Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 19:37)
Pasirodysiu savo procesą. Cirque des Cercles. Čia tik ketvirtadalis viso darbo. Su pertraukomis jį siuvinėju. Vis norisi nuo jo pailsėti. Besidarbuodama su šiuo spėjau 3 kitus darbelius išsiuvinėti  ax.gif  Tik ne visur spalvos gražiai pereina  blush2.gif Ir pirmą kartą tenka darbuotis ant juodos kanvos  rolleyes.gif

O jau grozis koks! wub.gif Na ir kaip siuvinejasi ant juodos kanvos,ar labai sunku? Man vis irgi norisi paimti ir pasiuvineti kazka ant tamsaus,-bet vis nedristu blush2.gif Galvoju,jog vakare bus sunku siuvineti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2008 12 15, 22:01)
Ar yra bandžiusių dažyti medžiagą? Jei taip, kaip tai darėte ir koks rezultatas?

aš kelis kartus dažiau liną raudonu sausu vynu ir kelių rūšių arbata smile.gif rezultatu buvau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Juratere geriausia ant juodos siuvinet prie gero dienos apsvietimo arba turi labai gera susiorganiztuot vakare, kad is visu pusiu sviestu ir skylutes matytus kur durti. As bent jau negaliu vakare...
Atsakyti
na va mano pirmas blynas blush2.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 12 15, 23:46)
na va mano pirmas blynas blush2.gif  4u.gif
user posted image

Na cia is tolo visai graziai ziurisi, neaisku kokia ten pas tave medziagele ir neina is arciau prisitraukt:)
Atsakyti
Aš daugiausia vakare ir siuvinėju. Viskas man gerai matosi. Bijojau juodos kanvos iš pradžių, bet pasirodo, be reikalo biggrin.gif Smagiai siuvinejasi, tik pabosta, kad vienos spalvos siūlu tenka darbuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 15, 23:44)
aš kelis kartus dažiau liną raudonu sausu vynu ir kelių rūšių arbata smile.gif rezultatu buvau patenkinta smile.gif

O galima plačiau? ax.gif Virei, mirkei ar ką darei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 12 16, 00:06)
O galima plačiau?  ax.gif Virei, mirkei ar ką darei?  4u.gif

tik mirkiau, paskui išskalavau ir išlyginau smile.gif

laikas įvairus buvo, vieną kartą vyne gal valandą laikiau, tai gavosi švelniai violetinė spalva, kitą kartą - per visą naktį, tai gavosi tamsoka spalva, tokia lyg violetinė, lyg su mėlynu atspalviu, man patiko thumbup.gif neturiu normalaus apšvietimo, nufotkinčiau tą, kur per naktį vyne laikiau:)

su rooibos arbata gavosi tokia išdegusio aplesino spalva, su hibiskų žiedų arbata - kažkokia lyg rasuva, lyg švelniai alyvinė nebeprisimenu:)

dar dažiau su plaukų dažais blush2.gif gavosi neblogai, man patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 16 gruodžio 2008 - 00:13
Aš su cinamonu dažiau šitam darbeliui ax.gif

user posted image

Išploviau medžiagytę, puode cinamoną pavirinau, įdėjau druskos ir acto (kad geriau spalvą fiksuotų) ir pamerkiau suglamžytą medžiagą. Po to išskalavau ir išlyginau.
Atsakyti
Banalus klausimas, bet gal kas turi rasytiniu raidziu sriftus, kuriuos reikia suvineti backstitch'u, o ne kryziuku?
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 16, 08:50)
Banalus klausimas, bet gal kas turi rasytiniu raidziu sriftus, kuriuos reikia suvineti backstitch'u, o ne kryziuku?

aš turiu, bet kitam kompe. Ir nuorodos ten... Atsikelsiu, įdėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 12 15, 22:22)
Kalėdinė atvirutė, kurią padariau jau prieš dvi savaites tik neturėjau fotoaparato nufotografuoti ir paveikslas - kalėdinė dovanėlė anytai
Kaip gražu clap_1.gif yahoo.gif wub.gif
Atsakyti