Pasirodysiu savo procesą. Cirque des Cercles. Čia tik ketvirtadalis viso darbo. Su pertraukomis jį siuvinėju. Vis norisi nuo jo pailsėti. Besidarbuodama su šiuo spėjau 3 kitus darbelius išsiuvinėti Tik ne visur spalvos gražiai pereina Ir pirmą kartą tenka darbuotis ant juodos kanvos
O čia vianas iš tų 3 darbelių. Su šia širdele tai vienas malonumas buvo dirbti
Čia tai darbelis.
Oi koks mielas
milka@ žinai, visai norėčiau tos širdelės schemos, ji man visai tiktų prie kito mano suplanuoto darbelio
QUOTE(astulia @ 2008 12 15, 19:51)
milka@ žinai, visai norėčiau tos širdelės schemos, ji man visai tiktų prie kito mano suplanuoto darbelio
Rašyk kur siusti
milka Cirque des Cercles atrodo nuostabiai, linkiu greitų baigtuvių . Širdelė taip pat labai graži Galėtum savo rsiškam albumuke leidimą draugam padaryti, išsisaugočiau schemą
milk@, bandyk siuvineti elementais, o ne puslapiais, tada ir perejimai geriau gausis.
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:37)
Pasirodysiu savo procesą.
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:37)
O čia vianas iš tų 3 darbelių. Su šia širdele tai vienas malonumas buvo dirbti
Ačiū, mergaitės
Labutuliuk, ačiū už patarimą. Melanžiniai siūlai man dar mįslė, tai nežinau, kaip juos derint. Pabandysiu pritaikyti tavo patarimą.
Pabaigtuvės tai dar negreit bus
Labutuliuk, ačiū už patarimą. Melanžiniai siūlai man dar mįslė, tai nežinau, kaip juos derint. Pabandysiu pritaikyti tavo patarimą.
Pabaigtuvės tai dar negreit bus
milka@labai grazu
pas jus tik ilgeliau neuzsuk tai jau ir visa temute prirasyta
pas jus tik ilgeliau neuzsuk tai jau ir visa temute prirasyta
Ar yra bandžiusių dažyti medžiagą? Jei taip, kaip tai darėte ir koks rezultatas?