Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pandutė @ 2009 01 04, 12:46)
noreciau pirma ir trecia,antra turiu o paskutinis jauciu netiks jai

O kur siusti?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 10:32)
Aš pirkau Klaipėdoj siuvinėjimo parduotuvikėj, mokėjau apie 12lt, su schema ir siūlais

dekui uz info 4u.gif

ir egliuz uz az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 14:41)
Tai taip, suprantu kas parašyta, bet praėjo jau 3paros, o vietom dar neišnyko doh.gif

Skalbti bijau, kad dėmės nepaliktu

Pas mane buvo, kad poroj vietų tik po savaitės pranyko - nors šalia pieštos kitos linijos per porą valandų dingo. Irgi jau sukau galvą, ar pavyks išplaut - bet pakako palaukt mirksiukas.gif

Labai gražūs visi rodyti darbeliai rolleyes.gif O dėžutės tai jau iš viso pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
Zuvychia, uzauge vaikai tures ka parodyti savo vaikams smile.gif labai grazu 4u.gif na, ir pateikimas visu dezuciu su vaikuciais superinis bigsmile.gif
o savo mazajai negalvoji, ko nors panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 13:46)
tai negalima kišti į vandenį audinio, kol subraižymas nepranyks? Nieko nėra nat markerio parašyta schmoll.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 01 04, 13:54)
Aš vandenin nekišu, bek lygindama- tai aišku laistau vandeniu. Šiaip markeriai, kuriuos naudoju aš išnyksta patys maždaug po paros.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 14:41)
Tai taip, suprantu kas parašyta, bet praėjo jau 3paros, o vietom dar neišnyko doh.gif
Skalbti bijau, kad dėmės nepaliktu
čia  4u.gif

as taip pat turiu isnykstanti markeri. man kai kuriose vietose nepranyksta ir po savaites. tai as su drungnu vandenu skalauju kol pranyksta. Pradzioje skalaujant jos dar pariskeja, o po keliu sekundziu pranyksta.

manau nereikia bijoti kisti i vandenuka rolleyes.gif
mano va toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 04 sausio 2009 - 16:11
QUOTE(Chera @ 2009 01 04, 16:05)
as taip pat turiu isnykstanti markeri. man kai kuriose vietose nepranyksta ir po savaites. tai as su drungnu vandenu skalauju kol pranyksta. Pradzioje skalaujant jos dar pariskeja, o po keliu sekundziu pranyksta.

manau nereikia bijoti kisti i vandenuka  rolleyes.gif

labai ačiū už atsakymą, palauksiu dar kelias dienas, jei neišnyks, mėginsiu plauti 4u.gif

Šian baigiau siuvinėti antrąjį angeliuką. Ši juosta siūsis prie pataliukų ir bus dovana mažam, labai sergančiam vaikiukui

user posted image

Tik reikia taškelius nuo I išardyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 16:22)
labai ačiū už atsakymą, palauksiu dar kelias dienas, jei neišnyks, mėginsiu plauti 4u.gif

Šian baigiau siuvinėti antrąjį angeliuką. Ši juosta siūsis prie pataliukų ir bus dovana mažam, labai sergančiam vaikiukui

Tik reikia taškelius nuo I išardyti  blush2.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti

wub.gif vaje kaip grazu wub.gif

o del ko taskelius nnuardyti? del to kad didziosios raides? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 01 04, 14:12)
http://i202.photobuc.../Picture115.jpg

http://i202.photobuc...20darbai/10.jpg

Gal dar būtų galima gauti šių paveikslėlių schemutes.  ax.gif  blush2.gif

http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bytC cia rasi visko ko reikia ir dar daugiau smile.gif
Atsakyti

Šiltai atrodo wub.gif Bet tu ir spartuolė thumbup.gif
Aha, reikėtų nuardyti ax.gif Ir nuo J (jam).
Atsakyti
paukščiukas
nuoširdus ir gražus darbas thumbup.gif
o taškeliai man netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti

labai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti