Zhuvycia, nu tikrai labai smagi dėžutė žinai, kaip per filmus kad rodo, kaip mergytė laiko brangiausius dalykėlius tokioj dėžutėj ir sunkiais momentais ją atsidaro nu man taip gražu. manau, kad tavo vaikučiai anksčiau ar vėliau įvertins mamos rankų darbą
Man ta dezute irgi nereali. TRikrovej tikiu dar dailesne. Prasom pasidalinti kaip cia padaryta ir is ko:)
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 23:06)
Zhuvycia, nu tikrai labai smagi dėžutė žinai, kaip per filmus kad rodo, kaip mergytė laiko brangiausius dalykėlius tokioj dėžutėj ir sunkiais momentais ją atsidaro nu man taip gražu. manau, kad tavo vaikučiai anksčiau ar vėliau įvertins mamos rankų darbą
Ačiū labai O čia brangenybėm gi ir bus ji skirta, jau yra tų brangenybių, kaip antai čiulptukas, mylimiausias žaisliukas ir t.t., tik jos sudėtos netinkamoj dėžutėj dabar, tai po Kalėdų bus tinkamoj.
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 18, 23:13)
Man ta dezute irgi nereali. TRikrovej tikiu dar dailesne. Prasom pasidalinti kaip cia padaryta ir is ko:)
O padaryta tai iš medinės dėžės vyno buteliui , kuri buvo apklijuota visa kvadratiniais stikliukais ir tarpuose prikišta špakliaus ar kaip ten vadinasi, spec mozaikai skirta. Gaila tik labai, kad jis ne baltas o toks šviesaus cemento spalvos, tai ne taip gražu. O viršų tiesiog nudažiau baltais dažiukais (kaip ir vidų) ir nulakavau. Norėjosi kažko labiau išieškoto, bet kad jau tų darbų prieš Kalėdas marios, tai jau nebeužtenka sveikatos...
Bet vistiek originalu ir apskritai kaip dar galima tokius sedevrus kurti, esant tiek vaikuciu
Zhuvycia SUPER
Zhuvycia, žinok keliskart grįžau atgal dar kartą ir dar kartą pasižiūrėti į dėžutę Ir aš tokios noriu Bet aš turbūt kažką jau praleidau Sakai, kad ketvirtą baigi, šita trečia, pirmą mačiau - siūta? O antroji kokia?
QUOTE(laisveja @ 2008 12 19, 00:18)
Zhuvycia, žinok keliskart grįžau atgal dar kartą ir dar kartą pasižiūrėti į dėžutę Ir aš tokios noriu Bet aš turbūt kažką jau praleidau Sakai, kad ketvirtą baigi, šita trečia, pirmą mačiau - siūta? O antroji kokia?
Siūta lyg buvo antroji, o dar viena buvo dekupažinta, ružava sy daug gėlyčių
Labas visoms
Nuostabus visu darbeliai, o jau Seteriukes irisai tai pakerejo nuostabus!!!
Dar labai grazus lelijos ziedas
Zhuvycia, smagu kad speji dar darbuotis ..nu tikra saunuole o dezute tikrai labai originali
kaip tavo mazoji laikosi?
Zhuvycia, smagu kad speji dar darbuotis ..nu tikra saunuole o dezute tikrai labai originali
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 19, 12:05)
Labas visoms
Mazoji miega nuolat ir siuvineti man netrukdo, tik man paciai kazkaip siuvinejimai dabar pabodo... Lauksiu geresniu laiku
pauksciukas, labai dailus ir jaukus tavo kalediniai darbeliai!
Zhuvycia, tada tikra saunuole o tau paciai gal poilsio reikia, kad nesinori siuvineti
Zhuvycia, tada tikra saunuole o tau paciai gal poilsio reikia, kad nesinori siuvineti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 18, 22:09)
Sveikutės, 100 metų.
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs
Nuostabi dėžutė...
Auksinės tamstelės rankos...
Zhuvycia, ši dėžutė nuostabi, o jau mozaika - pasaka Tik gal medžiagėlę reikėjo bandyti klijuoti per visą dėžutės viršaus plotą