Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai, apie pasiūtus meškiukus,lėlytes,z

user posted image

Čia kad būtų lengviau suprast apie ką kalba Zhuvycia. Žynoma jei aš pati gerai supratau apie ką kalbama blush2.gif
Papildyta:
...o jei tas bangas tiesiog sukabinti siūlu g.gif ,nes mazam meškiukui reikėtų labai plono valo,o jis forma blogai laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudmilka: 26 kovo 2009 - 23:04
Galinike nu ir leles wub.gif , noreciau vel but maza mergyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvei @ 2009 03 31, 08:49)
Galinike nu ir leles  wub.gif , noreciau vel but maza mergyte blush2.gif

wub.gif blush2.gif Su mano pasiūtomis lėlėmis žaidžia ne tik mergikės smile.gif , bet ir solidžios damos puošia savo namučius smile.gif . O gal paslapčia ir vaikystę prisimena mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos blink.gif

Gal kas zinote kur rasti iskarpa kaip pasisiuti lele ant rankos. Tokia kaip mapetai. Kad butu galima vaidinti leliu teatre ir kad jinai galetu "kalbeti". unsure.gif
Arba gal kas gali papiesti kaip turetu atrodyti detales, ir kaip padaryti viduje vieta rankai?

Buciau labai dekinga uz pagalba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 01, 14:19)
Tik dabar atsiminiau, kad zadejausi pasirodyti, kaip pdarysiu apykakle. Cia visai ne tai, kas turejo buti, bet man patiko ir taip, kiekviena garbanele sukabineti vis delto patingejau  blush2.gif

koks grazuokiukas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 02, 13:07)
koks grazuokiukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rama007 @ 2009 05 20, 21:22)
Labai reikia pagalbos  blink.gif

Gal kas zinote kur rasti iskarpa kaip pasisiuti lele ant rankos. Tokia kaip mapetai. Kad butu galima vaidinti leliu teatre ir kad jinai galetu "kalbeti".  unsure.gif
Arba gal kas gali papiesti kaip turetu atrodyti detales, ir kaip padaryti viduje vieta rankai?

Buciau labai dekinga uz pagalba... 4u.gif

Manau geriausia įsivaizduoti apsimovus kumštinę pirštinę, tada ir forma bus panaši žaisliuko ir iškarpa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Neskaičiau temikės, gal jau buvo, bet pamačiau labai patiko, gal kuriai pravers 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 13, 22:35)
Neskaičiau temikės, gal jau buvo, bet pamačiau labai patiko, gal kuriai pravers  4u.gif

geras, labai faini leliukai thumbup.gif ko tik neprimislina thumbup.gif
Atsakyti
Lekiam į Jūros šventę 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti
Nu as negaliu, tiesiog mirstu del Galinikes leliu wub.gif Nors, tiesa sakant, zodis "mirstu" neapibudina mano savijautos, bet nerandu to kito zodzio blush2.gif Tiesiog neapsakomas jausmas...
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 07 29, 13:29)
Nu as negaliu, tiesiog mirstu del Galinikes leliu wub.gif Nors, tiesa sakant, zodis "mirstu" neapibudina mano savijautos, bet nerandu to kito zodzio blush2.gif Tiesiog neapsakomas jausmas...

Aš irgi negaliu apsakyti, kokios jos man nuostabios. O tu, jurginėli, galinikės temoje apsilankai kartais? Ten dar daugiau grožybių yra blink.gif

Ir kojininiai leliukai fainiukai, bet man turbūt tokie nepavyktų schmoll.gif Nelabai man tokių ir reikia lotuliukas.gif
Atsakyti