ačiū, merginos
Taškiukus ardysiu, nes ant didžiųjų jos nededamos, o aš sutaškavau
Juratere, sveikinu pabaigus darba ir tik nesikuklink, matosi, kad jis labai grazus ..ir spalvos tikroviskos super .... ireminto lauksiu ir as
Zhuvycios dezutes nerealios o dar ir vaikuciams patiko, tai is viso nerealu! silta dovana is mamytes ir tikriausiai daug geresne nei pirktine ir patiems mazyliams
Pauksciukas, labai labai miela o zinant kokiu tikslu, is viso fantastika saunuole ... o cia kazkam is pazystamu?
Zhuvycios dezutes nerealios o dar ir vaikuciams patiko, tai is viso nerealu! silta dovana is mamytes ir tikriausiai daug geresne nei pirktine ir patiems mazyliams
Pauksciukas, labai labai miela o zinant kokiu tikslu, is viso fantastika saunuole ... o cia kazkam is pazystamu?
trixi ir ausryte(gražus meškis )
Labai ačiū
Papildyta:
Ačiū
Ne, tai užsakymas, kuris mane , kaip mamą, labai sujaudino.
Labai ačiū
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 05, 10:16)
Ačiū
Ne, tai užsakymas, kuris mane , kaip mamą, labai sujaudino.
Pritariu, kad Pauksciuko ir Ausryte darbeliai labai grazus. Bet zodziai ant juostos tikrai graudina... net ir nieko nezinant.
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 05, 10:16)
Juratere, sveikinu pabaigus darba ir tik nesikuklink, matosi, kad jis labai grazus ..ir spalvos tikroviskos super .... ireminto lauksiu ir as
Aciukas,Tiesiog3
Pauksciukas, na zinai, gerai sako Egliuz, net nezinant situacijos, kazkaip tokie zodziai graudina super!
Juratere, na jau nera uz ka tikrai labai dailus vaizdas o kada ireminta matysim?
Juratere, na jau nera uz ka tikrai labai dailus vaizdas o kada ireminta matysim?
[b]Karalaitew, banni [/b], issiunciau schema :mirksiukas:
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 05, 12:38)
labai dekinga, dabar belieka issirinkt