milka@ puikios atvirutės
Ačiū, mergaitės
pabalsavau už Jurate Remeskeviciene,juk nesunku.
Mielos atvirutės. O aš gryžau darban ir savo vilką damušinėju.
milka@, atvirutės labai šventiškos
o man, žinokit, taip smagu, kad galiu grįžti prie ne kalėdinių siuvinių dabar vėl siuvinėju neskubėdama, nespaudžiama terminų nors šiaip tai labai smagu, kad kūčių vakarą sėdom prie stalo, dengto mano siuvinėta staltiese, ir mamos "och, ach"
QUOTE(giedress @ 2008 12 27, 20:52)
o man, žinokit, taip smagu, kad galiu grįžti prie ne kalėdinių siuvinių dabar vėl siuvinėju neskubėdama, nespaudžiama terminų nors šiaip tai labai smagu, kad kūčių vakarą sėdom prie stalo, dengto mano siuvinėta staltiese, ir mamos "och, ach"
O pas mus tradiciškai ant Kūčių stalo tiesiama lininė dar mano močiutės austa staltiesė. Aš čia biskį ne į temą parašiau.
Fantastiška atvirutė.
QUOTE(laujus @ 2008 12 27, 22:10)
Labai gražios atvirutės, tokios išskirtinės...
Pasirodau ir aš savo atvirutę (net neįsivaizdavau, kad tokia maža tiek laiko užims siuvinėjant...)
Šiaip irgi džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu grįžti prie įprastinių rankdarbių
Pasirodau ir aš savo atvirutę (net neįsivaizdavau, kad tokia maža tiek laiko užims siuvinėjant...)
Šiaip irgi džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu grįžti prie įprastinių rankdarbių
Graži atvirutė
Teisybę sakai, kad daug laiko jos užima. Oi privargau aš su savosiomis Ir atrodo spalvų nedaug, bet...
O aš jau kelios dienos išvis nepaimu adatos ir net nenoriu
QUOTE(milka@ @ 2008 12 26, 19:28)
O čia mano atvirutės
labai grazu
QUOTE(laujus @ 2008 12 27, 22:10)
Labai grazios sios atvirutes ir as buvau radusi sias schemas, bet labai daug darbo prie ju