Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zhuvycia, nu tikrai labai smagi dėžutė thumbup.gif žinai, kaip per filmus kad rodo, kaip mergytė laiko brangiausius dalykėlius tokioj dėžutėj ir sunkiais momentais ją atsidaro wub.gif nu man taip gražu. manau, kad tavo vaikučiai anksčiau ar vėliau įvertins mamos rankų darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ta dezute irgi nereali. TRikrovej tikiu dar dailesne. Prasom pasidalinti kaip cia padaryta ir is ko:)
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 23:06)
Zhuvycia, nu tikrai labai smagi dėžutė  thumbup.gif  žinai, kaip per filmus kad rodo, kaip mergytė laiko brangiausius dalykėlius tokioj dėžutėj ir sunkiais momentais ją atsidaro  wub.gif  nu man taip gražu. manau, kad tavo vaikučiai anksčiau ar vėliau įvertins mamos rankų darbą  mirksiukas.gif

Ačiū labai blush2.gif O čia brangenybėm gi ir bus ji skirta, jau yra tų brangenybių, kaip antai čiulptukas, mylimiausias žaisliukas ir t.t., tik jos sudėtos netinkamoj dėžutėj dabar, tai po Kalėdų bus tinkamoj.

QUOTE(Egliuz @ 2008 12 18, 23:13)
Man ta dezute irgi nereali. TRikrovej tikiu dar dailesne. Prasom pasidalinti kaip cia padaryta ir is ko:)

O padaryta tai iš medinės dėžės vyno buteliui lotuliukas.gif , kuri buvo apklijuota visa kvadratiniais stikliukais ir tarpuose prikišta špakliaus ar kaip ten vadinasi, spec mozaikai skirta. Gaila tik labai, kad jis ne baltas o toks šviesaus cemento spalvos, tai ne taip gražu. O viršų tiesiog nudažiau baltais dažiukais (kaip ir vidų) ir nulakavau. Norėjosi kažko labiau išieškoto, bet kad jau tų darbų prieš Kalėdas marios, tai jau nebeužtenka sveikatos... karsta.gif
Atsakyti
Bet vistiek originalu ir apskritai kaip dar galima tokius sedevrus kurti, esant tiek vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, žinok keliskart grįžau atgal dar kartą ir dar kartą pasižiūrėti į dėžutę wub.gif Ir aš tokios noriu biggrin.gif Bet aš turbūt kažką jau praleidau blush2.gif Sakai, kad ketvirtą baigi, šita trečia, pirmą mačiau - siūta? O antroji kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 12 19, 00:18)
Zhuvycia, žinok keliskart grįžau atgal dar kartą ir dar kartą pasižiūrėti į dėžutę  wub.gif Ir aš tokios noriu biggrin.gif Bet aš turbūt kažką jau praleidau  blush2.gif Sakai, kad ketvirtą baigi, šita trečia, pirmą mačiau - siūta? O antroji kokia?  blush2.gif

Siūta lyg buvo antroji, o dar viena buvo dekupažinta, ružava sy daug gėlyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Nuostabus visu darbeliai, o jau Seteriukes irisai tai pakerejo doh.gif thumbup.gif thumbup.gif nuostabus!!!

Dar labai grazus lelijos ziedas drinks_cheers.gif thumbup.gif

Zhuvycia, smagu kad speji dar darbuotis ..nu tikra saunuole drinks_cheers.gif o dezute tikrai labai originali drinks_cheers.gif
kaip tavo mazoji laikosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 19, 12:05)
Labas visoms  4u.gif

Nuostabus visu darbeliai, o jau Seteriukes irisai tai pakerejo  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nuostabus!!!

Dar labai grazus lelijos ziedas  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Zhuvycia, smagu kad speji dar darbuotis ..nu tikra saunuole  drinks_cheers.gif o dezute tikrai labai originali  drinks_cheers.gif
kaip tavo mazoji laikosi?  smile.gif

Mazoji miega nuolat blush2.gif ir siuvineti man netrukdo, tik man paciai kazkaip siuvinejimai dabar pabodo... Lauksiu geresniu laiku
Atsakyti
pauksciukas, labai dailus ir jaukus tavo kalediniai darbeliai! thumbup.gif

Zhuvycia, tada tikra saunuole 2.gif smile.gif o tau paciai gal poilsio reikia, kad nesinori siuvineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 19 gruodžio 2008 - 11:08
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 18, 22:09)
Sveikutės, 100 metų.
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs  ax.gif

Nuostabi dėžutė... wub.gif
Auksinės tamstelės rankos... blush2.gif
Atsakyti
Zhuvycia, ši dėžutė nuostabi, o jau mozaika - pasaka wub.gif Tik gal medžiagėlę reikėjo bandyti klijuoti per visą dėžutės viršaus plotą blush2.gif
Atsakyti