QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 07, 19:12)
Dvi, nu zinai zalias, as apakus kaip tu nardai buk gerute parodyk visus savo darbus a? SUPER!!!
Tai kad nelabai daug ką aš turiu. Pradėjau siuvinėti prieš 15 metų, bet tada nebuvo nei siūlų pasirinkimo, nei schemų, tai visi siuvinėjimai buvo ilgam ilgam užmesti. Jau net ir išsiuvinėtus darbus ne visus surinkti nuotraukoms galėjau. O dabar keli metai esu grįžus prie siuvinėjimo. Bet vėlgi. Aš kaip ta beždžionė,, kuri nori būti ir graži, ir protinga Taip ir aš. Tai siuvinėju, tai mezgu, tai neriu, tai dar kažką pabandyti noriu. Šiaip manno darbai CIA
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 08, 02:03)
tikrai ta 17 puslapyje yra nuostabi..pamaciu ir isimylejau vadinasi ja siuvinesiu...tik susiduriau su problema..matau kad cia anchor siulai, bet ju numeriuku neradau..tai cia kiba reikes paciai susirankiot spalvytes...kebloka jauciu bus...
Yra konvertavimo lentelės Pasižiūrėk va CIA ir susirinksi spalvas.
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 08, 09:32)
Labai man patiko paveikslas ir vis dėlto aš norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos
Labai seniai noriu šį darbą pradėti, bet negaliu, nes neturiu kas padaro schemą.
Pažadu nekaltinti jokiais būdais.
Labai seniai noriu šį darbą pradėti, bet negaliu, nes neturiu kas padaro schemą.
Pažadu nekaltinti jokiais būdais.
Nežinau ar dar programa veikia. Turėjau tokią ne visai tikrą Bandyk atsiųsti man nuotrauką, žiūrėsim kas gausis. Parašyk į AŽ.