Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 07, 10:01)
o kodel "kada nors"? g.gif

O todėl, kad virtuvė remonto laukia...nesulaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 07, 11:05)
O todėl, kad virtuvė remonto laukia...nesulaukia  biggrin.gif

lotuliukas.gif girdetas variantas doh.gif pas mane remontai ir vis nesibaigia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip jau man Nimue dizainas toks niurokas...taciau, darbelis tikrai linksmas, o dar kokias linksmas diskusijas cia sukele, kad nieko nebelieka tik sypsotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Turiu jums prašymą, jau prašiau anksčiau, bet niekas neatsiliepė verysad.gif
Gal kuri nors moka gerai dirbti su programa, kuri padaro iš nuotraukos schemą.
Norėčiau išsiuvinėti didelį savo šeimos paveikslą. Turiu tą programą, bet nieko nemoku ten daryti, gaila būtų jei didelis darbas galu gale išeitų ne itin geros kokybės.
Dėl atlygio susitartumėm blush2.gif , veiksmas vyksta Vilniuje.
Labai prašau atsiliepti, šią idėją gvildenu gal jau metus, bet niekaip neišeina jos įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2009 01 07, 11:26)
Sveikos merginos!
Turiu jums prašymą, jau prašiau anksčiau, bet niekas neatsiliepė verysad.gif
Gal kuri nors moka gerai dirbti su programa, kuri padaro iš nuotraukos schemą.
Norėčiau išsiuvinėti didelį savo šeimos paveikslą. Turiu tą programą, bet nieko nemoku ten daryti, gaila būtų jei didelis darbas galu gale išeitų ne itin geros kokybės.
Dėl atlygio susitartumėm blush2.gif , veiksmas vyksta Vilniuje.
Labai prašau atsiliepti, šią idėją gvildenu gal jau metus, bet niekaip neišeina jos įgyvendinti  ax.gif

Parasiau i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 05, 13:16)
Issiunciau

aciu labai
na sauniu darbeliu pridaret,o as per mokslu neprisdeu,jau du darbus pasiemiau ir miegu puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 06, 21:07)
teks ir tau jį siuvinėt, bus dovana uošviams  lotuliukas.gif 

uošvenė su ta keptuve užvažiuotu man per spranda... biggrin.gif biggrin.gif
ale sakau gal ir reiktu ta portreta išsisiuvinėt... vis uošvius matyčiau kasdien, virtuvėj pakabintus... hihihi.gif
Reska, jei nesunku, mestelk man ta schemute, ax.gif adresiuka žinai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 07, 09:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesiog3, tai bus paveiksliukas mano virtuvei (kada nors  biggrin.gif ). Nu nekyla ranka man tokius dovanot  blush2.gif

Labai puikus paveikslėlis, aš irgi tokį pasilikčiasu sau. thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif pasirodisiu koki "kačiuką" dabar kryževoju ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus žvėris. thumbup.gif

Pasirodau ir savo eigą. Liko tik dangus viršuje.
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kiek daug darbeliu nuveiket jau 4u.gif Labai tigriukas man grazus smile.gif

Na, ir as bandau kazka veikti, bet kazkaip praradau igudzius... blush2.gif

Niekaip nepavyksta pasistumeti su tuo nesciosios pilvu, va tik kiek dar iveikiau

user posted image

Labai smulkia medziaga pasirinkau, tai sunkus darbas labai doh.gif
o va kaip turi atrodyt (jau seniai laabi rodziaus, kad kryzavosiu sita, tai primenu ax.gif )

user posted image

Na ir dar pauksciukus po truputi iveikineju, liko tik pasisiaususius padaryt smile.gif Tai tikiuos, kad per artimiausias dienas kaip nors iveiksiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tyli tyla gerai sake, kad cia pasiziurejus darbus taip ir norisi kuo greiciau begti siuvineti doh.gif

Dzeina, "kaciukas" ispudingas thumbup.gif betgi cia labai didelis paveikslas! bigsmile.gif seniai jau kryziuoji? smile.gif

Florestina, liuks vilkas drinks_cheers.gif 4u.gif lauksim pabaigtuviu! 4u.gif

sapnu_salis, tikrai buvau pamirsus, ar net ir neuzmacius ka ruosiesi siuvineti bigsmile.gif bigsmile.gif koks nematytas!!! bigsmile.gif cia gal pati dareisi schema? smile.gif nu labaaaai grazu bus, jau ir dabar nemazai padarius, matosi kad ganetinai sudetingas 4u.gif
beje, sakai smulkia medziaga ... g.gif o kokio ta smulki? g.gif
beje, pauksciukai irgi fainulkos mirksiukas.gif

[B]Rugseje, o kaip su tais drugeliais musu g.gif g.gif mirksiukas.gif [/B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 07 sausio 2009 - 15:30