Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

milka@ puikios atvirutės
Atsakyti
Ačiū, mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
pabalsavau už Jurate Remeskeviciene,juk nesunku. smile.gif
Atsakyti
Mielos atvirutės. wub.gif O aš gryžau darban ir savo vilką damušinėju.
Atsakyti
milka@, atvirutės labai šventiškos thumbup.gif
Atsakyti
o man, žinokit, taip smagu, kad galiu grįžti prie ne kalėdinių siuvinių thumbup.gif dabar vėl siuvinėju neskubėdama, nespaudžiama terminų lotuliukas.gif blush2.gif nors šiaip tai labai smagu, kad kūčių vakarą sėdom prie stalo, dengto mano siuvinėta staltiese, ir mamos "och, ach" ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 27, 20:52)
o man, žinokit, taip smagu, kad galiu grįžti prie ne kalėdinių siuvinių thumbup.gif dabar vėl siuvinėju neskubėdama, nespaudžiama terminų lotuliukas.gif  blush2.gif nors šiaip tai labai smagu, kad kūčių vakarą sėdom prie stalo, dengto mano siuvinėta staltiese, ir mamos "och, ach" ax.gif  biggrin.gif

O pas mus tradiciškai ant Kūčių stalo tiesiama lininė dar mano močiutės austa staltiesė. Aš čia biskį ne į temą parašiau.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 26, 20:28)
O čia mano atvirutės  rolleyes.gif

Labai gražios atvirutės, tokios išskirtinės... wub.gif

Pasirodau ir aš savo atvirutę (net neįsivaizdavau, kad tokia maža tiek laiko užims siuvinėjant...)
user posted image

Šiaip irgi džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu grįžti prie įprastinių rankdarbių
Atsakyti
Fantastiška atvirutė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 27, 22:10)
Labai gražios atvirutės, tokios išskirtinės...  wub.gif
Pasirodau ir aš savo atvirutę (net neįsivaizdavau, kad tokia maža tiek laiko užims siuvinėjant...)

Šiaip irgi džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu grįžti prie įprastinių rankdarbių

Graži atvirutė wub.gif
Teisybę sakai, kad daug laiko jos užima. Oi privargau aš su savosiomis karsta.gif Ir atrodo spalvų nedaug, bet...
O aš jau kelios dienos išvis nepaimu adatos ir net nenoriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 27 gruodžio 2008 - 21:29
QUOTE(milka@ @ 2008 12 26, 19:28)
O čia mano atvirutės  rolleyes.gif

labai grazu 4u.gif

QUOTE(laujus @ 2008 12 27, 22:10)

Labai grazios sios atvirutes wub.gif ir as buvau radusi sias schemas, bet labai daug darbo prie ju doh.gif
Atsakyti
o as niekaip neprisiruosiau sventem issiuvynet atviruciu,kazkokia debresija nieko nebenoriu siuvyneti doh.gif
Atsakyti