Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

kaip aš noriu šitų kiškių nulėpausių.
Jū s iš kur nors traukiat jų iškarpas?
Atsakyti
Mano mergaitei labai patinka aviukas sonas, tai pirma kart gyvenime pabandziau pasiuti zaisla, nes nupirkti brangu, o ir pasirode visai paprastas pasiuvimas. Tai visai panasus gavosi blush2.gif Iskarpas radau tai tik galvos ir ausyciu ir tai kazkokios kaukes, bet prisitaikiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif blink.gif sugebejimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarė @ 2010 05 15, 17:07)
Jū s iš kur nors traukiat jų iškarpas?

is neblestancio interneto blush2.gif
http://picasaweb.goo...m.br/Pamphletka
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2010 05 15, 17:36)
Mano mergaitei labai patinka aviukas sonas, tai pirma kart gyvenime pabandziau pasiuti zaisla, nes nupirkti brangu, o ir pasirode visai paprastas pasiuvimas. Tai visai panasus gavosi  blush2.gif Iskarpas radau tai tik galvos ir ausyciu ir tai kazkokios kaukes, bet prisitaikiau  ax.gif
user posted image

fantastika kazkokia, labai puikiai thumbup.gif O as ieskau po visa pasauli aviuka Sona savo maziukui nupirkt. Beje vistiek nesugebeciau pati taip pasiuti verysad.gif
Atsakyti
Noriu parodyti meškiuką, skirtą vaikų džiaugsmui:
Rodis (nuo rododendras, bet rododendrai pražydėjo hihihi.gif)

Pasiūtas iš minkšto ir švelnaus trikotažo (tai dar kartą įrodymas, kad nereikia brangių medžiagų), padai - suedine. Saugiomis akytėmis ir sąnariukais. Kimšta sinteponu ir specialiai apruoštais vyšnių kauliukais (manau, kad kad tokį lobį galima pasiruošti pačioms, kai lieka išdarinėjus vyšnias). Todėl pilvelis labai maloniai gurgžda, net girdisi smile.gif ; Tonuota tekstiliniais dažais. Puošta velta gėlyte ir sagyte, kaspinėliu. Ūgis 27 cm.

user posted image.user posted image

Atsakyti
Arbatėle dailus meškis wub.gif
vienas iš malonumų savos gamybos žaislams galvot vardus smile.gif
Atsakyti
Mano nauja "Žolynų mergaitė ". Labai liekna , apie 32 cm ūgio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mergaites, o kas yra kemsama i zaisliukus, kad jie butu minkstuciai? 4u.gif
Atsakyti
Sinteponas, natūrali vilna, tai ką sugalvosi biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau savo meškiuką su pataliuku

user posted image

Pirmą kartą tokį siuvau, bet labai patiko smile.gif
Atsakyti
Oi koks simpatiškas ir mielas wub.gif wub.gif wub.gif O gal turi nuotraukytę iš arčiau ax.gif

Man labai reikia susikaupti ir patalėlių prisiūti...vargšai padarėliai pas mus namie, be patalų gyvena, žiema juk ateis.
Atsakyti