Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 07, 15:30)
Dzeina, "kaciukas" ispudingas  thumbup.gif betgi cia labai didelis paveikslas!  bigsmile.gif seniai jau kryziuoji?  smile.gif

aga, nemažas 240x260 kryžiuku, o siuvinėt prieš mėn. pradėjau mirksiukas.gif

QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 01 07, 15:36)
Vajei, koks grožis  wub.gif  wub.gif  Čia gal iš igolki? Kažką panašaus ten buvau mačiusi.

blush2.gif tikrai nežinau kieno dizainas , nors butu labai idomu tai sužinot
schema radau, berods, rusiškam puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 07, 16:30)
sapnu_salis, tikrai buvau pamirsus, ar net ir neuzmacius ka ruosiesi siuvineti  bigsmile.gif  bigsmile.gif koks nematytas!!!  bigsmile.gif cia gal pati dareisi schema?  smile.gif  nu labaaaai grazu bus, jau ir dabar nemazai padarius, matosi kad ganetinai sudetingas  4u.gif
beje, sakai smulkia medziaga ...  g.gif o kokio ta smulki?  g.gif
beje, pauksciukai irgi fainulkos  mirksiukas.gif

Schemos pati nedariau, kazkada netycia klaidziodama internete radau smile.gif O medziaga man atrodo yra aida 18. Anksciau ant tokios nebuvau siuvinejus, tai reikia iprast smile.gif

aciu uz grazius zodzius visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos..

jusu darbeliai mane suzavejo..nerealiai bigsmile.gif

kazkada ir as labai megdavau siuvineti..paskui aiko nebeatradau..bet dabar vel taip uzsinorejau akd nerealiai...ir uzsinorejau issiuvinet kazka, kad nauda butu..tai galvoju padaryti augimo liniuote savo kriksto dukrytei gimtadenio proga...bet nelabai schemuciu randu..gal galit padet..viena radau tarp tedziu schemeliu..gal kas turit dar graziu vaikisku? rolleyes.gif
Atsakyti
Laba visoms auksarankėms,
jau seniai seku jūsų pasisakymus, buvau čia pora kart ir aš "išlindus", bet "gavau per nosį" tai buvo praėjęs noras rašinėti lotuliukas.gif , dabar ir laiko truputėlį turiu ir ką parodyti tai vėl į draugus bandysiu prisiplakti lotuliukas.gif ir šaunių siuvinių Jūs čia prisiuvę ir protingų patarimų duodat tai prijemkit ir mane ax.gif
Negaliu sukelti foto, nes milžiniškos, o kaip sumažinti dar neišsiaiškinau. HELLP
ir kaip ten būna parašyta - "Laukite tęsinio..." ...to by continued... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 07 sausio 2009 - 18:49
QUOTE(vilmado @ 2009 01 07, 18:44)
Laba visoms auksarankėms,
jau seniai seku jūsų pasisakymus, buvau čia pora kart ir aš "išlindus", bet "gavau per nosį" tai buvo praėjęs noras rašinėti  lotuliukas.gif , dabar ir laiko truputėlį turiu ir ką parodyti tai vėl į draugus bandysiu prisiplakti  lotuliukas.gif  ir šaunių siuvinių Jūs čia prisiuvę ir protingų patarimų duodat tai prijemkit ir mane    ax.gif
Negaliu sukelti foto, nes milžiniškos, o kaip sumažinti dar neišsiaiškinau. HELLP
ir kaip ten būna parašyta -  "Laukite tęsinio..." ...to by continued...  lotuliukas.gif

tai kelk nuotraukas per www.radikal.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
Dzeine, na tu ir spartuole 4u.gif doh.gif o kiek siuvineji per diena laiko? g.gif

Sapnu salis, na tikrai fantastiskas, atrodo ir as nemazai tu tinklapiu pervertus, bet sitas niekad neuzkliuvo uz akiu schmoll.gif super, labai lauksiu pabaigtuviu mirksiukas.gif

vilmado, buvau čia pora kart ir aš "išlindus", bet "gavau per nosį" tai buvo praėjęs noras rašinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zinai, va cia tai suzavejo mane tavo atvirumas su jumoro gaidele mirksiukas.gif zinoma, kad junkis ... 4u.gif o darbus baisiai knieti pamatyti mirksiukas.gif
jei nesusigaudysi nuo nuotrauku ikelimu,mestelsiu issamu paaiskinima smile.gif

Rugseje, kaip drugeliai??? ar skraido?? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Vilmado, ikeliu is karto biggrin.gif kelk darbus savo mirksiukas.gif
NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us
1. Įeiname į http://load.imageshack.us
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 07 sausio 2009 - 19:01
vilmado, buvau čia pora kart ir aš "išlindus", bet "gavau per nosį" tai buvo praėjęs noras rašinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zinai, va cia tai suzavejo mane tavo atvirumas su jumoro gaidele mirksiukas.gif zinoma, kad junkis ... 4u.gif o darbus baisiai knieti pamatyti mirksiukas.gif
jei nesusigaudysi nuo nuotrauku ikelimu,mestelsiu issamu paaiskinima smile.gif

Dėkui dėkui bigsmile.gif Tai aš ir bandžiau per radikal.ru sukelti, tai išsigandau, kad iš SM gali išmesti už tokio dydžio fotkes lotuliukas.gif bandau dar kartą, jei ką tai Sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 07 sausio 2009 - 19:10
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 07, 18:40)
tai galvoju padaryti augimo liniuote savo kriksto dukrytei gimtadenio proga...bet nelabai schemuciu randu..gal galit padet..viena radau tarp tedziu schemeliu..gal kas turit dar graziu vaikisku? rolleyes.gif

Turiu tokias:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Jei kuri tinka, atsiųsk į až el.paštą
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 01 07, 19:16)
Turiu tokias:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Jei kuri tinka, atsiųsk į až el.paštą

labai grazu...jau az parasiau smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Nu visai man patiko AČIŪuser posted image
Atsakyti
vilmado, saunuole 4u.gif pirmasis man panasus i pasimeginima ,,, ne del kruopstumo ar ko nors, tiesiog toks lengvesnis ax.gif smile.gif o antrasis tai super, man patinka tas paveikslas .. thumbup.gif drinks_cheers.gif belieka ireminti ir ant sienos! thumbup.gif
Atsakyti
vilmado, tas antrasis darbelis ir mano planuose biggrin.gif
Atsakyti