galinike na ir groziu cia pridejai
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 03 17, 11:55)
galinike na ir groziu cia pridejai
Sveikos auksarankes,
Kvieciu pasidairyti po neseniai atsidariusia elektronine vaiku dovanu parduotuvele www.dovanosvaikams.lt
Gal ir jus galetumete kazka pasiulyti is savo darbeliu, praplesti asortimenta
Laukiam leliu , meskuciu interjero detaliu vaiku, paaugliu kambariams.
Merginos, gal kuri įsivaizduojate, kaip galima būtų padaryti tokią alia viduramžių apykaklę, kaip Pjero tokią, kur zinot, kaip balerinos sijonėlis? Labai vienam meškiukui toios prireikė. Kaip padaryti tokią labai rauktą tai, aišku, žinau, bet kaiptokią kur kraštas neva tai aštuoniukėm raitytas, įsivaizduojat maždaug? Kal kuri esat susidūrus?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 20, 14:10)
Merginos, gal kuri įsivaizduojate, kaip galima būtų padaryti tokią alia viduramžių apykaklę, kaip Pjero tokią, kur zinot, kaip balerinos sijonėlis? Labai vienam meškiukui toios prireikė. Kaip padaryti tokią labai rauktą tai, aišku, žinau, bet kaiptokią kur kraštas neva tai aštuoniukėm raitytas, įsivaizduojat maždaug? Kal kuri esat susidūrus?
Reikia įverti valą, geriausia patį storiausią, kur šamams skirtas gaudyti :mirksiukas:Na ir medžiagą reikia rinktis kuri tamposi, kažką panašaus į pėdkelnių- žodžiu, kad galėtų pasitempti kiek reikia.( kapronas, ar kažkas panašaus)
Galinike Koks grožis Net žadą atėmė, ir čia viską įmanoma rankom padaryti Šalio tokio trapaus meno kūrinio bijočiau ne tik būti, bet ir kvepuoti Ir ta suknutė, tokia jau stilinga pati tokios norėčiau
Visi stebukliukai mūsų pačių rankose, jei myli tai, ką darai ir tuo tiki
AČIŪ visoms už nuoširdžius žodžius
Mamučiuk, nereikia bijoti kvėpuoti Aš praeidama vis pakalbinu ir plaukučius pakedenu
Papildyta:
Zhuvycia,
Pjero apykaklę padaryti labai paprasta. Geriausia tinka tvirtesnė(laikanti formą, nelabai rykštanti ir nesiglamžanti )medžiagytė(pvz kapronas,arba net kokia šilkinė juostelė tik nelabai siaura. atsikerpi audinio juostelę, reikėtų atsiūti kraštelius(kad neirtų), Tuomet lankstai kaip vėduoklę ir veri ant tvirto siūlo,ar valo.po to viską sutrauki. Siūlų galiukus reikia surišti .
Sėkmės
Mamučiuk, nereikia bijoti kvėpuoti Aš praeidama vis pakalbinu ir plaukučius pakedenu
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 20, 13:10)
Zhuvycia,
Pjero apykaklę padaryti labai paprasta. Geriausia tinka tvirtesnė(laikanti formą, nelabai rykštanti ir nesiglamžanti )medžiagytė(pvz kapronas,arba net kokia šilkinė juostelė tik nelabai siaura. atsikerpi audinio juostelę, reikėtų atsiūti kraštelius(kad neirtų), Tuomet lankstai kaip vėduoklę ir veri ant tvirto siūlo,ar valo.po to viską sutrauki. Siūlų galiukus reikia surišti .
Sėkmės
QUOTE(galinike @ 2009 03 25, 13:33)
Visi stebukliukai mūsų pačių rankose, jei myli tai, ką darai ir tuo tiki
Papildyta:
Zhuvycia,
Sėkmės
Papildyta:
Zhuvycia,
Sėkmės
Ačiū Galinike, bet tokią tai aš moku pasidaryti apykaklę. Mane domina tokia sudėtingesnė, net nežinau kaip ir paaiškinti, tokia, kurios kraštas toks kaip aštuoniukėmis raitytas atrodo. Visur internete ieškojau nuotraukos bent parodyti, bet neradau, nežinau ni kaip vadinasi. Bet jau tiek to, pasidarysiu tokią kokią patarei čia
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 26, 00:23)
Ačiū Galinike, bet tokią tai aš moku pasidaryti apykaklę. Mane domina tokia sudėtingesnė, net nežinau kaip ir paaiškinti, tokia, kurios kraštas toks kaip aštuoniukėmis raitytas atrodo. Visur internete ieškojau nuotraukos bent parodyti, bet neradau, nežinau ni kaip vadinasi. Bet jau tiek to, pasidarysiu tokią kokią patarei čia
O jei padaryti 2 paprastas ir jas sukabinti?
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 26, 00:23)
nesugaudau kokia ji turi, būti būtų gerai, kad rastum kokią foto, arba bent papaišyk kaip įsivaizduoji ji turi atrodyti , pamėginsim ką nors sugalvoti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 26, 19:37)
nesugaudau kokia ji turi, būti būtų gerai, kad rastum kokią foto, arba bent papaišyk kaip įsivaizduoji ji turi atrodyti , pamėginsim ką nors sugalvoti
Gerai, bandysiu piešt... ;-)
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 26, 01:23)
Zuvycia, aš įsivaizduoju apie ką kalbi - pamėgink, pasiuvus, t.y taip kaip į kelnes vertum gumą, verti valą- kelis kart ilgesnį nei pasiūta apykaklė, jis pats subanguos aštuoniukėm tavo turimą medžiagytę- taip yra siuvami proginių, šokių suknelių pasijoniai.Kuo valo daugiau- lyginant su medžiaga- tuo smulkesnės aštuoniukės.
QUOTE(frederica @ 2009 03 26, 20:51)
Zuvycia, aš įsivaizduoju apie ką kalbi - pamėgink, pasiuvus, t.y taip kaip į kelnes vertum gumą, verti valą- kelis kart ilgesnį nei pasiūta apykaklė, jis pats subanguos aštuoniukėm tavo turimą medžiagytę- taip yra siuvami proginių, šokių suknelių pasijoniai.Kuo valo daugiau- lyginant su medžiaga- tuo smulkesnės aštuoniukės.
O, tikrai, ačiū frederica, reiks pabandyti. Gal labai tobuos aštuoniukės ir nesigaus, bet bus gražiai banguota. Tik reikia tokiaam mažiukui turbūt ploną valą imti. Pala, bet tai ta vieta, kur prie kaklo bus, tai turi būti irgi labai stipriai suraukta, kitaip, kaip gi aš to valo prikišiu daugiau neu medžiagos plotis?