Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pasirodysiu savo procesą. Cirque des Cercles. Čia tik ketvirtadalis viso darbo. Su pertraukomis jį siuvinėju. Vis norisi nuo jo pailsėti. Besidarbuodama su šiuo spėjau 3 kitus darbelius išsiuvinėti ax.gif Tik ne visur spalvos gražiai pereina blush2.gif Ir pirmą kartą tenka darbuotis ant juodos kanvos rolleyes.gif

user posted image

O čia vianas iš tų 3 darbelių. Su šia širdele tai vienas malonumas buvo dirbti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 15 gruodžio 2008 - 18:41
Čia tai darbelis. wub.gif
Atsakyti
Oi koks mielas wub.gif
Atsakyti
milka@ thumbup.gif žinai, visai norėčiau tos širdelės schemos, ji man visai tiktų prie kito mano suplanuoto darbelio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 15, 19:51)
milka@ thumbup.gif  žinai, visai norėčiau tos širdelės schemos, ji man visai tiktų prie kito mano suplanuoto darbelio  biggrin.gif

Rašyk kur siusti mirksiukas.gif
Atsakyti
milka Cirque des Cercles atrodo nuostabiai, linkiu greitų baigtuvių 4u.gif . Širdelė taip pat labai graži wub.gif Galėtum savo rsiškam albumuke leidimą draugam padaryti, išsisaugočiau schemą mirksiukas.gif
Atsakyti
milk@, bandyk siuvineti elementais, o ne puslapiais, tada ir perejimai geriau gausis.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:37)
Pasirodysiu savo procesą.
thumbup.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:37)
O čia vianas iš tų 3 darbelių. Su šia širdele tai vienas malonumas buvo dirbti  biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės aciuks.gif
Labutuliuk, ačiū už patarimą. Melanžiniai siūlai man dar mįslė, tai nežinau, kaip juos derint. Pabandysiu pritaikyti tavo patarimą.
Pabaigtuvės tai dar negreit bus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2008 12 15, 17:41)

Žirafėles turiu čia drinks_cheers.gif

http://muzaas.galler...eature=mainlist
Atsakyti
milka@labai grazu wub.gif
pas jus tik ilgeliau neuzsuk tai jau ir visa temute prirasyta biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių dažyti medžiagą? Jei taip, kaip tai darėte ir koks rezultatas?
Atsakyti