QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 23, 12:31)
Angie Kiras, super pirmieji darbai, elniai su tigrais labai grazus megsti fauna siuvineti?
Aha, labai - man patinka, kai matai, kaip ryškėja gyvūno kontūrai, ypač kai išsiuvinėji akis - atrodo, tiesiai į tave žiūri Aš gi gyvūnėlių mylėtoja...
Dabar griebiausi dviejų vilkų žiemą vaizdelio iš igolki, truputį bijau, kad pravalo nebūtų, ypač kai pažiūrėjau tą nepavykusių darbų galeriją...
Tukiukas labai saunus atvirukai
Angie Kiras na ir grozybiu prisiuvinejusi
Angie Kiras na ir grozybiu prisiuvinejusi
sveikos,
ieskau bet nerandu schemuciu ant tokiu kanvos juosteliu. Gal kas turite? buciau laimingiausia gavus KACIUKU schemute
ieskau bet nerandu schemuciu ant tokiu kanvos juosteliu. Gal kas turite? buciau laimingiausia gavus KACIUKU schemute
QUOTE(vaivaj @ 2008 12 23, 20:47)
aciu labai labai!! mano dukryte labai megsta katukus, tad ji ir siuvinesiu ant patalynes i darziuka
Bonifacija, gal kas tiks ir is mano katinu. Turiu cia ju per 100 sudejus, o kiek dar kompe gyvena:) Jei kas patiks, parasyk i az, ko noretum numeriukais ir kur siusti:)
Geru Jums visoms svenciu artejanciu:)
Geru Jums visoms svenciu artejanciu:)
Siltu , jaukiu svenciu Jums mielosios, begalines kuribines sekmes ir dosnaus Kaledu senio
QUOTE(astulia @ 2008 12 23, 11:15)
eina sau, kiek pas tave darbelių o tie maišiukai, tai laaabai mieli šaunuolė
Dėkoju
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 23, 11:31)
Pauksciukas, as vis pasiziuriu tavo darbelius is vis pamirstu paklausti, kiek laiko tu jau siuvineji? nes darbeliu tai tikrai daug beje man prie vieno darbelio dar vienas "atributas" baisiai krenta i aki ... tas gyvas ketrukojis
Siuvinėju gal 13m, tiksliai nežinau, bet paskutinieji 2m intensyviausi, nes nedirbu. Ačiū
O tas 'atributas' keturkojis, ne mano, draugų. Net susimasčiau, kai parašei, peržiūrėjau du kartus albumą, kol supratau Deja, kačių aš nemyliu
GRAŽIŲ ŠVENČIŲ, MIELOSIOS
Su šventėmis, gero siuvinėjimo!
Tegul su laime, su džiaugsmu, su paprastu švelniu juoku ir dideliu tikrų draugų būriu ateina gražiausios metų šventės. Kūrybiškų ir dosnių metų jums