kaip aš noriu šitų kiškių nulėpausių.
Jū s iš kur nors traukiat jų iškarpas?
Mano mergaitei labai patinka aviukas sonas, tai pirma kart gyvenime pabandziau pasiuti zaisla, nes nupirkti brangu, o ir pasirode visai paprastas pasiuvimas. Tai visai panasus gavosi Iskarpas radau tai tik galvos ir ausyciu ir tai kazkokios kaukes, bet prisitaikiau
sugebejimai
QUOTE(Šarė @ 2010 05 15, 17:07)
Jū s iš kur nors traukiat jų iškarpas?
is neblestancio interneto
http://picasaweb.goo...m.br/Pamphletka
QUOTE(xingx @ 2010 05 15, 17:36)
Mano mergaitei labai patinka aviukas sonas, tai pirma kart gyvenime pabandziau pasiuti zaisla, nes nupirkti brangu, o ir pasirode visai paprastas pasiuvimas. Tai visai panasus gavosi Iskarpas radau tai tik galvos ir ausyciu ir tai kazkokios kaukes, bet prisitaikiau
fantastika kazkokia, labai puikiai O as ieskau po visa pasauli aviuka Sona savo maziukui nupirkt. Beje vistiek nesugebeciau pati taip pasiuti
Noriu parodyti meškiuką, skirtą vaikų džiaugsmui:
Rodis (nuo rododendras, bet rododendrai pražydėjo )
Pasiūtas iš minkšto ir švelnaus trikotažo (tai dar kartą įrodymas, kad nereikia brangių medžiagų), padai - suedine. Saugiomis akytėmis ir sąnariukais. Kimšta sinteponu ir specialiai apruoštais vyšnių kauliukais (manau, kad kad tokį lobį galima pasiruošti pačioms, kai lieka išdarinėjus vyšnias). Todėl pilvelis labai maloniai gurgžda, net girdisi ; Tonuota tekstiliniais dažais. Puošta velta gėlyte ir sagyte, kaspinėliu. Ūgis 27 cm.
.
Rodis (nuo rododendras, bet rododendrai pražydėjo )
Pasiūtas iš minkšto ir švelnaus trikotažo (tai dar kartą įrodymas, kad nereikia brangių medžiagų), padai - suedine. Saugiomis akytėmis ir sąnariukais. Kimšta sinteponu ir specialiai apruoštais vyšnių kauliukais (manau, kad kad tokį lobį galima pasiruošti pačioms, kai lieka išdarinėjus vyšnias). Todėl pilvelis labai maloniai gurgžda, net girdisi ; Tonuota tekstiliniais dažais. Puošta velta gėlyte ir sagyte, kaspinėliu. Ūgis 27 cm.
.
Arbatėle dailus meškis
vienas iš malonumų savos gamybos žaislams galvot vardus
vienas iš malonumų savos gamybos žaislams galvot vardus
Mano nauja "Žolynų mergaitė ". Labai liekna , apie 32 cm ūgio
mergaites, o kas yra kemsama i zaisliukus, kad jie butu minkstuciai?
Sinteponas, natūrali vilna, tai ką sugalvosi
Pasirodau savo meškiuką su pataliuku
Pirmą kartą tokį siuvau, bet labai patiko
Pirmą kartą tokį siuvau, bet labai patiko
Oi koks simpatiškas ir mielas O gal turi nuotraukytę iš arčiau
Man labai reikia susikaupti ir patalėlių prisiūti...vargšai padarėliai pas mus namie, be patalų gyvena, žiema juk ateis.
Man labai reikia susikaupti ir patalėlių prisiūti...vargšai padarėliai pas mus namie, be patalų gyvena, žiema juk ateis.