Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Nu visi darbeliai thumbup.gif wub.gif o su prijuostem , tai mintis thumbup.gif as ir noriu suzinoti, kur toki atviruka gauti, kuriame pingvinukas apsigyveno ax.gif

Ir dar, niekaip nerandu tu nuotraukyciu, kur parodyta, kaip knygeles apvilkti blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 18, 18:16)
gal galima ir man sirdeles schema?lauryna.80@mail.ru

Išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 18, 16:40)
Labutis  smile.gif  Oi, kiek grožybių... labai dailūs irisai, taip pat lelija (lenkiu galvą pieš jus merginos, tikrai labai gražu), o ir pingvinukas toks mielutis...
Aš irgi pagaliau pabaigiau savo prijuostėles buteliam - tik va bumbuliukų mažučių taip ir nepavyko dailiai padaryt, tai radau kitą išeitį - medžiagytę prikimšau vatos  blush2.gif
[

Labai dailios prijuostes 4u.gif O jas pati siuvaisi?
Atsakyti
laisveja, milka@, laujus, ačiū už gražius žodžius mano pingvinukui aciuks.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 12 18, 17:04)
o kur pirkai atvirukus?as noriu dovanom padaryt

šituos atvirukus pirkau ne LT ax.gif tai nežinau, kur LT galit tokių gaut smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, 100 metų.
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 18, 20:09)
Sveikutės, 100 metų.
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs  ax.gif

user posted image

kaip graziai,pavydziu panom kas turi upo siuvynet kasdien,man kazkas pasidare ,anksciau taip greit issiuvynedavau,o dabar lengvus darbelius menesiais siuvyenju,vis nenoriu prisest
Atsakyti
Sveikutės, 100 metų.
Baisiai skubėdama baiginėju savo dėžutes. Ne tokio rezultato tikėjausi, bet nieko. Nepeikit labai jau manęs  ax.gif

user posted image

thumbup.gif labai grazi ir idomi wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi mozaikinė dėžutė, liuks wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, 100 metų.

user posted image

žuvyce, aš pažiūrėjau į tavo dėžutę vaiko akimis - stebuklų dėžutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:37)

Su kokia programa apdirbate nuotraukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 18, 21:33)
žuvyce, aš pažiūrėjau į tavo dėžutę vaiko akimis - stebuklų dėžutė  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 18, 22:33)
žuvyce, aš pažiūrėjau į tavo dėžutę vaiko akimis - stebuklų dėžutė  wub.gif

Uoj, ar rimts? Tai dabar tik tų stebuklų beliko pridėti. O šiaip tai vaikams daryti kažką tikrai yra dalykas dėkingas - jie nesikabinės prie kokių nors nelygių siūlių ar išlindusių siūlų galiukų.
Na, liko paskutinė, ketvirtoji dėžutė, tikiuosi šiandie ją ir užbaigti.

Ačiū labai visoms už pagyrimus wub.gif
Atsakyti