na mergaites, merinos ir moterytes - jus pavarot liuks darbai. O sioje temoje sitiek daug, ir kalediniu kiek grozybiu su ivairiom idejom - truksta zodziu, visom po balioneli
QUOTE(Reska @ 2008 12 21, 22:23)
Taip pasiilgau siuvinėjimo, kad griebiau šį puodelį ir išsiuvinėjau per 2 dienas. Galbūt tai paskutinis mano darbelis šiais metais, bet ką gali žinoti...
Nimue "La Chapeau Ivre":
O čia jau su rėmu:
grazus puodelis,o tu kartais nesedi forume www.siuvynejimas ir ne tik?kur renatik,glese yra ?nes labai jau matyta
Nimue "La Chapeau Ivre":
O čia jau su rėmu:
grazus puodelis,o tu kartais nesedi forume www.siuvynejimas ir ne tik?kur renatik,glese yra ?nes labai jau matyta
Aciu merginos uz teigiamus mano atviruku ivertinimus, man jie irgi labai faini Stengiuosi, dirbu, nesedziu ranku sudejus Ryt parsinesu dar viena natiurmorta ireminta su persikai, bet jau nesirodysiu, nes bus tas pats per ta pati
Kaip čia gražu pas mus temoje - šitiek darbų, ir visi vienas už kitą gražesni Tik va puodelis man nelabai Iš pradžių labai mielas pasirodė, kol į tarakoną ten neįsižiūrėjau.... O po to kada bepažiūriu - vien tarakoną ir tematau
Aš irgi pratęsiu Kalėdinių atvirukų temą
Mieli atvirukai.
Dėkoju už mano krepšelių įvertinimus
etaeta, Tukiukas, labai žavūs ir dailūs abiejų atvirukai
etaeta, Tukiukas, labai žavūs ir dailūs abiejų atvirukai
QUOTE(Tukiukas @ 2008 12 22, 16:49)
Kaip čia gražu pas mus temoje - šitiek darbų, ir visi vienas už kitą gražesni Tik va puodelis man nelabai Iš pradžių labai mielas pasirodė, kol į tarakoną ten neįsižiūrėjau.... O po to kada bepažiūriu - vien tarakoną ir tematau
tai kad ten lyg svirplys
atvirukai labai gražūs
QUOTE(giedress @ 2008 12 22, 18:00)
tai kad ten lyg svirplys
Na va, pasirodo gyvūnų nepažįstu
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 22, 10:00)
Pasirodau paskutinį savo maišiuką
pavėlavau, matyt, neberodo o taip norėjau tave pagirt
etaeta, Tukiukas, nuostabūs atvirukai
Puikus visu atvirukai Etaeta o pati juos gamini?
Tukiukas jei tau asociajuosi su tarakonu tai vistiek paveikslas nesiziures, kad ir kaip dailiai butu atliktas. Man tas piesinys irgi ne mano skonio.
Tukiukas jei tau asociajuosi su tarakonu tai vistiek paveikslas nesiziures, kad ir kaip dailiai butu atliktas. Man tas piesinys irgi ne mano skonio.
Dar karteli dekui visoms
Liuks
Atviruka ispjauta tai tai perku kasiuluose, o siuvineju ir klijuoju pati
QUOTE(Tukiukas @ 2008 12 22, 17:49)
Liuks
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 22, 20:27)
Puikus visu atvirukai Etaeta o pati juos gamini?
Atviruka ispjauta tai tai perku kasiuluose, o siuvineju ir klijuoju pati