As tai irgi kai vaziuoju masinoj, klausausi kaip visada - tai, kas tuo metu patinka, o siaip turiu nusipirkus Starosaites lopsiniu albuma, tai stengiuosi mazyliui kuo dazniau paleist, o ir man ne prosal pasimokinti lopsiniu zodzius nors negaliu sakyti,kad visos jos lopsines patinka va pabandysiu ir as Tajos albumeli parsisiust - man jos balsas
Aš klasikos klausau,kadangi mūsų tėtis muzikantas,tai namie nuolat tokia muzika skamba.O ir kai laukiausi pirmojo gydytoja pasakė,kad labai teigiamai veikia vaiką,ramesnis būna.
As savo patyrimu galiu pasakyti, kad muzika nestumo metu tikrai turi itakos vaikucio muzikalumui, bei vystimuisi. Kai as laukiausi grojau, daug dainavau, klausiau muzikos. Ir tikrai matom rezultata nuo pat kudikystes
Papildyta:
beje, pamirsau pamineti kokios muzikos klausiau..klausiau klasikos, ja grojau, vaiksciojau i dziazo koncertus(per juos mazius aktyviai makaluodavosi pilvelyje, su MB juokdavomes, kad soka ) , roka
Papildyta:
beje, pamirsau pamineti kokios muzikos klausiau..klausiau klasikos, ja grojau, vaiksciojau i dziazo koncertus(per juos mazius aktyviai makaluodavosi pilvelyje, su MB juokdavomes, kad soka ) , roka
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 09:49)
Sveikos būsimos mamytės. Įdomu sužinoti ar klausotės muzikos ir kokios? Aš net neabejoju, kad muzika turi įtakos. Tai kokią pasirinkti sau ir vaikeliui?
aš duodavau paklausyti mocarto, bacho kai gimė įjungiau dukrytei tą muziką galvojau gal nuo to geriau užmigs, mano atveju nepasitvirtino, mergaitė į tą muziką nereagavo
QUOTE(Srika @ 2009 01 06, 20:54)
as irgi bandziau ausines prie pilvuko deti, ir uzleidau leta muzika, bet ne klasikine, tai mazyles neramios kazko pasidare, gal nepatiko
bet tp esu girdejusi kad klasikine muzika labai gerai mazyliams esantiems dar ysciose
bet tp esu girdejusi kad klasikine muzika labai gerai mazyliams esantiems dar ysciose
nedekit tu ausiniu ant pilvuko!!! taigi vaisius tai pilvuke plaukioja vandeny, o per vandeni bet koks garsas kaip garsiai girdis!! tai aisku, kad vaikeliui gaunasi per garsiai ir jis tampa neramus. tokiu atveju muzika ne padeda, o kenkia. tik atrodo, kad vaisius nieko negirdi, o per vandeni jis girdi viska, net vibracijas, net mamos kalbos tembra ir t.t. taigi pilnai uztenka klausytis muzikos paprastai ir vaisius tai puikiai girdes. jau nekalbant apie tai kiek puikiu emociju sukels mamai, o tai irgi vaikelis pajus
pridedu nebloga straipsni
http://www.mamosdien...-n-padainuokite
manau, bet kuriuo atveju tikrai nepakenks
Veiksminga tai ar ne, bet pas mus namie ir siaip pastoviai muzika skamba, ir klausomes ne klasikines, o mano pacios megstamu grupiu. Isigijom keleta kompaktu su pasakom vaikam, tai ir , ir man ir tetei pries miega Ir tikrai suaktyveja ji muzikai pasigirdus.
smagu pagalvojus, kad musu mazyliukams patinka muzika..... ...as taipogi neseniai pradejau savo pilvuko gyventoja palepinti lopsinemis..... ir mano atveju - tai veiksminga..... mazylis pritaria i muzikos tona
Mes gavom dovanu cd Harmony & Balance Pregnancy relaxation music, labai gerai atpalaiduoja o ir leliukam patiko
Kol dirbau, tai nebuvo kada ir lepiti pilvuko muzika Bet dekretinėse būnant tikrai lepinsiu savo Šeip kažkada pastebėjau, kad rami muzika labiausiai patinka
Aš skaičiau straipsnį apie klasikinės muzikos įtaką dar negimusiam vaikeliui ir įsiminiau, kad ten palankiausiai vertinami Mocarto kūriniai. Jie itin gerai veikia leliukus. Dabar, kol aš dar dirbu, tai vaikutis dažniau klausosi popso per radiją, kai automobiliu važinėju į darbą ir atgal, bet kai jau atostogausiu, reikės mažių palepinti klasikine muzika . Taram taram tim tim