Galinike nu ir leles , noreciau vel but maza mergyte
QUOTE(vikvei @ 2009 03 31, 08:49)
Galinike nu ir leles , noreciau vel but maza mergyte
Su mano pasiūtomis lėlėmis žaidžia ne tik mergikės , bet ir solidžios damos puošia savo namučius . O gal paslapčia ir vaikystę prisimena
Labai reikia pagalbos
Gal kas zinote kur rasti iskarpa kaip pasisiuti lele ant rankos. Tokia kaip mapetai. Kad butu galima vaidinti leliu teatre ir kad jinai galetu "kalbeti".
Arba gal kas gali papiesti kaip turetu atrodyti detales, ir kaip padaryti viduje vieta rankai?
Buciau labai dekinga uz pagalba...
Gal kas zinote kur rasti iskarpa kaip pasisiuti lele ant rankos. Tokia kaip mapetai. Kad butu galima vaidinti leliu teatre ir kad jinai galetu "kalbeti".
Arba gal kas gali papiesti kaip turetu atrodyti detales, ir kaip padaryti viduje vieta rankai?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 01, 14:19)
Tik dabar atsiminiau, kad zadejausi pasirodyti, kaip pdarysiu apykakle. Cia visai ne tai, kas turejo buti, bet man patiko ir taip, kiekviena garbanele sukabineti vis delto patingejau
koks grazuokiukas
QUOTE(rama007 @ 2009 05 20, 21:22)
Labai reikia pagalbos
Manau geriausia įsivaizduoti apsimovus kumštinę pirštinę, tada ir forma bus panaši žaisliuko ir iškarpa.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 13, 22:35)
Neskaičiau temikės, gal jau buvo, bet pamačiau labai patiko, gal kuriai pravers
geras, labai faini leliukai ko tik neprimislina
Lekiam į Jūros šventę
Nu as negaliu, tiesiog mirstu del Galinikes leliu Nors, tiesa sakant, zodis "mirstu" neapibudina mano savijautos, bet nerandu to kito zodzio Tiesiog neapsakomas jausmas...
QUOTE(jurginelis @ 2009 07 29, 13:29)
Nu as negaliu, tiesiog mirstu del Galinikes leliu Nors, tiesa sakant, zodis "mirstu" neapibudina mano savijautos, bet nerandu to kito zodzio Tiesiog neapsakomas jausmas...
Aš irgi negaliu apsakyti, kokios jos man nuostabios. O tu, jurginėli, galinikės temoje apsilankai kartais? Ten dar daugiau grožybių yra
Ir kojininiai leliukai fainiukai, bet man turbūt tokie nepavyktų Nelabai man tokių ir reikia