Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Safira023 @ 2009 01 03, 17:42)
Sveikutės, niekaip dabar nerandu nuorodų į metrikų siuvinėjimą.  blush2.gif  ax.gif  gal katra galite pagelbėti.  mirksiukas.gif 
viena darbelį jau esu išsiuvinėjusi, dabar ruošiuosi siuvinėti meškiukus.  bigsmile.gif kai baigsiu įmesiu foto.  rolleyes.gif

http://picasaweb.goo...com/soniagponto
Atsakyti
Zhuvycia - nuostabios dėžutės thumbup.gif Labai puiki idėja apskritai 4u.gif

O aš pasirodau, ką po gal trijų mėnesių pertraukos paėmiau į rankas - paėmiau, kad sutaisyčiau, nes buvau sugadinusi šią fėją su baisiai sunkiu ir visai netinkančios spalvos moheriniu sijonu. Tai jį išardžiau ir persiuvinėjau iš naujo - plonesniais ir truputį geresnės spalvos siūlais. Tam teko atsisiųsti Whisper siūlų iš US... Dabar truputį geriau, man regis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 03, 21:00)
Zhuvycia - nuostabios dėžutės  thumbup.gif Labai puiki idėja apskritai  4u.gif

O aš pasirodau, ką po gal trijų mėnesių pertraukos paėmiau į rankas - paėmiau, kad sutaisyčiau, nes buvau sugadinusi šią fėją su baisiai sunkiu ir visai netinkančios spalvos moheriniu sijonu. Tai jį išardžiau ir persiuvinėjau iš naujo - plonesniais ir truputį geresnės spalvos siūlais. Tam teko atsisiųsti Whisper siūlų iš US... Dabar truputį geriau, man regis...

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 03, 21:00)
Dabar truputį geriau, man regis...

Man regis, kad ne truputį geriau, o visiškai gerai thumbup.gif mirksiukas.gif O tie siūliukai čia tokie melanžiniai, ar kad lyg pusinis kryželis taip ir atrodo? lens.gif Domiuos, nes masinuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 03, 22:00)
.. Dabar truputį geriau, man regis...

Dabar geriau 4u.gif As irgi ja siuvinejau, bet nedejau mocheros, vietoj mocheros siuvinejau kreminiu paprastu siuliuku ir manau visai neblogai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 01 03, 21:07)
Man regis, kad ne truputį geriau, o visiškai gerai  thumbup.gif  mirksiukas.gif O tie siūliukai čia tokie melanžiniai, ar kad lyg pusinis kryželis taip ir atrodo?  lens.gif Domiuos, nes masinuosi  blush2.gif

Jau schemoj pasižiūrėjau, išsiaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Buvau maciusi pirma varianta - tikrai nesulyginamai pasikeite vaizdas i geraja puse. Dabar tikrai gali su pasididziavimu, kad nepatingejai perdaryti, keliaut i reminimo dirbtuves 4u.gif
Atsakyti
dezutes super duper wub.gif wub.gif wub.gif

dabar norejau paklausti del tu pakabuku, ar yra kur LT ju isigyti, ir ar galima ne "urmu" juos pirkti. manreiktu dvieju triju blush2.gif
gal kas gali perleisti blush2.gif
Atsakyti
Pumpurėli, fėja labai dailutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 01 04, 01:16)
dezutes super duper  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dabar norejau paklausti del tu pakabuku, ar yra kur LT ju isigyti, ir ar galima ne "urmu" juos pirkti. manreiktu dvieju triju  blush2.gif
gal kas gali perleisti  blush2.gif

Aš pirkau Klaipėdoj siuvinėjimo parduotuvikėj, mokėjau apie 12lt, su schema ir siūlais
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 02, 21:35)
Dar reikia? Galiu nukabinti.
Kurio nori:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

noreciau pirma ir trecia,antra turiu o paskutinis jauciu netiks jai
Papildyta:
sveikutes,labaiiiiiiiiiiiiiiii grazio vaiku dezutes,is kur tiek kruopstumo ir fantazijos 4u.gif
raktu pakabuka su laiveliu ir as darbe issiuvynejus esu
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 03, 21:27)

Labai ačiū už nuorodėlę.
mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image Gal kas turite schemą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 04 sausio 2009 - 12:26