Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

QUOTE(jaunojimistika24 @ 2009 10 08, 17:20)
Labai grazus jusu visu zaisliukai, man trodo per sudetinga....... g.gif  ax.gif , noriu paklausti, gal zinote is kur gauti kailines medziagos, ta prasme is kuriu siuva pliusinius zaisliukus. ar cia parsisiusti reikia, ar buna audiniu parduotuvese. g.gif

Kailiukų būna audinių parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
Nuostabūs darbeliai thumbup.gif
Galinike _viskas taip tobula, nuostabu, žavinga ir t.t.... Kaip išgaunat tokias gražias lėlių galvytes? Iš ko tos gyvos akytės? rausvi skruostai? help.gif Pasirodo tame pačiame mieste gyvenam ax.gif gal galit patarti kur galima nebrangiai įsigyti skiaučių, siūlų? Noriu kad mano dukrytės pirmoji lėlytė būtų mamos rankų darbas rolleyes.gif Reikės laaaabai pasistengti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2009 10 09, 11:33)
Nuostabūs darbeliai thumbup.gif 
Galinike _viskas taip tobula, nuostabu, žavinga ir t.t.... Kaip išgaunat tokias gražias lėlių galvytes? Iš ko tos gyvos akytės? rausvi skruostai?  help.gif Pasirodo tame pačiame mieste gyvenam ax.gif gal galit patarti kur galima nebrangiai įsigyti skiaučių, siūlų? Noriu kad mano dukrytės pirmoji lėlytė būtų mamos rankų darbas rolleyes.gif Reikės laaaabai pasistengti  mastau.gif

Aš Galinikės irgi norėčiau paklausti, kur perkate tą gražią medžiagėlę lėlyčių kūneliams siūti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Čia pas jus taip gražu thumbup.gif wub.gif

Aišku, į jūsų nuostabias lėlytes, meškius, zuikius, katinus lygiuotis negalėčiau, bet turbūt vis tiek galima užskaityti kaip žaislą g.gif parodysiu ką pasiuvau savo dukrytei blush2.gif

Knygelė ax.gif

user posted image

pasiūta iš įvairių maikučių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 10 spalio 2009 - 18:56
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 10, 20:47)
Sveikos  4u.gif
Čia pas jus taip gražu  thumbup.gif  wub.gif

Aišku, į jūsų nuostabias lėlytes, meškius, zuikius, katinus lygiuotis negalėčiau, bet turbūt vis tiek galima užskaityti kaip žaislą  g.gif parodysiu ką pasiuvau savo dukrytei  blush2.gif

Knygelė  ax.gif

pasiūta iš įvairių maikučių  cool.gif

Eik tu sau bigsmile.gif kaip gražu, aš ir galvojau iš kur tokių gražių medžiagyčių su paveiksliukais, o čia tokia šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
prisiduodu ir as savo "zvaigzdziu" meskiuka
user posted image
Atsakyti
Na tikrai noriu pagirti visas 4u.gif Nuostabus zaisliukai. Ir tokie originalus smile.gif daug idomesni nei pirktiniai smile.gif
Perziurejau visas temeles tik kazkaip neradau siutu karvyciu unsure.gif arteja drauges gimtadienis ir labai noreciau pasiuti linksma, jaukia karvyte smile.gif gal kuri galit pasidalinti patarimais kaip "suorganizuoti" snukuti? blush2.gif visa kita daugmaz isivaizduoju..

Ir dar klausimukas: kazkuri, maciau, rase, jog Kaune rado pirkt sveriamo kamsalo zaislams ir pan. Gal zinot kur Vilniuje butu galima jo gaut? Ir kiek tai mazdaug kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2009 10 18, 12:26)
Ir dar klausimukas: kazkuri, maciau, rase, jog Kaune rado pirkt sveriamo kamsalo zaislams ir pan. Gal zinot kur Vilniuje butu galima jo gaut? Ir kiek tai mazdaug kainuotu?

aha, man irgi rūpi šitas klausimas drinks_cheers.gif

o čia paskutiniai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas, mergaitės, perziūrėjau visą tema-darbeliai nuostabūs, šilti, nemoku pasakyti kaip wub.gif

Man labai reikia lėlytės iškarpų, gal galit kuri pagelbėti ar nukreipti kur jų yra, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 18, 14:41)
aha, man irgi rūpi šitas klausimas drinks_cheers.gif

o čia paskutiniai:

Kokie zuikiai thumbup.gif ir lėlytė šauni wub.gif

QUOTE(daiva_z @ 2009 10 19, 18:39)
Labas, mergaitės, perziūrėjau visą tema-darbeliai nuostabūs, šilti, nemoku pasakyti kaip  wub.gif

Man labai reikia lėlytės iškarpų, gal galit kuri pagelbėti ar nukreipti kur jų yra, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Va čia yra lėlyčių iškarpų, ir kaip siūti
http://www.supermama...?...57959&st=36
O čia akims paganyti
http://www.supermama...?...416407&st=0
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif Kažkaip vakar pati neradau blush2.gif
Atsakyti
as tai labai noreciau i galinikes leliu siuvimo kursus patekti, bet gaila, kad ju neorganizuoja unsure.gif

Bet gal kada nors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 20 spalio 2009 - 13:26