Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 19, 11:07)
pauksciukas, labai dailus ir jaukus tavo kalediniai darbeliai!  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Dar porą maišiukų dovanų (kaip man juos patiko siūti, kaip mažas vaikas džiūgauju 'šuduką' padarius) blush2.gif

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 gruodžio 2008 - 11:26
QUOTE(Dowi @ 2008 12 18, 15:29)
seteriuke  koks grožis  wub.gif

pasirodau ir aš savo dar vieną darbeliuką
bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Tavo irgi labai grazi gele wub.gif
astulia labai jau mielas tas pingvinas smile.gif
laujus prijuostes tikrai graziai atrodo thumbup.gif as kazkada neriau skrybele ir salika mirksiukas.gif
Zhuvycia nuostabi dezute thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 19, 12:25)
Ačiū  4u.gif

Dar porą maišiukų dovanų (kaip man juos patiko siūti, kaip mažas vaikas džiūgauju 'šuduką' padarius) blush2.gif

Kas ten geltonom raidėm parašyta, tai gryna nesamonė blink.gif Namažai kruopštumo reikia smulkiems darbeliams.
Labai labai labai gražu thumbup.gif Man ypač mažiukas su snaige labai meilutis wub.gif Ir užsegimas labai originalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 19, 13:25)

Oi tikrai gražu, ir tikrai smagu - žinau, nes kai pati juos siuvau, lygiai kaip ir su prijuostėlėm, tiek laimės padarius buvo biggrin.gif Maži, bet jau tokie mieli dalykėliai...
Tik žiūriu tu protingiau medžiagytę pasirinkai - nes Aida truputį per standi buvo, o ir dailiau taip atrodo. Balionėlis tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 19, 11:31)
Kas ten geltonom raidėm parašyta, tai gryna nesamonė  blink.gif Namažai kruopštumo reikia smulkiems darbeliams.
Labai labai labai gražu  thumbup.gif Man ypač mažiukas su snaige labai meilutis  wub.gif Ir užsegimas labai originalus  thumbup.gif

Ačiū, prie snaigės planuoju dar rankenėlę prinerti, ale tašytę padaryt
QUOTE(laujus @ 2008 12 19, 11:39)
Oi tikrai gražu, ir tikrai smagu - žinau, nes kai pati juos siuvau, lygiai kaip ir su prijuostėlėm, tiek laimės padarius buvo  biggrin.gif Maži, bet jau tokie mieli dalykėliai...
Tik žiūriu tu protingiau medžiagytę pasirinkai - nes Aida truputį per standi buvo, o ir dailiau taip atrodo. Balionėlis tau  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai smagumo daug mirksiukas.gif

Aš pirmiau buvau dariusi iš Aidos, bet iš lino daug daug gražiau

Atsakyti
Zhuvycia, nieko naujo nepasakysiu, bet dezute nuostabi wub.gif Tai dar jureiviska liko, ane? ax.gif

paukščiuk, maiseliai labai grazus ir jaukus thumbup.gif O kas ten per uzsegimas toks mandras ant maiselio su snaige?
Atsakyti
Nežinau ką daryt, ar galima tokią dėžutę dovanoti mergaitei? unsure.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 19, 12:55)

Kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokia mergaitiska. O jau tos pelytes trys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 12 19, 12:51)
paukščiuk, maiseliai labai grazus ir jaukus  thumbup.gif  O kas ten per uzsegimas toks mandras ant maiselio su snaige?

Ačiū ir už dėžutę ačiū, bet dar neaiškus jos likomas unsure.gif

Užsegimas paprastutis, prisiuvau du trikampinius karoliukus ir nunėriau kilpeles
user posted imageuser posted image
Atsakyti
paukščiukaslabai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man patinka visokie niekaliukai wub.gif Pauksciuk esi tikra saunuole clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 19, 12:55)

Oho, kokį šaunų sprendimą radai thumbup.gif
Atsakyti