sveikos
gal man blondinei galetumet paaiskinti kaip foto prikabinti prie zinutes? nesigauna norejau pagalbs prasyt schema turiu be spalvu rakto neturiu gal kuri tuesit ir pagalbesit
Papildyta:
[quote=Jola987,2009 01 05, 20:59]
sveikos, su praėjusiomis šventėmis
šaunuolės visos, turėjote laiko ir parašyti, ir dar kokių grožių pridaryti
ir aš užbaigiau laivą, kažkaip be ūpo siuvinėjau ir nelabai patenkinta rezultatu
man grazu
QUOTE(juratere @ 2009 01 05, 21:01)
Labai grazus darbas! O kodel rezultatai nedziugina? Tikrai super atrodo,o iremintas visai gerai atrodys. Saunuole!
ačiū visoms už pagyras
neturėjau daug laiko, o norėjau suspėti su jumis katru
be to pirmą kartą siuvinėjau pilnai visą ir susidūriau kad ant aidos 16 du juodi siūliukai per mažai, šviečiasi baltai.
padariau didelį darbą
sukėliau savo visus (kuriuos galėjau nufotkinti) siuvinėtus paveikslus ir kviečiu pasidairyti
Mano išsiuvinėti darbai
pats mieliausiais, netikėtai likęs namie
QUOTE(amiyra @ 2009 01 05, 21:06)
sveikos
gal man blondinei galetumet paaiskinti kaip foto prikabinti prie zinutes? nesigauna
gal man blondinei galetumet paaiskinti kaip foto prikabinti prie zinutes? nesigauna
eik į www.radikal.ru ir per ten gali įkelt nuotrauką tiesiai iš savo kompo. tada nuopijuok 8 eilutę ir pridėk prie žinutės
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 05, 21:21)
ačiū visoms už pagyras
be to pirmą kartą siuvinėjau pilnai visą ir susidūriau kad ant aidos 16 du juodi siūliukai per mažai, šviečiasi baltai.
padariau didelį darbą
sukėliau savo visus (kuriuos galėjau nufotkinti) siuvinėtus paveikslus ir kviečiu pasidairyti
padariau didelį darbą
Fantastiški darbai. Reikia savąjį greičiau daryti.
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 05, 21:21)
wooow, kiek daug ir gražių darbelių pridarius
QUOTE(Chera @ 2009 01 05, 15:09)
Rėmelį pirkau parduotuvėj ir apkirpusi įdėjau (:
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 05, 22:21)
padariau didelį darbą
Nuostabu. . Tokie originalūs darbai
QUOTE(astulia @ 2009 01 05, 22:29)
eik į www.radikal.ru ir per ten gali įkelt nuotrauką tiesiai iš savo kompo. tada nuopijuok 8 eilutę ir pridėk prie žinutės
ACIU LABAI
Papildyta:
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 05, 22:21)
ačiū visoms už pagyras
padariau didelį darbą
Mano išsiuvinėti darbai
padariau didelį darbą
Mano išsiuvinėti darbai
SUPER labai grazus darbeliai flamingai tai fantastiski gal butu galima schemute ? amiyr1234@hotmail.com
Astulia, puiki pradžia Man labai patinka Casey Buonaugurio dizainai, siuvinėjau tris iš šitos serijos O tavąjį irgi žadu
QUOTE(astulia @ 2009 01 05, 23:35)
galvoju, reik pasirodyt, kuo aš šiuo metu užsiėmus
bus grazu sokolado net uzsinorejau