Dowi tikrai OHOHO, labai šauniai žiūrisi.
o kraščiukai BS siuvinėti, ar tiesiog tamsesni kryžiukai, liuksiškai atrodo
QUOTE(Dowi @ 2008 12 18, 14:29)
seteriuke koks grožis
pasirodau ir aš savo dar vieną darbeliuką
pasirodau ir aš savo dar vieną darbeliuką
Labai grazi gele! Man jos taip patinka! Ir siuvineciau... Bet man jos asocijuojasi su laidotuvemis Vien del to kazkaip nenoriu ju siuvineti...
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 15:41)
pasirodau su dar vienu atviruku juokingai atrodau su tokiu mažu prieš tokius didingus visų darbus
Atrodai šiltai ir kruopščiai visai nejuokingai
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 16:41)
pasirodau su dar vienu atviruku juokingai atrodau su tokiu mažu prieš tokius didingus visų darbus
Labai simpatiškas pingvinukas
Labutis Oi, kiek grožybių... labai dailūs irisai, taip pat lelija (lenkiu galvą pieš jus merginos, tikrai labai gražu), o ir pingvinukas toks mielutis...
Aš irgi pagaliau pabaigiau savo prijuostėles buteliam - tik va bumbuliukų mažučių taip ir nepavyko dailiai padaryt, tai radau kitą išeitį - medžiagytę prikimšau vatos
Aš irgi pagaliau pabaigiau savo prijuostėles buteliam - tik va bumbuliukų mažučių taip ir nepavyko dailiai padaryt, tai radau kitą išeitį - medžiagytę prikimšau vatos
ačiukas
juratele bet čia ne kalija o lelija,o ir nebalta ji
paukščiukas,kraščiukus tik apsiuvinėjau dyksneliais ,kad išsiryškintų
mergaitės,
labai dailūs darbeliai
labai dailūs darbeliai
QUOTE(Dowi @ 2008 12 18, 13:29)
labai grazu
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 15:41)
koks fainutis
QUOTE(laujus @ 2008 12 18, 16:40)
Labutis Oi, kiek grožybių... labai dailūs irisai, taip pat lelija (lenkiu galvą pieš jus merginos, tikrai labai gražu), o ir pingvinukas toks mielutis...
sauniai atrodo
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:57)
Rašyk kur siusti
gal galima ir man sirdeles schema?lauryna.80@mail.ru
laujus kaip linksmai prijuostėlės atrodo