Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

na mergaites, merinos ir moterytes - jus pavarot thumbup.gif liuks darbai. O sioje temoje sitiek daug, ir kalediniu kiek grozybiu su ivairiom idejom - truksta zodziu, visom po balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 12 21, 22:23)
Taip pasiilgau siuvinėjimo, kad griebiau šį puodelį ir išsiuvinėjau per 2 dienas. Galbūt tai paskutinis mano darbelis šiais metais, bet ką gali žinoti...
Nimue "La Chapeau Ivre":

user posted imageuser posted image

O čia jau su rėmu:

user posted image

grazus puodelis,o tu kartais nesedi forume www.siuvynejimas ir ne tik?kur renatik,glese yra ?nes labai jau matyta

Atsakyti
Aciu merginos uz teigiamus mano atviruku ivertinimus, man jie irgi labai faini hihihi.gif hihihi.gif Stengiuosi, dirbu, nesedziu ranku sudejus pioneer.gif Ryt parsinesu dar viena natiurmorta ireminta su persikai, bet jau nesirodysiu, nes bus tas pats per ta pati irnesakyk.gif
Atsakyti
Kaip čia gražu pas mus temoje - šitiek darbų, ir visi vienas už kitą gražesni bigsmile.gif Tik va puodelis man nelabai blush2.gif Iš pradžių labai mielas pasirodė, kol į tarakoną ten neįsižiūrėjau.... O po to kada bepažiūriu - vien tarakoną ir tematau doh.gif

Aš irgi pratęsiu Kalėdinių atvirukų temą rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Mieli atvirukai. wub.gif
Atsakyti
Dėkoju už mano krepšelių įvertinimus 4u.gif

etaeta, Tukiukas, labai žavūs ir dailūs abiejų atvirukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 12 22, 16:49)
Kaip čia gražu pas mus temoje - šitiek darbų, ir visi vienas už kitą gražesni  bigsmile.gif Tik va puodelis man nelabai  blush2.gif  Iš pradžių labai mielas pasirodė, kol į tarakoną ten neįsižiūrėjau.... O po to kada bepažiūriu - vien tarakoną ir tematau  doh.gif

tai kad ten lyg svirplys rolleyes.gif

atvirukai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Kokie fantastiniai atvirukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 22, 18:00)
tai kad ten lyg svirplys rolleyes.gif

Na va, pasirodo gyvūnų nepažįstu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 22, 10:00)
Pasirodau paskutinį savo maišiuką

pavėlavau, matyt, neberodo verysad.gif o taip norėjau tave pagirt ax.gif

etaeta, Tukiukas, nuostabūs atvirukai good.gif
Atsakyti
Puikus visu atvirukai bigsmile.gif Etaeta o pati juos gamini?
Tukiukas jei tau asociajuosi su tarakonu tai vistiek paveikslas nesiziures, kad ir kaip dailiai butu atliktas. Man tas piesinys irgi ne mano skonio.
Atsakyti
Dar karteli dekui visoms 4u.gif
QUOTE(Tukiukas @ 2008 12 22, 17:49)
Aš irgi pratęsiu Kalėdinių atvirukų temą  rolleyes.gif

Liuks wub.gif

QUOTE(Egliuz @ 2008 12 22, 20:27)
Puikus visu atvirukai bigsmile.gif Etaeta o pati juos gamini?

Atviruka ispjauta tai tai perku kasiuluose, o siuvineju ir klijuoju pati 4u.gif
Atsakyti