O tu turi užsukamus sąnariukus? Metaliukas ir diskeliai? Jeigu ką - rašyk až
Nu fainulkos jusu tie zaisliukai! Tik man kilo klausimas: kaip jus ilgasias dalis issukat i geraja puse? Tos dalys tokios ilgos ir siauros
Gal turite meskiuku iskarpu? Im-bear kazkada siunte visoms, kai dalyvavom konkurse, bet neissisaugojau. Dekui
Laimikas, jau mačiau, kad davė mergaites nuorodą
O aš noriu parodyti savo naują primitivinę lėlytę - susipažinkite Kruvinoji Merė
truputi intimo:
Detalės:
O svarbiausia, kad ją galima laimėti mano blogo loterijoje!!!! Sekmės!!!
O aš noriu parodyti savo naują primitivinę lėlytę - susipažinkite Kruvinoji Merė
truputi intimo:
Detalės:
O svarbiausia, kad ją galima laimėti mano blogo loterijoje!!!! Sekmės!!!
grazus darbeliai visu
mergaites, gal turit kuri nuoroda Tildos zuikiu iskarpu? tikrai kazkada maciau, ale dabar perziurejus neberandu...
mergaites, gal turit kuri nuoroda Tildos zuikiu iskarpu? tikrai kazkada maciau, ale dabar perziurejus neberandu...
QUOTE(Mingomi @ 2010 09 13, 10:21)
grazus darbeliai visu
http://picasaweb.goo...edTildasVenner#
čia yra ir instrukcijos kaip siūti ir iškarpėlės
QUOTE(bandite @ 2010 09 13, 17:46)
aciu labai, sitos ir ieskojau
Sveikos merginos
kadangi užsiimat žaisliukų siuvimu,tai norėjau paklausti,kur galėčiau Kaune nusipirkti kamšalo?Noriu atnaujint savo vaikystės žaisliuką ,gal kas galit patart?Jei galima į až.Ačiū,sėkmės visoms kūryboje
kadangi užsiimat žaisliukų siuvimu,tai norėjau paklausti,kur galėčiau Kaune nusipirkti kamšalo?Noriu atnaujint savo vaikystės žaisliuką ,gal kas galit patart?Jei galima į až.Ačiū,sėkmės visoms kūryboje
QUOTE(laimikas @ 2010 09 06, 15:52)
Gal turite meskiuku iskarpu? Im-bear kazkada siunte visoms, kai dalyvavom konkurse, bet neissisaugojau. Dekui
aš irgi norėčiau
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2010 09 07, 13:40)
Laimikas, jau mačiau, kad davė mergaites nuorodą
labai išraiškinga lėlytė tikra auksarankė esi
Štai čia rasite meškiukų iškarpų - http://www.prettytoys.ru/forum/138
o pačiame forume - visko ko širdis geidžia (ten suskirstyta temomis)
Gyvenimo neužteks, kad viską pasiūtumėt
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 10 02, 11:40)
Štai čia rasite meškiukų iškarpų - http://www.prettytoys.ru/forum/138
Ačiū, super puslapėlis ..
QUOTE(efauto @ 2010 04 17, 02:02)
sveikos, noriu parodyti savo pirmaja, rankomis siuta, zuikute Baltute
sveikute. labai grazus tavo zuikelis gal galetum pasidalinti iskarpom? labai noreciau savo dukrytei pamegint toki pasiuti