Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Mergaitės, thumbup.gif
Atsakyti
Atvirukai kokybiski www.kasiulai.lt Labai grazus auksinis blizgus. Idesiu kada ir savu pora.
Atsakyti
Gal kuri nors zinot, kas dar prekiauja atvirukais iskirptu vidumi, nes noreturi ivairaus dydzio atviruku, kasiulai siulo tik vieno formato. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 12 22, 20:27)
Gal  kuri nors zinot, kas dar prekiauja atvirukais iskirptu vidumi, nes noreturi ivairaus dydzio atviruku, kasiulai siulo tik vieno formato.  verysad.gif

aš šiandien atvirukų su skylėm mažiau Tiimari parduotyvėje Panoramoje, bet kokių ten fomų jų buvo tai ir neįsidėmėjau, ba manęs nedomino blush2.gif bet beieškodama popieriaus tikrai mačiau ir jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 22, 22:13)
aš šiandien atvirukų su skylėm mažiau Tiimari parduotyvėje Panoramoje, bet kokių ten fomų jų buvo tai ir neįsidėmėjau, ba manęs nedomino  blush2.gif bet beieškodama popieriaus tikrai mačiau ir jų smile.gif

Maciau ir as rankdarbiu parduotuvese, bet visur tik tokie kaip kasiuluose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 22, 22:13)
aš šiandien atvirukų su skylėm mažiau Tiimari parduotyvėje Panoramoje, bet kokių ten fomų jų buvo tai ir neįsidėmėjau, ba manęs nedomino  blush2.gif bet beieškodama popieriaus tikrai mačiau ir jų smile.gif

Dar yra Gerose akyse, VCUP, 5a
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau prisiruošiau nufotografuot keletą savo darbų. Tik dar neįrėminti, niekaip iki šito etapo neprieinu... doh.gif

Šitas elnias - naujausias:
user posted image

Čia keli ankstesni:
user posted image

user posted image

user posted image

Pas tėvus dar kabo serija išsiuvinėtų paukščių, tigras, kada ir tuos nufotkinsiu.
Šiaip kiek žiūrėjau foto, kažkaip realybėj turbūt geriau atrodo, blykstė kažkiek spalvas pakeičia...
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 22, 19:20)
pavėlavau, matyt, neberodo  verysad.gif  o taip norėjau tave pagirt  ax.gif

Keista, kodėl neberodo, bet gali žvilgtelt Čia mirksiukas.gif

Prisidedu ir aš prie giriančiųjų, visi atvirukai nuostabūs ir kupini šilumos wub.gif

Angie_Kiras bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 23, 09:25)
Keista, kodėl neberodo, bet gali žvilgtelt Čia mirksiukas.gif

eina sau, kiek pas tave darbelių swoon.gif o tie maišiukai, tai laaabai mieli wub.gif šaunuolė good.gif
Atsakyti
Superiniai paveikslai. wub.gif
Atsakyti
Pauksciukas, as vis pasiziuriu tavo darbelius is vis pamirstu paklausti, kiek laiko tu jau siuvineji? g.gif nes darbeliu tai tikrai daug thumbup.gif beje man prie vieno darbelio dar vienas "atributas" baisiai krenta i aki ... blush2.gif tas gyvas ketrukojis wub.gif thumbup.gif

Angie Kiras, super thumbup.gif thumbup.gif pirmieji darbai, elniai su tigrais labai grazus thumbup.gif megsti fauna siuvineti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 12 22, 01:52)
Audringi plojimai mamai  clap_1.gif  mirksiukas.gif

būtinai mamai perduosiu aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 22, 11:37)

HappyLadybird, saunuole tu ir nemenkink savo darbelio!!!  4u.gif labai zaismingas klounas ir sauniai iremintas  4u.gif saunu, kad yra ir tokiu jaunu siuvinetoju musu burelyje  4u.gif  beje, o gal parodytum ir mamos darbus  bigsmile.gif

net nežinau kur mamos darbeliai, gal kaime g.gif , reikės paklausti, kur jos darbeliai iš tų laikų dar kai mokėsi Kaune siuvinėjimą. O šiaip ji viską pradeda ir neužbaigia, nes laiko neturi, kažkada pradėjo siuvinėti laivą, bet vis nebaigia, nes laiko nėra.
lotuliukas.gif
Būtinai paklausiu jos, jeigu rasiu darbelius, tai būtinai prodysiu 4u.gif
Atsakyti