as meskiuka sioki toki pasiuvau
man jis mielas nes bus mano maziukui
siusiu kita, vyresneliui, tai zinau ka reiks patobulinti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 17, 21:02)
as meskiuka sioki toki pasiuvau
Labai mielas ir simpatiskas meskiukas
QUOTE(frederica @ 2009 09 16, 20:03)
QUOTE(galinike @ 2009 09 17, 21:19)
frederica, galinike, aš Jūsų darbus vis kiekvieną kartą prisijungus profilaktiškai apžiūriu, man tai toks įkvėpimo šaltinis taip ir norisi ką nors daryti
Ačiū už gerą žodį
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 17, 22:32)
Mielas meškutis
Mama gulbe, toks lengvas, romantiškas meškiukas, tik kūdikėliui ir skirtas
Galinike, aš ir čia tave gaudau Kadangi čia temelė apie žisliukų gamybą, manau, galiu iškamantinėti (jau geroki ištyrinėjusi tavo lėlytę), kaip gamini kaip kuriuos dalykus. Labiausiai tai man įdomu, kaip išverti į gerąją pusę tokias siaurutėles detalytes kaip rankytės ar kojytės? Man krtais reikia išversti kokią uodegytę, tai vargstu, prakaituoju, o tu gal turi kokią spec technologiją? Aš tai dar iš senų laikų žinau, kad galima įverti storesnį siūlą į patį galiuką, ir tada su jo pagalba ištempti visą medžiagytę į kitą pusę.
Paskui dar įdomu, kokius klijukus naudoji visiems dalykėliams suklijuoti? Ir dar - iš ko galvytės mažosios padarytos? Vis su draugėm svarstėm svarstėm, lyg iš medžio, bet kaip tas burnytes ir akytes taip smulkiai išpjovei? Na, žodžiu, nuostabus darbas.
Galinike, aš ir čia tave gaudau Kadangi čia temelė apie žisliukų gamybą, manau, galiu iškamantinėti (jau geroki ištyrinėjusi tavo lėlytę), kaip gamini kaip kuriuos dalykus. Labiausiai tai man įdomu, kaip išverti į gerąją pusę tokias siaurutėles detalytes kaip rankytės ar kojytės? Man krtais reikia išversti kokią uodegytę, tai vargstu, prakaituoju, o tu gal turi kokią spec technologiją? Aš tai dar iš senų laikų žinau, kad galima įverti storesnį siūlą į patį galiuką, ir tada su jo pagalba ištempti visą medžiagytę į kitą pusę.
Paskui dar įdomu, kokius klijukus naudoji visiems dalykėliams suklijuoti? Ir dar - iš ko galvytės mažosios padarytos? Vis su draugėm svarstėm svarstėm, lyg iš medžio, bet kaip tas burnytes ir akytes taip smulkiai išpjovei? Na, žodžiu, nuostabus darbas.
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 21, 23:12)
Mama gulbe, toks lengvas, romantiškas meškiukas, tik kūdikėliui ir skirtas
[
[
taip, meskiukas bus kudikeliui
a cia naujas toks bandymas
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 23, 18:28)
šaunus zuikis, tik jei kūdikeliui, tai gal labiau natūralių medžiagų norėtųsi linksmos spalvos ir matosi nemažas
QUOTE(belkaa @ 2009 09 23, 21:46)
šaunus zuikis, tik jei kūdikeliui, tai gal labiau natūralių medžiagų norėtųsi linksmos spalvos ir matosi nemažas
zuikis vyresniajam atiteko ir nemazas smagus toks apsikabinti
Čia naujas mūsų gyventojas katukis Feliksas. Jis labai plastiškas, pėdutės pasunkintos akemenukais, todėl gerai stovi, gali gulėti, sėdėti, stovėti įvairiom pozom Tik trikotažas iš kurio siuvau labai nekokybiškas, radau namie tokį senovišką, bet baisiai knietėjo tokį katiną pasiūti
QUOTE(belkaa @ 2009 10 06, 12:45)
Čia naujas mūsų gyventojas katukis Feliksas. Jis labai plastiškas, pėdutės pasunkintos akemenukais, todėl gerai stovi, gali gulėti, sėdėti, stovėti įvairiom pozom Tik trikotažas iš kurio siuvau labai nekokybiškas, radau namie tokį senovišką, bet baisiai knietėjo tokį katiną pasiūti
Oi, belkaaa Ir nė žodžiu neužsiminiai, kad siūni TOOOOKĮ Felią!!! Labai nuostabuolis, galėtum dar snukutį kaip nors šviesoje pafotkinti, kad geriau įžiūrėtume, bet liuksusinis katukas
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 06, 15:45)
Oi, belkaaa Ir nė žodžiu neužsiminiai, kad siūni TOOOOKĮ Felią!!! Labai nuostabuolis, galėtum dar snukutį kaip nors šviesoje pafotkinti, kad geriau įžiūrėtume, bet liuksusinis katukas
Ačiū už gražius žodžius tokį katiną jau nuo studijų laikų svajojau pasiūti. O snukutis tai toks nebaigtas, bet kad trikotažas labai nevykęs, tai nieko nebegalvojau, kaip išraiškingesnį padaryti
belkaa fantastiskas katinas!!!!!!!!
Labai grazus jusu visu zaisliukai, man trodo per sudetinga....... , noriu paklausti, gal zinote is kur gauti kailines medziagos, ta prasme is kuriu siuva pliusinius zaisliukus. ar cia parsisiusti reikia, ar buna audiniu parduotuvese.