Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Loretoidas @ 2008 12 30, 12:51)
Nors ne manęs klausei, bet galiu atsakyti, kad reikia siuvinėti atskirus kryžiukus, tada pavyksta gražus perėjimas  smile.gif

Ačiuks 4u.gif Oi jau kaip knieti išbandyti... smile.gif
Atsakyti
Man tas su katuliais irgi labai mielas. Lauksiu pasakojimo, kaip cia ir su kuo siuvineta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 30, 10:34)
Štai ką pavyko išsiuvinėti po švenčių
Gražu thumbup.gif Ypač žirafa wub.gif
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 12 29, 21:11)
užsikrėčiau siuvinėjimu dar visai neseniai ir va rodausi su pirmais kalėdiniais blynais: atvirutės  smile.gif
swoon.gif Gražu thumbup.gif
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 29, 09:43)
rodausi, nors kokybe nuotrauku nelabai ...arba atsisviecia blitcas arba per tamsu  doh.gif
Gražus senis yahoo.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 29, 08:34)
o Vilniuje buvo baltos Kalėdos... štai tokios...  wub.gif
Gražus paveiksliukas, o sniego tai pavydžiu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 30, 10:47)

Paukščiuk, kaip visada  n e p a k a r t o j a m a    wub.gif  thumbup.gif  O antras darbelis kiek suprantu melanžiniu siūliuku siuvinėtas (ar aš klystu)? Planuoju ir aš juo siuvinėt, tik bijau paniškai, nes niekad nesu juo bandžiusi, kaip gražiai tuos tonus išgaut - ar kiekvieną kryžiuką iš karto išsiuvinėt, ar kaip įprasta - žingsniuot visą eilę į vieną pusę, o paskui grįžt į kitą pusę užbaigiant kyžiukus? Tiek turiu prispirkus visokių atspalvių, nes labai jau jie man gražūs, tik nežinau kaip pradėt verysad.gif

Ačiū, merginos 4u.gif , kažkaip užsikrėčiau Tralala blush2.gif

Taip, siuvinėjau melanžiniais, pirmas toks didesnis darbelis jais. Siuvinėju eilute, bet jei matau, kad spalva tuoj keisis, tai po vieną kryžiuką dygsniuoju, mažai turiu patirties su jais. Tik nežinau kodėl, bet DMC man dažo, kai braukiasi siūlas per skylutę doh.gif Žiūrėsiu kas bus kai išskalbsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 30, 11:28)
Ačiū, merginos 4u.gif , kažkaip užsikrėčiau Tralala  blush2.gif

Taip, siuvinėjau melanžiniais, pirmas toks didesnis darbelis jais. Siuvinėju eilute, bet jei matau, kad spalva tuoj keisis, tai po vieną kryžiuką dygsniuoju, mažai turiu patirties su jais. Tik nežinau kodėl, bet DMC man dažo, kai braukiasi siūlas per skylutę doh.gif Žiūrėsiu kas bus kai išskalbsiu g.gif

O aš visada po vieną kryžiuką siuvinėju, matyt jau toks įprotis. g.gif
Atsakyti
na, ir as isiterpsiu del melanziniu siuliuku smile.gif kaip tik jais siuvineju. tai irgi vis tik siuvineju po viena kryziuka. siula atsikerpu nuo vienos spalvos vidurio iki kitos vietos, kur prasideda vel ta pati spalva. tik vat del pacio siuvinejimo principo nezinau, kaip geriau. pasiuvinejau pora ziedeliu (gelyciu). tai man atrodo, kad kur kiekvienas lapelis siuvinetas atskirai, tai graziau ziurisi, nei tas ziedas, kur linijiniu budu siuvinetas. g.gif o kaip reiketu tai ir nezinau...

user posted image

Atsakyti
Man tai visuma graziai ziurisi, nes nezinau kokia gelyte kokiu budu siuvineta:)
Atsakyti
manau, kaip ir Loretoidas minėjo, po vieną kryžiuką reiktu siuvinėt, bet mano kryžiukai gražiau gula kai eilute siuvinėju, tai aš ir makaluoju abu būdus.

Siuvinėjant visad randi prie ko prisikabinti, o kai žiūri į išplautą ir sutvarkytą darbą, atsidžiaugt negali. Mur mur visi perėjimai žiūrisi tikrai gražiai wub.gif , koks siūlų Nr?

atsiminiau, kad žirafiukui uodegos BS neišsiuvinėjau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 gruodžio 2008 - 13:40
Aš irgi šiandien varau į naktinę, savo vilko damušinėt. Dar noriu prasieit per miestą, nes keistom aplinkybėm praradau banko kortelę (prarijo bankomatas, o inkasacijos metu ji nebuvo rasta blink.gif )- tai reiks užsisakyt naują ir nusiimt banke pinigėlių. Gal vėl kokią kryžiavonę nusipirksiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 30 gruodžio 2008 - 13:42
Ar yra iš šios serijos daugiau angeliukų?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 30, 13:42)
Aš irgi šiandien varau į naktinę, savo vilko damušinėt.

blink.gif kaip galima taip neatsakingai ziureti i savo darba? g.gif
Atsakyti