Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 23, 12:31)

Angie Kiras, super  thumbup.gif  thumbup.gif pirmieji darbai, elniai su tigrais labai grazus  thumbup.gif megsti fauna siuvineti?  smile.gif

Aha, labai - man patinka, kai matai, kaip ryškėja gyvūno kontūrai, ypač kai išsiuvinėji akis - atrodo, tiesiai į tave žiūri smile.gif Aš gi gyvūnėlių mylėtoja... blush2.gif
Dabar griebiausi dviejų vilkų žiemą vaizdelio iš igolki, truputį bijau, kad pravalo nebūtų, ypač kai pažiūrėjau tą nepavykusių darbų galeriją... doh.gif
Atsakyti
Tukiukas labai saunus atvirukai thumbup.gif
Angie Kiras na ir grozybiu prisiuvinejusi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
ieskau bet nerandu schemuciu ant tokiu kanvos juosteliu. Gal kas turite? buciau laimingiausia gavus KACIUKU schemute blush2.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tokios tiktų...

Pirma

Antra

va čia dar
katukas

dar katukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 23 gruodžio 2008 - 20:49
QUOTE(vaivaj @ 2008 12 23, 20:47)
Nežinau, ar tokios tiktų...

Pirma

Antra

va čia dar
katukas

dar katukas

aciu labai labai!! mano dukryte labai megsta katukus, tad ji ir siuvinesiu ant patalynes i darziuka wub.gif
Atsakyti
Bonifacija, gal kas tiks ir is mano katinu. Turiu cia ju per 100 sudejus, o kiek dar kompe gyvena:) Jei kas patiks, parasyk i az, ko noretum numeriukais ir kur siusti:)

Geru Jums visoms svenciu artejanciu:)
Atsakyti
Visoms graziu, jaukiu svenciu user posted image ir daug dovanu (pvz.siuvinejimo siuliuku) user posted image
Atsakyti
Siltu , jaukiu svenciu Jums mielosios, begalines kuribines sekmes ir dosnaus Kaledu senio santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 23, 11:15)
eina sau, kiek pas tave darbelių  swoon.gif o tie maišiukai, tai laaabai mieli  wub.gif  šaunuolė  good.gif

Dėkoju 4u.gif
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 23, 11:31)
Pauksciukas, as vis pasiziuriu tavo darbelius is vis pamirstu paklausti, kiek laiko tu jau siuvineji?  g.gif nes darbeliu tai tikrai daug  thumbup.gif beje man prie vieno darbelio dar vienas "atributas" baisiai krenta i aki ... blush2.gif tas gyvas ketrukojis  wub.gif  thumbup.gif

Siuvinėju gal 13m, tiksliai nežinau, bet paskutinieji 2m intensyviausi, nes nedirbu. Ačiū 4u.gif

O tas 'atributas' keturkojis, ne mano, draugų. Net susimasčiau, kai parašei, peržiūrėjau du kartus albumą, kol supratau blush2.gif Deja, kačių aš nemyliu blush2.gif

GRAŽIŲ ŠVENČIŲ, MIELOSIOS newyear.gif
Atsakyti
Su šventėmis, gero siuvinėjimo! 4u.gif 4u.gif wub.gif newyear.gif 000059.gif wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
Tegul su laime, su džiaugsmu, su paprastu švelniu juoku ir dideliu tikrų draugų būriu ateina gražiausios metų šventės. Kūrybiškų ir dosnių metų jums newyear.gif bis.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 24 gruodžio 2008 - 14:20