Mergaitės,
Atvirukai kokybiski www.kasiulai.lt Labai grazus auksinis blizgus. Idesiu kada ir savu pora.
Gal kuri nors zinot, kas dar prekiauja atvirukais iskirptu vidumi, nes noreturi ivairaus dydzio atviruku, kasiulai siulo tik vieno formato.
QUOTE(etaeta @ 2008 12 22, 20:27)
Gal kuri nors zinot, kas dar prekiauja atvirukais iskirptu vidumi, nes noreturi ivairaus dydzio atviruku, kasiulai siulo tik vieno formato.
aš šiandien atvirukų su skylėm mažiau Tiimari parduotyvėje Panoramoje, bet kokių ten fomų jų buvo tai ir neįsidėmėjau, ba manęs nedomino bet beieškodama popieriaus tikrai mačiau ir jų
QUOTE(winia @ 2008 12 22, 22:13)
aš šiandien atvirukų su skylėm mažiau Tiimari parduotyvėje Panoramoje, bet kokių ten fomų jų buvo tai ir neįsidėmėjau, ba manęs nedomino bet beieškodama popieriaus tikrai mačiau ir jų
Maciau ir as rankdarbiu parduotuvese, bet visur tik tokie kaip kasiuluose
QUOTE(winia @ 2008 12 22, 22:13)
Dar yra Gerose akyse, VCUP, 5a
Sveikos,
pagaliau prisiruošiau nufotografuot keletą savo darbų. Tik dar neįrėminti, niekaip iki šito etapo neprieinu...
Šitas elnias - naujausias:
Čia keli ankstesni:
Pas tėvus dar kabo serija išsiuvinėtų paukščių, tigras, kada ir tuos nufotkinsiu.
Šiaip kiek žiūrėjau foto, kažkaip realybėj turbūt geriau atrodo, blykstė kažkiek spalvas pakeičia...
pagaliau prisiruošiau nufotografuot keletą savo darbų. Tik dar neįrėminti, niekaip iki šito etapo neprieinu...
Šitas elnias - naujausias:
Čia keli ankstesni:
Pas tėvus dar kabo serija išsiuvinėtų paukščių, tigras, kada ir tuos nufotkinsiu.
Šiaip kiek žiūrėjau foto, kažkaip realybėj turbūt geriau atrodo, blykstė kažkiek spalvas pakeičia...
QUOTE(astulia @ 2008 12 22, 19:20)
pavėlavau, matyt, neberodo o taip norėjau tave pagirt
Keista, kodėl neberodo, bet gali žvilgtelt Čia
Prisidedu ir aš prie giriančiųjų, visi atvirukai nuostabūs ir kupini šilumos
Angie_Kiras
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 23, 09:25)
eina sau, kiek pas tave darbelių o tie maišiukai, tai laaabai mieli šaunuolė
Superiniai paveikslai.
Pauksciukas, as vis pasiziuriu tavo darbelius is vis pamirstu paklausti, kiek laiko tu jau siuvineji? nes darbeliu tai tikrai daug beje man prie vieno darbelio dar vienas "atributas" baisiai krenta i aki ... tas gyvas ketrukojis
Angie Kiras, super pirmieji darbai, elniai su tigrais labai grazus megsti fauna siuvineti?
Angie Kiras, super pirmieji darbai, elniai su tigrais labai grazus megsti fauna siuvineti?
QUOTE(etaeta @ 2008 12 22, 01:52)
Audringi plojimai mamai
būtinai mamai perduosiu
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 22, 11:37)
HappyLadybird, saunuole tu ir nemenkink savo darbelio!!! labai zaismingas klounas ir sauniai iremintas saunu, kad yra ir tokiu jaunu siuvinetoju musu burelyje beje, o gal parodytum ir mamos darbus
net nežinau kur mamos darbeliai, gal kaime , reikės paklausti, kur jos darbeliai iš tų laikų dar kai mokėsi Kaune siuvinėjimą. O šiaip ji viską pradeda ir neužbaigia, nes laiko neturi, kažkada pradėjo siuvinėti laivą, bet vis nebaigia, nes laiko nėra.
Būtinai paklausiu jos, jeigu rasiu darbelius, tai būtinai prodysiu