Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 07, 19:12)
Dvi, nu zinai zalias, as apakus kaip tu nardai  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  buk gerute parodyk visus savo darbus a?  ax.gif SUPER!!!  thumbup.gif

Tai kad nelabai daug ką aš turiu. ax.gif Pradėjau siuvinėti prieš 15 metų, bet tada nebuvo nei siūlų pasirinkimo, nei schemų, tai visi siuvinėjimai buvo ilgam ilgam užmesti. Jau net ir išsiuvinėtus darbus ne visus surinkti nuotraukoms galėjau. O dabar keli metai esu grįžus prie siuvinėjimo. Bet vėlgi. Aš kaip ta beždžionė,, kuri nori būti ir graži, ir protinga doh.gif Taip ir aš. Tai siuvinėju, tai mezgu, tai neriu, tai dar kažką pabandyti noriu. Šiaip manno darbai CIA ax.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 08, 02:03)
tikrai ta 17 puslapyje yra nuostabi..pamaciu ir isimylejau smile.gif vadinasi ja siuvinesiu...tik susiduriau su problema..matau kad cia anchor siulai, bet ju numeriuku neradau..tai cia kiba reikes paciai susirankiot spalvytes...kebloka jauciu bus... g.gif

Yra konvertavimo lentelės mirksiukas.gif Pasižiūrėk va CIA ir susirinksi spalvas.
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 08, 09:32)
Labai man patiko paveikslas ir vis dėlto aš norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos  ax.gif
Labai seniai noriu šį darbą pradėti, bet negaliu, nes neturiu kas padaro schemą.
Pažadu nekaltinti jokiais būdais.  4u.gif

Nežinau ar dar programa veikia. Turėjau tokią ne visai tikrą ax.gif Bandyk atsiųsti man nuotrauką, žiūrėsim kas gausis. Parašyk į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 08, 10:38)
Šiaip manno darbai CIA ax.gif

clap.gif clap_1.gif bis.gif

Baigiau vakar 3 kavos mergaitę doh.gif Nu kiekviena vis kitokia gaunasi wub.gif Atrodo, ką gali reikšti fonas, o pasirodo, daug. user posted image

Klausykit, spirkit man gerai..... Nu pusė paukštelio iš 3 išsiuvinėjau, ir NIEKAIP toliau nepajudu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 08 sausio 2009 - 10:19
QUOTE(libaja @ 2009 01 08, 10:58)

aciuks.gif
Atsakyti
Vakar išsiuvinėjau seniai planuotą "pachmielną" povą (o gal krizės paveiktą g.gif biggrin.gif ):

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 08, 01:03)
tikrai ta 17 puslapyje yra nuostabi..pamaciu ir isimylejau smile.gif vadinasi ja siuvinesiu...tik susiduriau su problema..matau kad cia anchor siulai, bet ju numeriuku neradau..tai cia kiba reikes paciai susirankiot spalvytes...kebloka jauciu bus... g.gif

As is tos serijos siuvinejau skirtuka zirafiuka - labai mielas gavosi. Ir spalvos tokios ryskios. O man patinka sita konvertavimo nuoroda, tereikia irasyti numeriukus ir kokios nori firmos i kuria, kad konvertuotu, pavadinima.
http://www.cyberstit...p?processForm=0
Tiesa, Anchoro atitikmenu nebuna arba pateikia kelis DMC variantus, bet rinkis tokius sodrius, ryskius ir linsmus, kaip tame paveiksliuke. Sekmes 4u.gif
P.S. Neprosali butu pasivartyti DMC palete ir ivertinti, kuris siulas graziau atrodys is pateiktu variantu.

Libaja norejau ir as tokia mergaite siuvinet, tik as visur pasigendu kavos aromato. Originaliame paveiksliuke yra su garais ir atrodo skaniau:) Nors nezinant, nepasigendi. Siaip darbas grazus mirksiukas.gif
Einu savo ikelt virtuvinio...

Reska va koki faina pauksti pagaminai ir dar su karoliukais - va cia tai grozis 4u.gif Tavo dailus ir kiti darbai buvo, bet man kazkodel ne prie sirdies nimue dizainai (jei neklystu del paskutiniu dvieju).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 08 sausio 2009 - 10:47
QUOTE(Dvi @ 2009 01 08, 09:38)

Yra konvertavimo lentelės mirksiukas.gif Pasižiūrėk va CIA ir susirinksi spalvas.

aciu smile.gif pasirodo kiek daug visokiu sprendimu yra...as zalia kaip reta smile.gif bet po biski susiziuresiu.. dabar net pasimeciau tarp dvieju..viena su vini puku grazia radau..tai galvoju gal ja siuvinet kriksto dukrytei, o ta nuostabia su ziraiuku ir kitais gyvuneliais pasilikt sau, kai siuvinesiu savo vaikuciui, kuri dar tik planuojam blush2.gif nezinau net..

QUOTE(Egliuz @ 2009 01 08, 10:34)
As is tos serijos siuvinejau skirtuka zirafiuka  - labai mielas gavosi. Ir spalvos tokios ryskios. O man patinka sita konvertavimo nuoroda, tereikia irasyti numeriukus ir kokios nori firmos i kuria, kad konvertuotu, pavadinima.
http://www.cyberstit...p?processForm=0

Tiesa, Anchoro atitikmenu nebuna arba pateikia kelis DMC variantus, bet rinkis tokius sodrius, ryskius ir linsmus, kaip tame paveiksliuke. Sekmes 4u.gif
P.S. Neprosali butu pasivartyti DMC palete ir ivertinti, kuris siulas graziau atrodys is pateiktu variantu.

aciu smile.gif man ir tie gyvuneliai pasirode tokie mieli..net dar labiau siuvinet uzsinorejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 08, 10:34)
Reska va koki faina pauksti pagaminai ir dar su karoliukais - va cia tai grozis 4u.gif 

Na nėra ten karoliukų, tik metalikas mirksiukas.gif Bet vistiek ačiū mirksiukas.gif
O Nimue aš dar suplanavusi bent du tikrai išsiuvinėti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 08, 11:00)
Na nėra ten karoliukų, tik metalikas  mirksiukas.gif Bet vistiek ačiū  mirksiukas.gif
O Nimue aš dar suplanavusi bent du tikrai išsiuvinėti  mirksiukas.gif

Ale visai zliba:) Bet kai atsiverciau paveisksliuka - taip pasirode. O metalikas tai graziai isipaiso. O ka esi suplanavus gal pasirodysi?
Atsakyti
Kazkas ieskojo raidyno su eziais. Turiu toki

user posted image
Vienos raides dydis ~75x80. Tiesa, netikrinau ar visu raidziu schemos yra g.gif . Jei reikia schemos -> az.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 08, 11:08)
O ka esi suplanavus gal pasirodysi?

Kol kas pabaigsiu jau pradėtus darbus, o ką suplanavau....žinai kaip būna su tais planais biggrin.gif su laiku jie gali pasikeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti