Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pumpulpulka @ 2008 12 15, 22:01)
Ar yra bandžiusių dažyti medžiagą? Jei taip, kaip tai darėte ir koks rezultatas?

kažkada skaičiau, kad viena mergytė iš forumo, tik nepamenu, kuri, dažė su arbata
Atsakyti
Milka jauki sirdute, as tokia sokoladine esu siuvinejus:) Tai dziugina drauges namus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 15 gruodžio 2008 - 22:17
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 15, 23:15)
Milka jauki sirdute, as tokia sokoladine esu siuvinejus:) Tai dziugina drauges namus.

Man visos Isabelle Vautier širdelės nuostabios wub.gif
Rėmelis ir pasportas šauniai parinkti. Pasportas dvigubas?
Atsakyti
Kalėdinė atvirutė, kurią padariau jau prieš dvi savaites tik neturėjau fotoaparato nufotografuoti ir paveikslas - kalėdinė dovanėlė anytai

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 12 15, 23:22)
Kalėdinė atvirutė, kurią padariau jau prieš dvi savaites tik neturėjau fotoaparato nufotografuoti ir paveikslas - kalėdinė dovanėlė anytai

Atvirukai nuostabūs wub.gif Ir medis labai super thumbup.gif Atvirukus pati kirpai?
Atsakyti
Labai miela. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 12 16, 00:22)

mmm.. medis su rojaus obuoliukais wub.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 23:28)
Atvirukai nuostabūs  wub.gif Ir medis labai super  thumbup.gif Atvirukus pati kirpai?

Taip, atviruką pati kirpau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 15, 22:15)
as tokia sokoladine esu siuvinejus:) Tai dziugina drauges namus.

šauniai įrėminai thumbup.gif puikiai parinktas rėmas ir pasportas tą širdutę dar labiau pagražino bigsmile.gif

QUOTE(diudas @ 2008 12 15, 22:22)

anyta tikrai bus patenkinta tokia dovana thumbup.gif ir atvirukai verti pagyrų mirksiukas.gif puikiai padirbėjai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 15 gruodžio 2008 - 22:59
oi kiek daug jau naujoj temelej praziopsojau unsure.gif
labai daug graziu nauju darbeliu.. 4u.gif visoms..
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 22:20)
Man visos Isabelle Vautier širdelės nuostabios  wub.gif
Rėmelis ir pasportas šauniai parinkti. Pasportas dvigubas?

Dvigubas. Jei gerai pamenu ar 55 lt. isejo uz rema. Tik man patinka, kad ten gerai parenka spalvas, o ir meistrelis neblogai iremina.
Astulia aciu uz pagyras, bet jau buvau apie si paveiksla ir pamirsus, kai ne namie kaba:) Bet gal ten toj aplinkoj jis dar labiau tinka, nei mano namuose. Is pradziu maniau parduotuveje saldainiu kabinti, bet kazkaip pabijojau, kad netycia kam neuzkliutu, nenumestu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 12 15, 23:22)

labai liuks wub.gif
Atsakyti