Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2009 01 07, 14:48)
ax.gif pasirodisiu koki "kačiuką" dabar kryževoju  ax.gif

Vajei, koks grožis wub.gif wub.gif Čia gal iš igolki? Kažką panašaus ten buvau mačiusi.

Papildyta:
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 07, 16:08)
Na ir dar pauksciukus po truputi iveikineju, liko tik pasisiaususius padaryt smile.gif Tai tikiuos, kad per artimiausias dienas kaip nors iveiksiu smile.gif

Paukščiukai irgi labai labai wub.gif thumbup.gif

Florestina, vilkas irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 07 sausio 2009 - 15:38
Džeine, mielas "kačiukas", toks visai ne piktas atrodo biggrin.gif

Florestina, gražus, bet toks gan niūrokas darbas ax.gif lauksim galutinio varianto, gal tada jis šiltesnis atrodys... rolleyes.gif

sapnu_salis, labai faina darbą pasirinkai, bus tikrai super wub.gif o ir paukštukai gražuoliukai thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi suzavejo Dzeines katiniukas ir sapnu salis Valerie paukstukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Turiu jums prašymą, jau prašiau anksčiau, bet niekas neatsiliepė verysad.gif
Gal kuri nors moka gerai dirbti su programa, kuri padaro iš nuotraukos schemą.
Norėčiau išsiuvinėti didelį savo šeimos paveikslą. Turiu tą programą, bet nieko nemoku ten daryti, gaila būtų jei didelis darbas galu gale išeitų ne itin geros kokybės.
Dėl atlygio susitartumėm blush2.gif , veiksmas vyksta Vilniuje.
Labai prašau atsiliepti, šią idėją gvildenu gal jau metus, bet niekaip neišeina jos įgyvendinti  ax.gif

Na merginos, atsiliepkit cool.gif Labai reikia šiame reikale patyrusio žmogaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jauna mama: 07 sausio 2009 - 16:01
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 07, 16:00)
Sveikos merginos!
Turiu jums prašymą, jau prašiau anksčiau, bet niekas neatsiliepė verysad.gif
Gal kuri nors moka gerai dirbti su programa, kuri padaro iš nuotraukos schemą.
Norėčiau išsiuvinėti didelį savo šeimos paveikslą. Turiu tą programą, bet nieko nemoku ten daryti, gaila būtų jei didelis darbas galu gale išeitų ne itin geros kokybės.
Dėl atlygio susitartumėm blush2.gif , veiksmas vyksta Vilniuje.
Labai prašau atsiliepti, šią idėją gvildenu gal jau metus, bet niekaip neišeina jos įgyvendinti  ax.gif

Na merginos, atsiliepkit cool.gif Labai reikia šiame reikale patyrusio žmogaus!

o jūs asmeninės žinutės negavot iš juratere? praeitam puslapy ji sureagavo mirksiukas.gif pasitikrinkit až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 07, 16:09)
o jūs asmeninės žinutės negavot iš juratere? praeitam puslapy ji sureagavo  mirksiukas.gif  pasitikrinkit až  smile.gif

Ji parašė man, kad turi programą, bet nėra su ja dirbus, o man labai norėtųsi, kad atsirastų žmogus , kuris gerai moka naudotis šia programa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 07, 15:45)

Florestina, gražus, bet toks gan niūrokas darbas  ax.gif lauksim galutinio varianto, gal tada jis šiltesnis atrodys...  rolleyes.gif

Tokio stiliaus vaizdai (saulėlydžiai, naktys, pilnatys)- mano silpnybė. Gal pati esu niūrus žmogus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 07, 16:21)
Ji parašė man, kad turi programą, bet nėra su ja dirbus, o man labai norėtųsi, kad atsirastų žmogus , kuris gerai moka naudotis šia programa  ax.gif

aaa, aišku tada, bet nemanau, kad čia mergytės dirba su tokiom programom schmoll.gif gal viena kita, bet nelabai reiškiasi g.gif sėkmės paieškose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 07, 16:21)
Ji parašė man, kad turi programą, bet nėra su ja dirbus, o man labai norėtųsi, kad atsirastų žmogus , kuris gerai moka naudotis šia programa  ax.gif

Patikslinsiu. Padaryti is nuotraukos schema,-paprasta. Taciau,kaip supratau,-Jaunai mamai noretusi,kad atsirastu tokia,kuri jau butu siuvinejusi is tokios schemos ir pasirodytu,kaip gavosi. Zodziu,-su praktika bigsmile.gif
Tad gal atsiras kuri siame forume,kad siuvinejusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 01 07, 17:08)
Patikslinsiu. Padaryti is nuotraukos schema,-paprasta. Taciau,kaip supratau,-Jaunai mamai noretusi,kad atsirastu tokia,kuri jau butu siuvinejusi is tokios schemos ir pasirodytu,kaip gavosi. Zodziu,-su praktika bigsmile.gif
Tad gal atsiras kuri siame forume,kad siuvinejusi rolleyes.gif

kitam forume mačiau porą mergyčių, kurios siuvinėjo nuotrauką pagal tas programas, tai visai šauniai gavos. pati irgi turiu schemą pasidarius, bet vis dar bijau rizikuoti, kad nesigaus taip, kaip norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 07, 17:25)
aaa, aišku tada, bet nemanau, kad čia mergytės dirba su tokiom programom  schmoll.gif  gal viena kita, bet nelabai reiškiasi  g.gif  sėkmės paieškose  mirksiukas.gif

Aš esu siuvinėjusi.
Cia rezultatas.
user posted image
Didelė nuotrauka cia
Bet per daug didelė rizika daryti schemą kitam žmogui. Darbas iš nuotraukos būna didelis, sudėtingas, gali kažkur kažko iki galo neišvalyti... Kai darai sau, tai bent neturi ką apkaltinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 07 sausio 2009 - 17:26
Dvi, nu zinai zalias, as apakus kaip tu nardai blink.gif blink.gif lotuliukas.gif buk gerute parodyk visus savo darbus a? ax.gif SUPER!!! thumbup.gif

Atsakyti