Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dowi tikrai OHOHO, labai šauniai žiūrisi.

o kraščiukai BS siuvinėti, ar tiesiog tamsesni kryžiukai, liuksiškai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2008 12 18, 14:29)
seteriuke  koks grožis  wub.gif

pasirodau ir aš savo dar vieną darbeliuką

Labai grazi gele! Man jos taip patinka! Ir siuvineciau... Bet man jos asocijuojasi su laidotuvemis blush2.gif Vien del to kazkaip nenoriu ju siuvineti...
Atsakyti
pasirodau su dar vienu atviruku biggrin.gif juokingai atrodau su tokiu mažu prieš tokius didingus visų darbus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 15:41)
pasirodau su dar vienu atviruku biggrin.gif juokingai atrodau su tokiu mažu prieš tokius didingus visų darbus  blush2.gif

Atrodai šiltai ir kruopščiai bigsmile.gif visai nejuokingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 18, 16:41)
pasirodau su dar vienu atviruku biggrin.gif juokingai atrodau su tokiu mažu prieš tokius didingus visų darbus  blush2.gif

Labai simpatiškas pingvinukas smile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif Oi, kiek grožybių... labai dailūs irisai, taip pat lelija (lenkiu galvą pieš jus merginos, tikrai labai gražu), o ir pingvinukas toks mielutis...
Aš irgi pagaliau pabaigiau savo prijuostėles buteliam - tik va bumbuliukų mažučių taip ir nepavyko dailiai padaryt, tai radau kitą išeitį - medžiagytę prikimšau vatos blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 18 gruodžio 2008 - 16:42

ačiukas aciuks.gif

juratele bet čia ne kalija o lelija,o ir nebalta ji mirksiukas.gif

paukščiukas,kraščiukus tik apsiuvinėjau dyksneliais mirksiukas.gif ,kad išsiryškintų rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image

o kur pirkai atvirukus?as noriu dovanom padaryt
Atsakyti
mergaitės,
labai dailūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2008 12 18, 13:29)

pasirodau ir aš savo dar vieną darbeliuką

bigsmile.gif

thumbup.gif labai grazu wub.gif

koks fainutis thumbup.gif
QUOTE(laujus @ 2008 12 18, 16:40)
Labutis  smile.gif  Oi, kiek grožybių... labai dailūs irisai, taip pat lelija (lenkiu galvą pieš jus merginos, tikrai labai gražu), o ir pingvinukas toks mielutis...
Aš irgi pagaliau pabaigiau savo prijuostėles buteliam - tik va bumbuliukų mažučių taip ir nepavyko dailiai padaryt, tai radau kitą išeitį - medžiagytę prikimšau vatos  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif sauniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 15, 18:57)
Rašyk kur siusti  mirksiukas.gif

gal galima ir man sirdeles schema?lauryna.80@mail.ru
Atsakyti
laujus kaip linksmai prijuostėlės atrodo thumbup.gif
Atsakyti