Ko tai tylu cia labai
Žiurbutis,2009 10 26, 19:34
Na, kukliai pagaivinsiu temuke su siuo tvarinuku
Na, kukliai pagaivinsiu temuke su siuo tvarinuku
Kokia mieli man tie tildiniai meškučiai
Idesiu savo siutus Tildos zaisliukus
QUOTE(juratele2006 @ 2009 10 27, 18:20)
Kokie grožiai aš vis kaupiuos, kaupiuos, siūsiu irgi ką nors tildiško
Labas vakaras, nors dar be drapanelių, bet pasirodom - ONUTĖ.Jau buvom pas siuvėję, užsisakėm rūbelių
Sveikos,susiruosiau ir as daryti lelyte savo Princesei,tik nieko nzn kur viska gauti,kur yra pirkti sintipono Kaune? ir kokia ta medvilne tokia minkstute buna odos spalvos?
gal kas gali man padet....
gal kas gali man padet....
QUOTE(juratele2006 @ 2009 10 27, 16:50)
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 30, 23:01)
Labas vakaras, nors dar be drapanelių, bet pasirodom - ONUTĖ.
Sveikos.
Laaabai grazus visu zaislai...nera zodziu,kiek i juos meiles ideta....
O cia parodysiu savo pirma gyvenime bandyma,taip uzsimaniau savo dukrytei lele pasiut,pamacius zurnala "Zaislai",tai ir pasiuvau,tik norejau dideles,bet nesigavo,tai darysiu antra,kai ikvepima pagausiu.Aisku cia ne profesionale,rankom siuvau ,sakiau antra jau su siuvimo masinele darysiu.Bet idejau daug meiles ir silumos...dukryte lelytes nepaleidzia is ranku,rodo visiems,kad cia mama padare.
Pasirodom:
Laaabai grazus visu zaislai...nera zodziu,kiek i juos meiles ideta....
O cia parodysiu savo pirma gyvenime bandyma,taip uzsimaniau savo dukrytei lele pasiut,pamacius zurnala "Zaislai",tai ir pasiuvau,tik norejau dideles,bet nesigavo,tai darysiu antra,kai ikvepima pagausiu.Aisku cia ne profesionale,rankom siuvau ,sakiau antra jau su siuvimo masinele darysiu.Bet idejau daug meiles ir silumos...dukryte lelytes nepaleidzia is ranku,rodo visiems,kad cia mama padare.
Pasirodom:
seniai seku visas Jūsų grožybes ir naujienas ir niekaip neprisiruošiu pati pasigirti.Tai gi keli mano darbeliai
mano rankdarbiai
atleiskit bet neišmokau dar foto tiesiai įkelti
mano rankdarbiai
atleiskit bet neišmokau dar foto tiesiai įkelti
labai fainuolis zuikis Praskaidrino nuotaiką nuokią niurią dieną