Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(banni @ 2008 12 29, 16:14)
su sventem visas! kiek superiniu darbu priderejo!
o man kaledu senelis atnese dideli siuvinejimo rema  thumbup.gif  niekaip negaliu atsidziaugti thumbup.gif o drauges vyras jai ir sako,a tai tu tuos 4 pagalius ir dovanosi,-gedos nedaryk lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ką tie vyrai apei siuvinėjimą supranta irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
užsikrėčiau siuvinėjimu dar visai neseniai ir va rodausi su pirmais kalėdiniais blynais: atvirutės smile.gif
user posted image
ir pirmą didesnį paveiksliuką dukterėčiai siuvinėjau. turėjau bėdų su rėminimu, nes nepalikau pakankamai vietos kraštuose doh.gif bet nieko - iš klaidų mokomasi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
senis toks suplukęs nuo tokio didelio didelio maišo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grąžūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 12 29, 22:11)
Sveikos  4u.gif

labai grazus tavo pirmieji darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 12 29, 22:11)
ir pirmą didesnį paveiksliuką dukterėčiai siuvinėjau. turėjau bėdų su rėminimu, nes nepalikau pakankamai vietos kraštuose  doh.gif bet nieko - iš klaidų mokomasi  rolleyes.gif

Gražu. Šaunuolė. O kraštų problemą kitą kartą galima pasportu išspręsti.
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
Štai ką pavyko išsiuvinėti po švenčių
user posted image

user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, kaip žavu - man taip patinka Tralala!
Atsakyti
Tyli tyla, gražūs ir mieli tavo darbeliai 4u.gif

Paukščiuk, kaip visada n e p a k a r t o j a m a wub.gif thumbup.gif O antras darbelis kiek suprantu melanžiniu siūliuku siuvinėtas (ar aš klystu)? Planuoju ir aš juo siuvinėt, tik bijau paniškai, nes niekad nesu juo bandžiusi, kaip gražiai tuos tonus išgaut - ar kiekvieną kryžiuką iš karto išsiuvinėt, ar kaip įprasta - žingsniuot visą eilę į vieną pusę, o paskui grįžt į kitą pusę užbaigiant kyžiukus? Tiek turiu prispirkus visokių atspalvių, nes labai jau jie man gražūs, tik nežinau kaip pradėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 30, 11:47)
niekad nesu juo bandžiusi, kaip gražiai tuos tonus išgaut - ar kiekvieną kryžiuką iš karto išsiuvinėt, ar kaip įprasta - žingsniuot visą eilę į vieną pusę, o paskui grįžt į kitą pusę užbaigiant kyžiukus?

Nors ne manęs klausei, bet galiu atsakyti, kad reikia siuvinėti atskirus kryžiukus, tada pavyksta gražus perėjimas smile.gif
Atsakyti
Paukščiuk, tikras saunumelis thumbup.gif wub.gif gal galetum zirafeles ir katuku schemute? ax.gif
Atsakyti