukas:
user posted image
šokoladinis katinėlis:
user posted image
Angeliukės Angelė ir Kūtvėliukė:
user posted image
na ir mano mylimiausias - Samanų berniukas Žvejukas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 01 10, 16:16)
...

Labai gražūs siūvinukai smile.gif ypač drambliukas ir žvejotojas man patiko smile.gif
Atsakyti