Sveiki. noreciau uzduoti klausyma pediatrui, bet skyrius uzdarytas taigi paklausiu mamu, gal kas susidure su tokia situacija?
Net nezinau, kaip gerai suformuluoti klausyma... Turiu beveik 3 metu sunu. Jo sese, 11 menesiu, labai megsta zaisti su brolio plaukais. ir jau ne pirmas kartas, kai ji jam israuna nemaza plauku gabala! abejoju, kad ji yra tokia jau stipri. reiskia, kaz-kas negerai su plaukais? jie silpnai laikosi ant galvos? Taciau, nesimato, kad jie kristu. kai sukuoji, ar taip glostai, plaukai nekrenta, t.y. truputi, kaip paprastai. bet truputi jegos - ir labai lengva juos israuti.
kas negerai mano vaikui?!
Na aš neabejočiau seses stiprumu. Mane pačią mažė dar būdama kūdikis gerokai apipešiodavo,ir kiti cypdavo,kai jau į jos ranka palukai pakliūdavo. Tiesiog nereikia leisti. Aš aiškindavau,kad čia ne žaidimas,kai kitam skauda. Juk broliui tai skauda,kai peša plaukus
Aš irgi manau, kad problema slypi sesėje. Su plaukais viskas gerai, tik sesė "banditauja".
nenuvertinkit mazosios. as irgi negalvojau, kad mano dukra stipri kol ji mane ssedincios ant kedes su visa kede nepastume. arba buvo lovyte savo nustumusi prie sienos. vaikai labai stiprus. aisku, jei jau labai neramu tai parodykit vyresneli daktarui
aciu. gydytoja irgi ta pati pasake
sorry, kad panikuoju, bet labai issigandau, kai pamaciau tiek plauku jos kumstelyje
sorry, kad panikuoju, bet labai issigandau, kai pamaciau tiek plauku jos kumstelyje
Mano dziusna mazius viena karta is pykcio taip buvo isikibes i mano plaukus kad is skausmo apsiverkiau:) mazieji galiunai
QUOTE(Tavo_Mano @ 2008 12 17, 11:04)
Mano dziusna mazius viena karta is pykcio taip buvo isikibes i mano plaukus kad is skausmo apsiverkiau:) mazieji galiunai
geras
man kartais taip būna kai su galva trenkia, betr po kiek laiko tai juokas ima
QUOTE(odette @ 2008 12 28, 15:05)
maniske irgi, ir jai tai labai patinka! sadiste mazoji
is tikruju musu maziai turi daugiau jegos negu gali atrodyti mano maze taip pat buvo tikrai nemazai kartu isikibusi i dickes plaukus ir tikrai ne tuscias saujas radau tiesiog kuokstus isrove bet tai buvo anksciau, dabar aciu dievui nieko panasaus jau nedaro
QUOTE(Eziuke @ 2008 12 28, 16:18)
maniske irgi, ir jai tai labai patinka! sadiste mazoji
mūsiškis per kalėdas su pusbroliu pabuvo kelias valandas tai dabar taip muštis pradėjo, kad šakės, iš pusbrolio išmoko, prieina ai kala tai mažai nepasirodo, labai pykstu
Itariu,kad siurpiai atrodo kuokstas plauku saujoj