Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zhuvycia, labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 02, 22:35)
Dar reikia? Galiu nukabinti.
Kurio nori:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Vajeeee kaip gerai ir as noriu siu schemukiu 4u.gif aisku jai galima butu blush2.gif As to sviesai rusvo taip ilgai jieskojau bigsmile.gif
Papildyta:
Zhuvycia tavo dezutes kaip is pasakeles... laaaabai mielos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 03, 14:42)
Man tai tos dezutes irgi nerealiai dailios ir ispudingos tuo, kad mama padare savo rankomis. Saunuole 4u.gif
O pakabubo antros puses siuvineti nereikia, nes nebeuzsidaro pakabukas. As idedu tik popieriuka, kuris buna komplekte. Arba iskirpti savo galima, arba idet kokia nuotraukele:)

Aciu labai mergaites uz pagyrimus, man tos dezutes irgi buvo kazkokios stebuklingos jas darant - visos pradetos ir baigtos is ikvepimo ir meiles. Tikiuosi, isliks visam gyvenimui. O del pakabuko irgi labai aciu uz patarima - taip ir padarau, idejau popierika ir uzrasiau pora zodeliu draugei mylimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 03, 13:56)
Aciu labai mergaites uz pagyrimus, man tos dezutes irgi buvo kazkokios stebuklingos jas darant - visos pradetos ir baigtos is ikvepimo ir meiles. Tikiuosi, isliks visam gyvenimui. O del pakabuko irgi labai aciu uz patarima - taip ir padarau, idejau popierika ir uzrasiau pora zodeliu draugei mylimai  ax.gif

prisidedu ir aš prie pagyrų bigsmile.gif nuostabiai nuostabu first.gif Gali nosį laikyt aukštai iškėlusi didis.gif

Kas dėl pakabuko, aš siuvinėjau iš abiejų pusių, per viduriuką dėjau lapuką, užsidarė kuo puikiausiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zhuvycia - mama auksaranke user posted image
Atsakyti
Zhuvycia, man trūksta žodžių swoon.gif notworthy.gif Ir pavydžiu tavo vaikams wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia, dezutes labai labai mielos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 03, 15:03)
prisidedu ir aš prie pagyrų  bigsmile.gif  nuostabiai nuostabu  first.gif Gali nosį laikyt aukštai iškėlusi  didis.gif

Kas dėl pakabuko, aš siuvinėjau iš abiejų pusių, per viduriuką dėjau lapuką, užsidarė kuo puikiausiai  smile.gif
user posted image

Sakai g.gif Bet tavo ir grazutis toks pakabukas, tik maziau kryziuku. As kai durne siuvinejau po viena siuliuka ant 28 ewenveave, tai plusau nerealiai.

QUOTE(Aruna @ 2009 01 03, 15:54)

QUOTE(laisveja @ 2009 01 03, 16:00)
Zhuvycia, man trūksta žodžių  swoon.gif  notworthy.gif Ir pavydžiu tavo vaikams  wub.gif

Aciu labai mergytes uz pagyras, tikrai labai malonu. O siaip tai mano visas auksarankiskumas tai is meiles, o ir jusu pagyru bei patarimu padedama viska padariau. SM - pats geriausias dalykas, kuri galima istraukti is kompo. thumbup.gif
Atsakyti
Ohoho Zhuvycia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 03, 15:03)
prisidedu ir aš prie pagyrų  bigsmile.gif  nuostabiai nuostabu  first.gif Gali nosį laikyt aukštai iškėlusi  didis.gif

Kas dėl pakabuko, aš siuvinėjau iš abiejų pusių, per viduriuką dėjau lapuką, užsidarė kuo puikiausiai  smile.gif
user posted image

Sakai g.gif Bet tavo ir grazutis toks pakabukas, tik maziau kryziuku. As kai durne siuvinejau po viena siuliuka ant 28 ewenveave, tai plusau nerealiai.

QUOTE(Aruna @ 2009 01 03, 15:54)

QUOTE(laisveja @ 2009 01 03, 16:00)
Zhuvycia, man trūksta žodžių  swoon.gif  notworthy.gif Ir pavydžiu tavo vaikams  wub.gif

Aciu labai mergytes uz pagyras, tikrai labai malonu. O siaip tai mano visas auksarankiskumas tai is meiles, o ir jusu pagyru bei patarimu padedama viska padariau. SM - pats geriausias dalykas, kuri galima istraukti is kompo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, niekaip dabar nerandu nuorodų į metrikų siuvinėjimą. blush2.gif ax.gif gal katra galite pagelbėti. mirksiukas.gif
viena darbelį jau esu išsiuvinėjusi, dabar ruošiuosi siuvinėti meškiukus. bigsmile.gif kai baigsiu įmesiu foto. rolleyes.gif
Atsakyti
dėžutės nuostabios wub.gif
Atsakyti